TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/TANAR si CRESTIN ?/Barbati tineri evlaviosi... Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Conform dexului, evlavios inseamna care respecta cu strictete prescriptiile religiei. Prea multa libertate, lipsa de principii este inceputul unui om ce tinde a nu mai fi evlavios?

Ultima modificare de anomis (13/02/09 15:56)

13/02/09 15:56

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
categoric... mai este compromisul, anturajul, fuga de responsabilitati... si lista poate continua... :|

13/02/09 17:37

Site web  
maryus
membru

Inregistat: 19/02/09
mai fratilor,hai mai cu siguranta stiti cu totii ce inseamna ´´evlavios´´. Asa ca hai sa incercam fiecare sa aratam celor din jur ce inseamna chestia asta , si va asigur ca o sa ne prinda bine la toti...spre folosul tuturor.....

19/02/09 16:19

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
:):D:O ... super tare ... incepe tu  ... io incerc sa copiez ... :D:D:D

19/02/09 16:25

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
giany e nou pe forum, fi cuminte :)

Ai dreptate Marius, bine ai venit si fie ca sa avem conversatii placute care ne zideste in Domnul.

19/02/09 19:01

maryus
membru

giany a scris:

:):D:O ... super tare ... incepe tu  ... io incerc sa copiez ... :D:D:D

hey geany, cu siguranta stii ce inseamna sa fii evlavios...si eu nu cred ca tu poti zice ca nu stii ce inseamna chestia asta...sincer imi plac discutiile astea pe forum si o sa incerc sa fiu cat mai mult prezent dar nu cred ca scopul acestor subiecte este sa ne ciondranim intre noi,ci sa invatam...si daca tot purtam discutiile astea credca au un scop-de a pune in practica: sau nu?

25/02/09 23:52

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
maryus cu y ... :) doream o definire a termenului evlavios pentru a trasa niste limite...daca o sa intrebi 10 oameni cu diferite varste despre sintagma "tanar evlavios" ti-o vor definii in 11 feluri diferite :)...toti stiu ce inseamna, sau isi inchipuie ce ar putea fi, dar prea putini stiu concret :)
apoi, iti urez sa discuti cat mai mult, si sfatul meu ar fi sa nu o iei ca o ciondaneala ci ca o invatare prin corectare :), unii sunt prea ironici, altii prea sobrii, altii iau totul in gluma, altii pun prea multa inima...tu incearca sa iei ce e bun din toata diversitatea asta, si atunci vei discuta cu placere pe tanarcrestin :)

Ultima modificare de gabi (26/02/09 00:18)

26/02/09 00:10

Site web  
maryus
membru

intradevar am exagerat umpic cu ´´ciondraneala´´...ca nu eram obisnuit cum  se discuta pe unele subiecte dar e ok...

12/03/09 16:41

Pagini:  1 2    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la