|
|
|
Dorina
membru
Inregistat: 10/05/09
|
|
Tu , pacman, de fapt cauti mantuirea, dar esti dezamagit ca nu ai gasit-o. Continua sa te rogi ! Celui ce bate, o usa i se va deschide. Iar daca nu iti doresti, fii linistit, nimeni nu te va mantui fortat. Dumnezeu respecta alegerea ta.
PS. Nu vad nici o maretie intr-un Dumnezeu care nu stie sa iubeasca neconditionat. M-as descurca foarte bine si fara el. Dar, din fericire, Dumnezeul meu iubeste neconditionat.
Ultima modificare de Dorina (23/05/09 14:01)
_______________________________________ Lucrurile dupa care alergi in viata nu te merita.
|
|
23/05/09 13:06
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
pacman44 a scris:
Stiu ca sunteti convinsi ca v-ati nascut in pacat ca ati trait in pacat si vreti sa va dezbarati de el.Si pentru asta ati inventat un proces numit mantuire.Lumea asa cum e ea va indreptateste sa credeti ca traiti in pacat, plina de nedreptate si privatiuni de tot felul.Asa credeam si eu.
|
O spui de parcă nu știi care e diferența dintre bine și rău, de parcă te-ai întors în timpurile de dinaintea alegerii lui Adam de a mânca din pomul cunoștinței binelui și a răului. Probabil că nu ești foarte serios, iar mântuirea nu e ceva ce te preocupă în mod deosebit. Deci cum spunea și april, lasă acest subiect deocamdată în pace și revino când te preocupă cu adevărat. 
pacman44 a scris:
Dumnezeul bibliei nu e capabil de iubire neconditionata pentru ca iubirea neconditionata nu poate sa condamne pe nimeni ci doar sa iubeasca fara reguli si legi.
|
Atunci poți spune ce condiție ți-a impus Dumnezeu ție ca să te iubească? Ce te-a pus să faci, ca să fi demn de iubirea Lui? În ce fel I-ai câștigat iubirea despre care spui că e condiționată?
Ultima modificare de zambezi (23/05/09 13:27)
|
|
23/05/09 13:24
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
Pacman, nu stiu de unde ai scos-o cu Dumnezeul gelos si ranchiunos. Isus Hristos e un Dumnezeu care te iubeste. De fapt e singurul care te iubeste. Ani de zile am incercat sa merg pe calea dumnezeului cu care spui tu ca ai o relatie, dar fara nici un rezultat... Ba din contra, lucrurile se inrautateau pe zi ce trecea.Si nu vroiam sa recunosc asta. Sustineam sus si tare ca eu sunt bine si e totul ok. Dar au venit si momente foarte grele si Singura speranta, dar si singura solutie in momentele grele a fost Isus Hristos. Si El ma ajuta chiar si atunci cand nu credeam ca El e Dumnezeu. Doar ii chemam Numele pentru ca in El speram ca este si gaseam atata bunatate si blandete..A avut rabdare mult timp cu mine si mi-a aratat ca ma iubeste si ca El e Dumnezeu.
Ultima modificare de mikhael (23/05/09 15:53)
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
23/05/09 14:34
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
pacman a scris:
Dumnezeul bibliei nu e capabil de iubire neconditionata(...) |
Ba da,El iubeste pe toti la fel,insa uraste pacatul din noi.Iubirea neconditionata , din punctul tau de vedere se cheama anarhie.Nu stiu cum sa spun,Dumnezeu iubeste insa nu este intr'atat de naiv cat ai vrea tu.Si ba da,un Dumnzeu care ne'a creat si vede ca (daca) ne inchinam altor dumnzezei,este gelos,insa nu o gelozie distructiva,cu una plina de dragoste.
dex a scris:
GELÓS, -OÁSĂ, geloşi, -oase, adj. 1. Care suferă de gelozie (1), cuprins de gelozie; care manifestă gelozie. ♦ Care ţine mult la ceva şi se teme să nu-l piardă. 2. (Rar) Invidios, pizmaş. – Din it. geloso. | Ultimile doua se refera mai mult la cel care are in posesiune ceva ce este al tau,in cazul nostru lucrurile care ne domina,pe noi,copii Lui.Deci,nu se refera la noi,obiectul posedat(avut),ci la cel/acel lucru care ne posedeaza(domina).Prin urmare gelozia fata de noi e plina de dragoste.Nu stiu daca am explicat cum trebuie.
