|
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Conform dexului, evlavios inseamna care respecta cu strictete prescriptiile religiei. Prea multa libertate, lipsa de principii este inceputul unui om ce tinde a nu mai fi evlavios?
Ultima modificare de anomis (13/02/09 15:56)
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
13/02/09 15:56
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
categoric... mai este compromisul, anturajul, fuga de responsabilitati... si lista poate continua... :|
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
13/02/09 17:37
|
|
maryus
membru
Inregistat: 19/02/09
|
|
mai fratilor,hai mai cu siguranta stiti cu totii ce inseamna ´´evlavios´´. Asa ca hai sa incercam fiecare sa aratam celor din jur ce inseamna chestia asta , si va asigur ca o sa ne prinda bine la toti...spre folosul tuturor.....
_______________________________________ crede-ma ca te cred !!!
|
|
19/02/09 16:19
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
giany e nou pe forum, fi cuminte 
Ai dreptate Marius, bine ai venit si fie ca sa avem conversatii placute care ne zideste in Domnul.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
19/02/09 19:01
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
maryus cu y ... doream o definire a termenului evlavios pentru a trasa niste limite...daca o sa intrebi 10 oameni cu diferite varste despre sintagma "tanar evlavios" ti-o vor definii in 11 feluri diferite ...toti stiu ce inseamna, sau isi inchipuie ce ar putea fi, dar prea putini stiu concret apoi, iti urez sa discuti cat mai mult, si sfatul meu ar fi sa nu o iei ca o ciondaneala ci ca o invatare prin corectare , unii sunt prea ironici, altii prea sobrii, altii iau totul in gluma, altii pun prea multa inima...tu incearca sa iei ce e bun din toata diversitatea asta, si atunci vei discuta cu placere pe tanarcrestin 
Ultima modificare de gabi (26/02/09 00:18)
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
26/02/09 00:10
|
|
maryus
membru
Inregistat: 19/02/09
|
|
intradevar am exagerat umpic cu ´´ciondraneala´´...ca nu eram obisnuit cum se discuta pe unele subiecte dar e ok...
_______________________________________ crede-ma ca te cred !!!
|
|
12/03/09 16:41
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|