|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
giany si bairstow, daca aveti ceva de impartit o puteti face in alta parte.
Multumesc.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
19/09/08 18:49
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
hmmm... la sfantul asteapta ... o sa pun si eu pozele alea ... ce credeai tu ??? poi nu ai spus tu ca o sa razi de poze ... io iti ofer sansa sa razi si fara sa le vezi ... mama ... dar ... rau ... mai ... sunt ... auzi tu mai la mine ... sa nu ii pun eu pozele lui bair ca sa rada si el ... mno ... acu ??? ... cine rade ???   
april ... io imi exprim comportamentul la acest subiect ... oare ???
dar bair ... hai la chat ... oki???
Ultima modificare de giany (19/09/08 18:52)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
19/09/08 18:50
|
|
april
admin forum
|
|
ne arati cum se poarta un tanar crestin ?
|
|
19/09/08 18:56
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
spune-mi cultul si o sa incerc ... tks ...!!!
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
19/09/08 18:58
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
giany e vorba de un tanar crestin. nu e vorba de nici un cult, de nici o religie. cand puteti oare intelege asta?
scuze april inca o data... ma mut la COMENTARII
Ultima modificare de tamarta4jc (19/09/08 19:51)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
19/09/08 19:51
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
Tinerii trebuie sa devina adevarati ganditori.
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
20/09/08 15:49
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
Amin!
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
23/01/09 11:42
|
|
crestin_salvat
membru
Inregistat: 15/11/08
|
|
l-am sters, ca sa nu apara de doua ori; acuma l-am vazut... 
Ultima modificare de lucian_credincios (24/01/09 22:36)
_______________________________________ "Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey
|
|
24/01/09 07:24
|
|
crestin_salvat
membru
Inregistat: 15/11/08
|
|
imi apare ca am pus ultimul mesaj de la topicul asta, dar nu-l vad niciunde. asa ca-l mai pun odata.
E un website facut de niste fete crestine americane traditionale, apropo de cum trebuie sa se comporte tinerii crestini si despre rolul fetelor tinere si al femeilor in planul lui Dumnezeu http://www.returnofthedaughters.com/
Fetelor, ar fi bine sa le provocati pe fetele din lume, pe unele din prietenele voastre, ca sa inceapa sa se intrebe daca le convine sa fie femei dupa standardele pagane feministe care le promoveaza societatea. Dati-le site-uri de internet si chestii alternative unde sa poata cauta raspunsuri intelepte si folositoare. Am observat ca destul de multe fete din lume s-au cam saturat de talentele baietilor smecheri, de cliseele societatii si de manipularea asta consumerista -ce sa-si cumpere si pe ce sa-si dea banii ca sa fie in pas cu societatea. Ar fi timpul ca voi sa le oferiti o alternativa. :-)
La site-ul asta despre care v-am spus, au un blog cu multe discutii despre intrebari care le au fetele, confuzia din societate cu privire la rolul femeilor si un film documentar "The Return of the Daughters".
Cred ca multe fete au nevoie de o astfel de discutie deschisa si de astfel de resurse biblice care sa le ajute sa inceapa sa gandeasca in loc sa accepte toate cliseele feministe pe care le baga pe gat societatea in ziua de azi.
La fel si noi baietii avem nevoie de resurse crestine ca sa tinem piept atacurilor demonilor prin care se promoveaza o barbatie falsa si pusa in slujba raului si prostiei. Adevarata barbatie e cea a lui Isus Hristos.
Ultima modificare de lucian_credincios (24/01/09 22:35)
_______________________________________ "Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey
|
|
24/01/09 22:34
|
|
april
admin forum
|
|
l-ai pus deja la alte 2 subiecte.
|
|
24/01/09 23:46
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
cred ca un adolescent crestin nu ar trebui sa chiuleasca de la scoala.. mie mi cam greu 
|
|
25/01/09 11:53
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
lorre a scris:
cred ca un adolescent crestin nu ar trebui sa chiuleasca de la scoala.. mie mi cam greu  |
De ce ziceti asta? Eu nu practic cu regularitate, dar cateodata situatia impune. 
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
18/01/11 16:03
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
Subscriu. Nu trebuie sa devina, insa, un obicei, adica sa incepi deja sa ai probleme din cauza chiulului-asta nu e bine.
Parerea mea e ca un tanar crestin nu ar trebui nici sa copieze. Din punctul meu de vedere, copiat=minciuna+furt+inselaciune.