|
|
23/05/09 14:58
|
|
pacman44
membru
Inregistat: 22/05/09
|
|
april a scris:
Nu am inventat noi asta.
|
Corect, nu voi userii acestui forum sau altii oameni contemporani cu noi au inventat mantuirea ci organizatiile care furnizeaza mijlocirea obtinerii acestei nevoi.Mantuirea este o nevoie pentru foarte multa lume.Cu cat suntem mai vinovati cu atat avem nevoie mai multa de ea.Nu e de mirare faptul ca suntem informati si avertizati ca suntem din ce in ce mai rai si mai impovarati de pacat si vom suferi consecintele.Nevoia e exacerbata iar cei care o satisfac conduc o afacere de succes.
april a scris:
Eu nu te prea cred, pentru ca Dumnezeu s-a revelat mai ales prin Biblie, dar daca unii o inteleg si automat Il inteleg si pe El gresit...
|
A afirma ce D-zeu s-a revelat prin Biblie e un fel de a spune ca D-zeu a spus tot ce-a avut de spus speciei umane si de atunci nu mai are nimic de adaugat.Cam asa a judecat si biserica catolica cand l-au tinut in arest la domiciliu pe Galileo Galilei.Au invocat Biblia care spune in mai multe locuri ca D-zeu a fixat pamantul intr-o fundatie iar teoria ca pamantul s-ar misca in jurul soarelui ar fi o erezie. Desigur, baietii care conduc afacerea au spus mai tarziu ca termenul de "fix" e o metafora.Ce altceva ar fi putut spune? Ar fi putut spune oare ca initial au existat peste 30 de evanghelii?Ar fi putut spune ca virgula conciliile de la Niceea au hotarat ce trebuie si ce nu trebuie sa faca parte din biblie?Binenteles ca nu.
april a scris:
Oricum aici este vorba despre mantuire. Daca tu consideri ca e o inventie omeneasca atunci nu ai de ce discuta despre eventuala pierdere a ei. Asa ca propun sa lasi subiectul in pace, daca nu ai ce scrie la...subiect, si sa cauti pe forum alte subiecte care te pot interesa. Succes. |
Corect, nu am ce discuta despre pierderea ei.Am vrut doar sa-i consolez pe cei care cred ca o pot pierde si cei care cred ca viata nu trebuie sa fie un chin si o zbatere ca sa castigi dreptul de a intra in rai.
|
|
23/05/09 19:30
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
pacman44 a scris:
A afirma ce D-zeu s-a revelat prin Biblie e un fel de a spune ca D-zeu a spus tot ce-a avut de spus speciei umane si de atunci nu mai are nimic de adaugat.Cam asa a judecat si biserica catolica cand l-au tinut in arest la domiciliu pe Galileo Galilei.Au invocat Biblia care spune in mai multe locuri ca D-zeu a fixat pamantul intr-o fundatie iar teoria ca pamantul s-ar misca in jurul soarelui ar fi o erezie. |
Dumnezeu a spus ce avea de spus. Nu contest faptul ca nu vorbeste si in alte feluri, dar Biblia si Isus sunt baza a ceea ce ne-a spus El. Cred ca nu ai citit Biblia . Vezi la Isaia 40:22 si la Prov. 8:31 
pacman44 a scris:
Corect, nu am ce discuta despre pierderea ei.Am vrut doar sa-i consolez pe cei care cred ca o pot pierde si cei care cred ca viata nu trebuie sa fie un chin si o zbatere ca sa castigi dreptul de a intra in rai. |
Cu tot respectul, nu esti in masura sa emiti tu asemenea judecati.
Si sa revenim si sa ramanem la subiect. Multumesc.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
23/05/09 19:48
|
|
pacman44
membru
|
|
Dorina a scris:
Tu , pacman, de fapt cauti mantuirea, dar esti dezamagit ca nu ai gasit-o. Continua sa te rogi ! Celui ce bate, o usa i se va deschide. Iar daca nu iti doresti, fii linistit, nimeni nu te va mantui fortat. Dumnezeu respecta alegerea ta.
