TANARCRESTIN.net
 




Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Misiune/Câteva gânduri... Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1
the_stranger
membru

Inregistat: 15/01/08
Păşesc cu înfrugurare pe drum.Privesc  oamenii pe lângă care trec şi văd în ochii lor suferinţă;uneori este mascată de un zâmbet larg,alteori se poate citi cu uşurinţă pe faţă.Încep să mă întreb ce se întâmplă,de ce oamenii sunt atât de trişti,lipsiţi de speranţă,şi îmi dau seama că toată bucuria din lume a dispărut.Poate un om la câteva sute ştie să se bucure cu adevărat.

Cred că şi vouă vi se întâmplă;dar mai mult decât atât,este important să vedem ce putem face pentru persoanele dragi nouă care sunt lipsite de speranţă.Dacă vrem să vedem un bun exemplu,hai să privim în Biblie:în una din zile,Domnul Isus trece pe lângă o scăldătoare.El vede un om bolnav,se apropie de el şi-l întreabă dacă îl poate ajuta,dacă vrea să fie vindecat.Acesta,plin de regrete,îi spune că timp de 38 de ani nimeni nu s-a apropiat de el,nimeni nu s-a arătat dispus să îl ajute...nici măcar cei care au cunoscut cândva profunzimea durereii,a suferinţei fizice şi psihice.Omul crede cuvintele simple rostite de Domnul Isus şi găseşte vindecare.

În jurul nostru sunt oameni aflaţi la marginea unei scăldători,în aşteptarea vindecării.Sunt lipsiţi de speranţă,dar încă mai aşteaptă în preajma ei.Pentru unii aceasta înseamnă religie,pentru  alţii faptele bune,chiar alcoolul,drogurile şi nu par a găsi nici o cale de ieşire.Nu apelează la ajutorul nimănui,deoarece încă mai cred că pot ieşi singuri,chiar dacă văd că sunt incapabili pentru aceasta.Este nevoie de altcineva,o persoană gata să se oprească din drumul său şi să ofere ajutor.Tot ce trebuie făcut este un singur pas:să te opreşti şi ă observi oamenii,S-ar putea să vezi oameni cu un viitor ratat,dar la fel de bine ai putea să vezi cum ar arăta aceşti oameni reabilitaţi.

Este drept,niciodată prin forţele proprii nu vom reuşi să vedem pe ceilalţi aşa cum îi vede Dumnezeu;nişte comori.Să fim realişti:trăim într-o lume individualistă în care confortul personal primează.Însă pe noi Dumnezeu ne cheamă să fim altfel,să arătăm că ne pasă,că vrem să îi ajutăm pe cei care au nevoie de noi.

De multe ori ne întrebăm ce am putea face pentru cei din jur,dar cu toate acestea trecem pe lângă multele scăldători din drumul nostru fără să poposim măcar pentru puţin timp.Avem nevoie de Dumnezeu,de dorinţa de a fi un far pentru ceilalţi,de a crea o punte prin care ei să se poată „arunca”în  scăldătoare,pentru a găsi la rândul lor vindecare.

Asemenea slăbănogului de 38 de ani,toţi rostesc cu o voce scăzută dorinţa de a fi vindecaţi.Dacă afirmăm că Hristos trăieşte în noi,ar trebui să avem mila Lui.Haideţi să îl rugăm pe El să facă din fiecare din noi lucrători în via Lui.Noi suntem cei care putem să le arătăm calea spre vindecare,pentru că Hristos este în noi,şi El ne-a dat această putere:”Duceţi-vă”.

Folosit cu permisiune :)


