TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/TANAR si CRESTIN ?/Femei tinere evlavioase Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1
simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Observ în societatea actuală că nu se mai practică acea... preluare a învăţăturilor de la cei mai experimentaţi. Şi aici, având în vedere că vom vorbi despre tinere, aş vrea să punem in aplicare versetul care zice:Tit 2:3" Spune că femeile în vârstă trebuie să aibă o purtare cuviincioasă, să nu fie nici clevetitoare, nici dedate la vin; să înveţe pe alţii ce este bine, ca să înveţe pe femeile mai tinere să-şi iubească bărbaţi şi copiii; să fie cumpătate, cu viaţa curată, să-şi vadă de treburile casei, să fie bune, supuse bărbaţilor lor, pentru ca să nu se vorbească de rău Cuvântul lui Dumnezeu."

Aş vrea să actualizăm, dacă se poate acest mesaj. Aş vrea ca femeile care consideră că au o oareşce experienţă să vină şi să împărtăşească cu noi. Iar noi, cele tinere, să luam aminte.

12/04/09 23:40

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Ce înseamnă, în opinia voastră a avea o purtare cuviincioasă?

12/04/09 23:41

TINA@
membru

Inregistat: 07/05/09
Ei bine eu iubesc mult discutii pe atfel de teme chiar de nu sunt invirsta...)))Eu as crede ca o purtare cuviincioasa sau evlavioasa e atunci cind iti stii locul tau ca fata sau ca femeie!!!!cred ca ma-ti inteles!!!

09/05/09 20:09

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

anomis a scris:

Ce înseamnă, în opinia voastră a avea o purtare cuviincioasă?

Dex-ul ne zice ca a fii cuviincios inseamna a fii decent, politicos, cuvios.

Acolo in Tit scrie bine ce fel de purtare trebuie sa aibe femeile in varsta ca cele tinere sa invete de la ele si, la randul lor, sa fie la fel, sa se comporte la fel, incat sa nu se faca de ras Cuvantul.

Sa ne dea Domnul putere sa avem o purtare cuviincioasa (chiar daca nu suntem in varsta :D ) astfel incat cele ce vor calca pe urmele noastre sa nu-si rupa gatul.

11/05/09 15:42

f_repede
membru

Inregistat: 13/02/09
eu cred ca o purtare cuviincioasa se refera la faptul ca trebuie sa traim dupa Cuvantul lui Dumnezeu. O grava problema in zilele noastre este faptul ca toate femeile tinere, fetele adolescente isi doresc foarte mult sa atraga privirile baietilor si astfel uita ca in primul rand trebuie sa ii placi lui Dumnezeu si apoi altora. O purtare cuviincioasa inseamna si o imbracaminte decenta, si respect pentru toti cei din jur, chiar si sa lasi un batran sa stea in locul tau in autobuz este o dovada a faptului ca suntem fiicele lui Dumnezeu. Dumnezeu este Imparatul imparatilor si trebuie sa avem o purtare demna de fiice de imparat.

29/05/09 20:00

GeoAli
membru

Inregistat: 28/05/09
D-zeu vrea sa ne aratam ca suntem fiice de imparat.........nu trebuie sa ne imbracam supar ca sa atragem privirile baietilor.........D-zeu hotareste totul nu noi.trebuie sa ascultam de cuvatul Lui...

29/05/09 21:46

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
O purtare cuviincioasa....este o purtare (aici includem modul cum vorbim, cum ne imbracam, cum ne comportam)care sa aduca slava,glorie, cinste si onoare Domnului nostru.

29/05/09 21:50

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Cuviincios nu inseamna automat evlavios. Poti sa fii cuviincios si fara sa fii evlavios.

30/05/09 23:06

Pagini: 1    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la