PS. Nu vad nici o maretie intr-un Dumnezeu care nu stie sa iubeasca neconditionat. M-as descurca foarte bine si fara el. Dar, din fericire, Dumnezeul meu iubeste neconditionat. |
Nu trebuie sa ma crezi, dar chiar nu o caut.Daca nu am pierdut nimic nu are rost sa o caut.Acum vine alta mare problema.Rugaciunea. Singura rugaciune care reprezinta un real beneficiu unui om e o rugaciune de multumire.De ce spun asta? Orice ni se intampla in viata e ceea ce ce noi am cerut de la D-zeu.Stiu ca, chestia asta o sa indigneze dar eu asa cred.Deci orice vi se intampla si voi catalogati bine sau rau ati cerut la un anumit nivel (cel mai probabil la nivelul sufletului) si D-zeu va dat.
PS.Iubire neconditionata.Neconditionat inseamna ca nu pun conditii.Daca cineva va iubeste necondionat oare va ameninta cu scransnirea dintilor?Va ameninta cu calamitati naturale si boli? Daca D-zeu chiar ar fi razbunator cum al zugraveste Biblia ar da de pamant cu cei care au facut un ipocrit din EL.Adica ne da liberul arbitru, dar liberul arbitru nu e chiar liber pentru ca desi poti alege o cale din mai multe numai una ai e pe plac.Cum vine treaba?Cum poate liberul arbitru sa mai fie liber daca D-zeu emite preferinte in ceea ce ar trebui sa alegem si ce nu?Nu-i asta o insulta pentru creatorul a tot ce exista?
|
|
23/05/09 19:52
|
|
pacman44
membru
|
|
zambezi a scris:
O spui de parcă nu știi care e diferența dintre bine și rău, de parcă te-ai întors în timpurile de dinaintea alegerii lui Adam de a mânca din pomul cunoștinței binelui și a răului. Probabil că nu ești foarte serios, iar mântuirea nu e ceva ce te preocupă în mod deosebit. Deci cum spunea și april, lasă acest subiect deocamdată în pace și revino când te preocupă cu adevărat. 
Atunci poți spune ce condiție ți-a impus Dumnezeu ție ca să te iubească? Ce te-a pus să faci, ca să fi demn de iubirea Lui? În ce fel I-ai câștigat iubirea despre care spui că e condiționată? |
1.Stiu diferenta intre ce lumea spune a fi bine si rau.In realitate nu exista bine sau rau.Sunt etichete pe care le punem in functie de interes.E un subiect vast dar pot sa va ofer si o justificare desi e mai mult de scris.
2.D-zeu mie nu mi-a impus nici o restrictie.Biblia a impus aceste restrictii in numele LUI.Practic e plina de restrictii, reguli si canoane reprezentate ca si voia lui D-zeu.Si pt.ca maine e Duminica cea mai facila de amintit e cea care iti interzice sa muncesti in ziua de odihna.
|
|
23/05/09 20:19
|
|
Dorina
membru
Inregistat: 10/05/09
|
|
pacman44 a scris:
PS.Iubire neconditionata.Neconditionat inseamna ca nu pun conditii.Daca cineva va iubeste necondionat oare va ameninta cu scransnirea dintilor?Va ameninta cu calamitati naturale si boli? Daca D-zeu chiar ar fi razbunator cum al zugraveste Biblia ar da de pamant cu cei care au facut un ipocrit din EL.Adica ne da liberul arbitru, dar liberul arbitru nu e chiar liber pentru ca desi poti alege o cale din mai multe numai una ai e pe plac.Cum vine treaba?Cum poate liberul arbitru sa mai fie liber daca D-zeu emite preferinte in ceea ce ar trebui sa alegem si ce nu?Nu-i asta o insulta pentru creatorul a tot ce exista? |
Am inteles ce vrei sa spui , dar nu e asa. S-o luam altfel: tatal tau care te iubeste neconditionat iti spune sa nu bagi degetele in priza, sa nu lasi gazele deschise, sa nu bei otrava, caci altfel vei muri. Ti se pare asta amenintare? De fapt este o avertizare asupra unui pericol. Cat m-ar iubi tata de mult, daca eu ALEG sa beau otrava, voi muri.