_______________________________________
Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....

28/10/08 15:32

Site web  
maryus
membru

Locatie: LINZ : AUSTRIA
Inregistat: 19/02/09
Ce inseamna defapt misiunea !? va spun ca depinde de om! Am plecat in Romania in jud.Gorj cu gandul ca merg in misune si o sa facem evanghelizare si una alta si gata... Si acuma am ajuns acasa...schimbat total,marcat si cu o dorinta arzatoare de misiune. Am plecat in jur de 40 de tineri in misune si Satana a stiut...in 4 zile am schimbat 3 autocare (care erau din Austria si foarte bune). In Petrosani s-a stricat si am stat cateva ore pe trotuar. Am cantat si ne-am rugar pe strada au venit si tinerii din Petrosani si am cantat impreuna,oamenii au iesit la geamuri sa asculte,am putut sa le vorbim la oamenii care au trecut pe trotuar si primul om cu care am putut sa vorbesc (m-a ajutat Tatii mmmuullt) era bodyguard si dupa discutii in care mi-a zis ca nu are nevoie de un Dumnezeu care l-a lasat singur de la 10 ani si ca asa cum s-o descurcat pana acuma ,poate sa o faca si de acum incolo si sub calauzirea Duhului i-am aratat din Biblie mai multe versete fapt care ne-a zis sa ne rugam pt el,a cantat cu noi acolo pe trotuar si o zis ca si el vrea sa mearga la bis. A fost incredibil! Apoi in am mers in mai multe sate in care ziua imparteam tractate si seara facem evanghelizare cu adulti intr-o parte si copii in alta. Nu stiu daca ai trait momente in care sa vezi ca se inoreaza afara,deasupra te sunt nori negrii ,tuna si fulgera si nu cade picur de ploaie acolo unde-i evanghelizare,si cand in urma evanghelizarii oameni care ne-au respins brutal cand am impartit tractate sa vezi ca il primesc pe Domnu si in jur de 80 de persoane ridica mana cu lacrimi in ochi.Asta s-a intamplat intr-un sat...Apoi in celelalte sate la fel oameni care nu au o Biblie! Oameni care stiu fel si fel de istorii despre Isus de nu mai stii ce sa spuui.Sa mergi cu autocarul pe niste serpentine noaptea fara lumini,clima,usile deschise cu NOTFALL,pt ca o picat comp. de bord. Sa te rogi 2 ore intruna impreuna cu toti tinerii si sa nu te saturi! Ocupandu-ma de copii am putut sa vad probleme pe care nu m-am gandit niciodata ca ar putea exista...Nu pot scrie cat de fain o fost. Dupa o saptamana in care am ajuns la capatul puterilor d.p.d.v fizic,dar pe plan spiritual am CRESCUT muuuuuult! pot spune ca este nevoie de misiune si in Romania si in Austria si peste tot si o putem face si noi tinerii (dar cu pregatire inainte) cu ajutorul Tatalui. Chiar va indemn sa mergeti ca si eu o sa mai merg si daca pe cineva il intereseaza subiectul asta...sa-mi zica chiar mai avem nevoie de oameni care doresc acest lucru. Dumnezeu sa ne binecuvinteze

_______________________________________
crede-ma ca te cred !!!

06/07/09 21:04

   
Inger
membru

Locatie: Bucuresti
Inregistat: 20/07/09
Astazi mi-am dat seama de misiunea pentru care am venit aici( mai degraba misiunile pe care le am) , stiu cine sunt , insa nu stiu ce se va intampla! Va iubesc si vreau sa va ajut atat pe voi , cat si pe ceilalti pamanteni.
Daca puteti sa va uitati va dau o adresa si astept ajutorul vostru!
http://video.google.com/videoplay?docid ... 009495453# aceasta este adresa.
Oamenii, animalele , copacii eu nevoie de dragostea fiecaruia dintre noi! Rugativa pentru aceste fiinte , rugativa pentru acest Pamant si pentru vindecarea lui!


24/09/09 05:43

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08

Inger a scris:


Oamenii, animalele , copacii eu nevoie de dragostea fiecaruia dintre noi! Rugativa pentru aceste fiinte , rugativa pentru acest Pamant si pentru vindecarea lui!


Oamenii intr-adevar au nevoie de dragoastea noastra! Asta in cazul in care dragostea lui Dumnezeu este in noi!

Dar... animalele au nevoie de dragostea noastra? Nu stiu de unde-i luata! Poate din obiceiurile de a iubi canii si pisicile, (asta in lipsa copiiilor), dar in Biblie scrie sa le supunem(stapanim) in mod rezonabil. "...cel neprihanit se indura de vite".

Plantele cu atat mai putin. Sa nu spui ca si cand vaca mananca iarba, ar trebui sa iubeasca iarba aia! :D


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

25/09/09 12:19

   
Pagini: 1    



Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson




© 2005-2018 TANARCRESTIN.net