Ultima modificare de emma_mada (19/01/11 00:20)
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
19/01/11 00:20
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
lorre a scris:
cred ca un adolescent crestin nu ar trebui sa chiuleasca de la scoala.. mie mi cam greu  |
FiicaDeRege a scris:
De ce ziceti asta? Eu nu practic cu regularitate, dar cateodata situatia impune.  |
Deci? Trebuie sa nu sau se impune sa...da?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
19/01/11 11:46
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Pai, exista situatii in care e okay, cum ar fi o lucrare la care nu merita sa te duci. Uite, in clasa a 10-a mi s-a intamplat ceva: majoritatea elevilor din clasa au decis sa plecam cu totii de la antreprenoriala. Zis si facut. Numai ca doua fete s-au dus in baie si apoi s-au intors in clasa, pe motiv ca nu au vrut sa ia absent. Din momentul acela s-a rupt legatura dintre ele si clasa. Eu am plecat si nu imi pare rau. Situatia a impus. 
Ultima modificare de FiicaDeRege (19/01/11 16:37)
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
19/01/11 16:36
|
|
april
admin forum
|
|
Majoritatea a decis sau toti ? Am avut si eu "problema" asta la liceu si mi-am intrebat parintii ce sa fac. Au zic ca daca TOTI pleaca, sa plec si eu. Daca nu pleaca TOTI, sa raman.
Oricum , daca cineva nu vrea sa plece pt ca nu-l lasa constiinta sau crede ca este gresit ( pt un tanar crestin, de ex) nu este de condamnat. Important este sa fie sincer si sa le spuna colegilor in fata ca ramane, nu sa se ascunda si sa se intoarca ( am avut si noi un coleg care a facut asa ). Si n-are decat sa se rupa legatura dintre clasa si persoana respectiva. Este mai importanta legetura dintre o persoana si constiinta sa si/sau Dumnezeu.
|
|
19/01/11 16:48
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Hmmm...nu stiu daca ma credeti,dar in liceu nu am fugit deloc .E adevarat ca primele dati,ma luau pe sus,sau imi luau geanta si blabla,dar...pana la urma au inteles ca eu nu merg si... m-am inteles bine cu ei,nu am avut probleme din cauza asta  Ps:ceea ce ma deranja cel mai mult in astfel de momente era faptul ca mai aveam o colega pocaita care iesea prima din clasa cand era vorba de fugit,si toti colegii ziceau:dar daca ea poate,tu de ce nu poti...si pune-te pe explicat aceleasi chestii de nenumarate ori dar eu zic ca a meritat
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
19/01/11 18:25
|
|
kydotaky
membru
Inregistat: 05/06/11
|
|
te crezi ca lot in sodoma de zici ca o sa fi sfanta la banchet....
Ultima modificare de kydotaky (05/06/11 16:07)
|
|
05/06/11 16:05
|
|
kydotaky
membru
|
|
dana a scris:vezi tu, versetele nu se citeaza asa la voia intamplarii. un banchet de ramas bun nu este "un sfat al celor rai", "o CALE pacatoasa", sau un loc unde sa se aseze "pe scaunul batjocoritorilor".
starlish, mergi la banchet. nu e de condamnat acest lucru.
|
|
05/06/11 16:11
|
|
kydotaky
membru
|
|
lansez aceasta intrebare daca se pocaieste unu din lume ala ce mai arunca afara rau ca ce are el au si asa zisi POCAITIIII
|
|
05/06/11 16:20
|
|
kydotaky
membru
|
|
NUMELE CA SA pokait?sau vine la biserika si e ok?/
|
|
05/06/11 16:22
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
@ kydotaky,
Bine ai venit pe acest forum! Sa ai aici o perioada folositoare.
Pentru ca nu stii inca am o recomandare: Nu posta consecutiv. Daca vrei sa modifici, ai in dreapta jos un buton: "modificati" si completezi sau corectezi ce ai scris. Multumesc.
Inca ceva: discutia asta a fost cu 3-4 ani in urma.
Ultima modificare de OLD TRAIAN (05/06/11 18:36)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
05/06/11 18:16
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
In legatura cu chiulitul. Vad ca e destul de recenta discutia Intr'adevar, chiulitul este ceva ce nu "ar trebui" facut. Insa sunt si consecinte imediate pentru aceasta. Cand chiulesti ti se pune absenta (sau nu esti trecut ca fiind prezent). Deci faci asta in constiinta de cauza si accepti consecintele. Nu poate fi comparat cu copiatul, care poate fi trecut nevazut si poti lua un examen in acest mod.
|
|
01/11/11 15:12
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|