Aplica asta la Dumnezeu si sper sa intelegi ce vreau sa spun. In ce priveste datul de pamant, Dumnezeu alege sa nu o faca tot pentru ca iubeste neconditionat si pe cei ce fac raul.
_______________________________________ Lucrurile dupa care alergi in viata nu te merita.
|
|
23/05/09 20:25
|
|
april
admin forum
|
|
Va rog sa reveniti la subiect.
Larisa a scris:
De multe ori auzim de oameni care se intreaba cat de departe pot merge ca sa nu-si piarda mantuirea. Ce-am raspunde celor care se zbat ca sa afle adevarul? Ne putem pierde mantuirea? |
|
|
23/05/09 20:31
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Oamenii care vor sa mearga departe cred ca nu prea au gustat din Dumnezeu. Logic mi se pare sa faci eforturi sa ramai in El, daca esti din El.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
23/05/09 22:58
|
|
abigaela
membru
|
|
Odata mantuit nu esti pentru totdeauna mantuit.
|
|
27/05/09 10:54
|
|
adriana
membru
|
|
Adica?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
27/05/09 11:12
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
Mantuirea e relatia noastra personala cu Dumnezeu. Atat timp cat relatia este buna , Duhul Lui ramane in noi. "El ne-a pecetluit si ne-a pus in inima arvuna Duhului" 2 cor1:22 Trebuie sa pastram Duhul Lui Isus in noi. "Nu stingeti Duhul" 1 tes 5:19 "si daca Duhul Celui ce a inviat pe Isus dinte cei morti locuieste in voi,Cel ce a inviat pe Hristos Isus din morti va invia si trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Sau ,care locuieste in voi" Romani 8:11 Sa ne ajute Dumnezeu sa ramana Duhul Sau in noi. "Ce a-ti auzit de la inceput aceea sa ramana in voi. Daca ramane in voi ce a-ti auzit de la inceput si voi veti Ramane in Fiul si in Tatal" 1 ioan 2:24 "Oricine ramane in El nu pacatuieste" 1 ioan 3:6
Ultima modificare de mikhael (27/05/09 11:27)
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
27/05/09 11:24
|
|
abigaela
membru
|
|
Dumnezeu ne-a dat mantuirea in dar prin fiul Sau Isus, atata timp cat accept acest dar sunt mantuit, cand renunt la darul pe care mi la dat nu mai sunt mantuit. Este foarte adevarat ca nu pot singur sa imi pastrez mantuirea numai Dumnezeu ma poate ajuta. Cand am zis "odata mantuit nu esti pentru totdeauna mantuit" m-am gandit la poporul Israel(toti au fost scosi din Egipt, dar nu toti au intrat in Canan, najoritatea s-au pierdut pe drum).
|
|
27/05/09 15:08
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Pacman ia uite ce scrie aici. Fiindca tu ai impresia ca tu iti realizezi mantuirea si D-zeu este doar un slujitor docil al tau care te iubeste facand tot ce vrei tu fara sa tina cont de nimic fiindca nu-i in stare sa pedepseasca raul si este disperat sa iti faca numai "binele" pe care-l vrei tu. Romani 9:15 Cãci El i-a zis lui Moise: „Voi avea milã de oricine-Mi va place sã am milã; si Mã voi îndura de oricine-Mi va place sã Mã îndur.” 16 Asa dar, nu atârnã nici de cine vrea, nici de cine aleargã, ci de Dumnezeu care are milã. 17 Fiindcã Scriptura zice lui Faraon: „Te-am ridicat înadins, ca sã-Mi arãt în tine puterea Mea si pentru ca Numele Meu sã fie vestit în tot pãmântul.” 18 Astfel, El are milã de cine vrea si împietreste pe cine vrea. 19 Dar îmi vei zice: „Atunci de ce mai bagã vinã? Cãci cine poate sta împotriva voii Lui?” 20 Dar, mai de grabã, CINE ESTI TU, omule, ca sã rãspunzi împotriva lui Dumnezeu? Nu cumva vasul de lut va zice celui ce l-a fãcut: „Pentru ce m-ai fãcut asa?” 21 Nu este olarul stãpân pe lutul lui, ca din aceeasi frãmântãturã de lut sã facã un vas pentru o întrebuintare de cinste si un alt vas pentru o întrebuintare de ocarã? Oups....dure cuvinte. El salveaza pe cine vrea El si nu pe cine are pretentia de a fi mantuit. Ioan 15:16 Nu voi M-ati ales pe Mine; ci Eu v-am ales pe voi; Psalmi 65:4 Ferice de cel pe care-l alegi Tu si pe care-l primesti înaintea Ta, ca sã locuiascã în curtile Tale! 2 Timotei 1:9 El ne-a mântuit si ne-a dat o chemare Sfântã, NU PENTRU FAPTELE NOASTRE, ci dupã hotãrârea Lui si dupã harul care ne-a fost dat în Hristos Isus, înainte de vesnicii
.......si asa mai departe.
