|
|
|
LoveKey
membru
Inregistat: 19/07/06
|
|
probabil ai mai multe fructe preferate
ştii că lumea ar fi mai bună dacă ai fi cu mine nu ar mai sta bucurii aruncate în colţ sau fulgere încarcerate pe retină.
mai demult mi-ai spus că inima mea are gust de cireaşă te-ai tolănit împrejurul gâtului meu cu mâna şi mi-ai aruncat privirea ce spune multe.
Probabil ai mai multe fructe preferate sunt trei ani de când aşteptarea scrisorii tale a ruginit în cutia poştala.
_______________________________________ http://pascal2007.myforum.ro/index.php
Este un forum nou, dar care sper sa prinda viata repede in care fiecare este rugat sa afiseze rezolvarile lui iar in schimb el poate vedea rezolvarile altuia.
|
|
03/03/07 13:32
|
|
LoveKey
membru
|
|
în fum se petrec multe
stiaţi că în fum pot exista poiene pline cu îngeri sau maşini zburătoare oameni care dau cu foc din ochi sau copaci şi lucruri vorbitoare
în fum se petrec multe de exemplu poţi pierde ora de la şcoala poţi sa uiţi că tata i-a cerut timpului să nu mai fumeze la tine in cameră
şi aşa mai departe
astăzi când am intrat pe la 1 în cameră am simţit că mă înec. nu ştiu de ce am o impresie aşa de vagă că timpul iar nu l-a ascultat pe tata.
Este un forum nou, dar care sper sa prinda viata repede in care fiecare este rugat sa afiseze rezolvarile lui iar in schimb el poate vedea rezolvarile altuia.
|
|
03/03/07 13:34
|
|
LoveKey
membru
|
|
Astept si critici dragii mei!
|
|
03/03/07 13:35
|
|
LoveKey
membru
|
|
renaşteri sub năframă
îmi curg lacrimile pe braţul crestat de patimi acolo unde pământul face pace cu cerul la o palmă depărtare de cruci
pe inima mea de sticlă s-a aşezat un fluture un monarh cu ochii împinşi spre cer
un cântec străpunge zenitul ştiu că alt loc îşi împarte începutul sub năframă cineva bea potirul cu sânge
|
|
03/03/07 13:36
|
|
LoveKey
membru
|
|
cum va arăta pământul nostru
nu m-am hotărât încă poate azi sau mâine cât de curând îmi voi lega cerul meu de al tau e doar un experiment să vedem cum va arăta pământul nostru.
un lucru e sigur noaptea va fi mai luminat decât oricare altul mă gândesc să eliminăm polul nord şi sud să punem mai multe păsări să-l înconjurăm cu un curcubeu îl vom face un fel de Saturn.
deocamdată nu îmi pot imagina mai mult din frumuseţea pământului nostru adică îţi poţi imagina o planetă cu patru sori? ştii? va fi ca un fel de cometă
oare care filozof ne va observa traiectoria în spaţiu?
|
|
03/03/07 13:37
|
|
LoveKey
membru
|
|
dimineaţa oglinda se admira în tine
dimineaţa oglinda se admira în tine îi arătai aşa de bine trasăturile frumoase te mişcai la fel de uşor ca ea ea mă privea pe mine.
se întorcea pentru ultima dată şi te întreba clipind din ochi fetiţă draga cine-i cea mai frumoasă oglindă din ţară?
|
|
03/03/07 13:38
|
|
LoveKey
membru
|
|
fulgii sunt paznici buni
acum cincisprezece ani credeam că fulgii sunt zâne apoi eram sigur că stelele sunt reflectoare suntem într-o închisoare cu îngeri.
întrebam în răcoarea serii mamă de ce sunt atâtea boburele pe cer? ea zicea că aşa e frumos universul, dar eu ştiam mai bine.
fulgii sunt paznici buni.
|
|
03/03/07 13:39
|
|
LoveKey
membru
|
|
asupra tristeţii
curg boabe de nisip, din sfera de nervi trasată în sânge albastru.
nu ştii? durerea nu se măsoară în grame sau centimetri trasaţi cu degetul pe plajă.
volumul ei este iarnă fără zăpadă, vară ploioasă.
dacă ai mânca din ea te-ai gândi că moartea e albă şi te-ai mai apuca să desenezi o sferă.
|
|
03/03/07 13:40
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
sunt scrise de tine? sunt idei interesante. Ar mai merge lucrat la ele, dar sunt bune. Te admir ca ai avut curaj sa le scrii aici  Sunt cam critica in ceea ce priveste poezia. Si eu compun. Am alt stil... Fii binecuvantat 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
08/08/07 16:26
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
astept sa vad stilul tau tamara pe cand o poezie ? 
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
09/08/07 20:07
|
|
tamarta
membru
|
|
eh...nu indraznesc... sau poate intr-o zi
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
09/08/07 21:11
|
|
braducalin
membru
Inregistat: 19/02/06
|
|
sunt moartea demonului tau, m-a apucat foamea de ingerii... sunt moartea gratiiilor tale... sunt primavara ce iti topeste fulgii... asa ca tristetile tale nu mai au sens, curgerile lor prin nisip tre sa inceteze... am venit sa ti le fur cu un singur cuvant, cu o singura soapta HRISTOS... sunt nebunul de la capatul drumului... incearca campul e simplu sa ma gasesti
_______________________________________ "Curajul e taina finala invinge cine are curajul sa moara"... Nicolae Steindhardt, Jurnalul Fericirii
|
|
17/08/07 16:18
|
|
princess of haven
membru
Inregistat: 15/09/10
|
|
si eu compun dar..in ultimul timp mai rar si nu am curaj sa le arat si altora..
_______________________________________ crede, chiar daca e bezna in jurul tau!!
|
|
15/09/10 17:04
|
|
tamarta
membru
|
|
Indrazneste! Si eu gandeam la fel, dar am indraznit 
|
|
15/09/10 20:09
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
unde unde? sa vedem si noi 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
15/09/10 21:28
|
|
tamarta
membru
|
|
Aici: Poezii-creatii proprii
|
|
15/09/10 22:08
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|