Ar trebui sa te gandesti mai mult la conceptiile ce le ai si sa-ti indrepti privirea in directia corecta inainte sa te trezesti mergand aiurea dupa idei placute firii omenesti. Cat priveste topicul actual am ajuns la concluzia studiind mai mult biblia ca D-zeu este cel ce va face sa nu se piarda nimeni dintre cei chemati si sfintiti de el. Cum a fost si cu cei 12 ucenici cand Isus a spus ca n-a pierdut niciunul dintre cei alesi in afara de fiul pierzarii... care El il cunostea deja dinainte si stia ce va fi cu el.Asa isi va implini lucrarea si cu noi toti care am fost rascumparati de El. Sa dau si niste indicii: 1 Petru 1:5 Voi sunteti pãziti de puterea lui Dumnezeu, prin credintã, pentru mântuirea gata sã fie descoperitã în vremurile de apoi! Filipeni 1:6 Sunt încredintat cã Acela care a început în voi aceastã bunã lucrare, O VA ISPRAVI pânã în ziua lui Isus Hristos. Ioan 6:39 Si voia Celui ce M-a trimis, este sã nu pierd nimic din tot ce Mi-a dat El, ci sã-l înviez în ziua de apoi. Ioan 10:26 Dar voi nu credeti, pentru cã, dupã cum v-am spus, nu sunteti din oile Mele. 27 Oile Mele ascultã glasul Meu; Eu le cunosc si ele vin dupã Mine. 28 Eu le dau viata vesnicã, în veac nu vor pieri si nimeni nu le va smulge din mâna Mea. 29 Tatãl Meu, care Mi le-a dat, este mai mare decât toti; si nimeni nu le poate smulge din mâna Tatãlui Meu. etc.. In concluzie pot spune in primul rand ca nu toti oamenii vor fi mantuiti. Cei care au primit chemarea si au renascut la o viata noua vor fi si protejati si calauziti de Cel care nu poate pierde nimic din mana Lui. Oamenii mantuiti au posibilitatea sa aleaga de a se desparti de D-zeu, dar cine a primit Darul Harului Sau nu va mai avea nici o dorinta de a se lasa de El. Oamenii nemantuiti, neregenerati nu au posibilitatea de a-L alege pe D-zeu fiindca D-zeu este spirit, iar firea este contrara duhului, iar omul firesc traieste dupa voia firii sale dupa mersul lumii acesteia si sub autoritatea tatalui lumii: Satan.
Ultima modificare de Sword (27/05/09 16:12)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
27/05/09 16:09
|
|
april
admin forum
|
|
Cristiana a scris:
Tata a fost pastor multi ani si a cazut de la credinta divortand de mama mea si recasatorindu-se ..tu ce crezi nu si-a pierdut mantuirea? eu cred ca da si-a pierdut-o. |
Tu crezi dar Dumnezeu poate avea o alta parere.
|
|
03/06/09 21:36
|
|
celine
membru
Inregistat: 26/05/08
|
|
Toate păcatele ne sunt iertate (cu excepţia unuia singur), indiferent de momentul în care ne cerem iertare; eu cred că Dumnezeu primeşte la El şi păcătosul de pe "cruce", chiar dacă se căieşte în ultimul ceas.
|
|
03/06/09 21:41
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Larisa a scris:
De multe ori auzim de oameni care se intreaba cat de departe pot merge ca sa nu-si piarda mantuirea. Ce-am raspunde celor care se zbat ca sa afle adevarul? Ne putem pierde mantuirea? |
Daca vor sa mearga departe, doar putin, este sigur pierduta mantuirea. Mantuirea este sigur primita de cei ce se apropie, cate putin, de harul lui Dumnezeu.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
03/06/09 22:12
|
|
adriana
membru
|
|
jezzy a scris:
?calitatea de copii nu se poate pierde..daca ne gandim de exemplu la tatal meu...indiferent de ce fac eu sunt si raman copilul lui...pot sa-l supar pot,pot sa nu-l ascult,pot sa plec oriunde in lumea asta dar el ramane tatal meu...nu pot schimba asta... |
Spinoasa problema! Nu poate schimba asta, dar exista si copii dezmosteniti.
jezzy a scris:
cu mantuirea e acelasi lucru..nu neg ca un copil al lui Dz poate pacatui,dar asta nu are nicio legatura cu mantuirea lui |
1 Ioan 3:6 "Oricine rămâne în El, nu păcătuieşte; oricine păcătuieşte, nu L-a văzut, nici nu L-a cunoscut."
Ultima modificare de MRU (11/06/09 19:57)
|
|
11/06/09 19:50
|
|
april
admin forum
|
|
MRU a scris:
1 Ioan 3:6 "Oricine rămâne în El, nu păcătuieşte; oricine păcătuieşte, nu L-a văzut, nici nu L-a cunoscut." |
Si cum toti (mai) pacatuim ... nu e nici unul mantuit ?
|
|
11/06/09 20:50
|
|
adriana
membru
|
|
Mai jos, in capitolul 3, scrie ca cine practica pacatul. Una e sa practici pacatul(e modul tau de viata) si una e sa ai accidente, nu?
Ultima modificare de MRU (11/06/09 21:01)
|
|
11/06/09 21:01
|
|
april
admin forum
|
|
pacatul este pacat.
|
|
11/06/09 21:09
|
|
Turcu Ovidiu
membru
Inregistat: 16/06/09
|
|
Versetele alea se referă la cei care nu sunt mântuiți și care au o viață trăită în păcat ca și o modalitate. Ei au auzit despre Isus și darul Lui dar l-au refuzat. Un creștin e pecetluit și nu poate pierde mântuirea indiferent de faptele lui.
|
|
16/06/09 16:40
|
|
ambasador
membru
Inregistat: 28/02/09
|
|
Turcu Ovidiu a scris:
Un creștin e pecetluit și nu poate pierde mântuirea indiferent de faptele lui. |
Chiar crezi lucrul acesta? UIte ce spune Biblia: Iacov 2:14 Fraţii mei, ce-i foloseşte cuiva să spună că are credinţă, dacă n-are fapte? Poate oare credinţa aceasta să-l mântuiască? Iacov 2:17 Tot aşa şi credinţa: dacă n-are fapte, este moartă în ea însaş. Iacov 2:18 Dar va zice cineva: „Tu ai credinţa, şi eu am faptele.” „Arată-mi credinţa ta fără fapte, şi eu îţi voi arăta credinţa mea din faptele mele.” Iacov 2:20 Vrei, deci, să înţelegi, om nesocotit, că credinţa fără fapte este zădarnică? Iacov 2:21 Avraam, părintele nostru, n-a fost el socotit neprihănit prin fapte, când a adus pe fiul său Isaac jertfă pe altar? Iacov 2:22 Vezi că credinţa lucra împreună cu faptele lui, şi, prin fapte, credinţa a ajuns desăvârşită. Iacov 2:24 Vedeţi, deci, că omul este socotit neprihănit prin fapte, şi nu numai prin credinţă. Iacov 2:25 Tot aşa, curva Rahav: n-a fost socotită şi ea neprihănită prin fapte, când a găzduit pe soli şi i-a scos afară pe altă cale? Iacov 2:26 După cum trupul fără duh este mort, tot aşa şi credinţa fără fapte este moartă.
_______________________________________ Proverbe 18:10 Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, şi stă la adăpost.
|
|
16/06/09 18:40
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|