TANARCRESTIN.net
 




Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Mica noastra publicitate/Invitatie pe Torrent Crestin Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1
edi.theraven
membru

Locatie: me
Inregistat: 26/10/08
Cei care doresc să îşi facă cont pe torentcrestin, acum e momentul potrivit: momentan îţi poţi face cont fără a mai avea nevoie de invitaţie. Nu ştiu cât timp va fi posibilă înregistrarea fără învitaţie. Ce găseşti acolo? Resurse creştine în limba română sau în alte limbi: cărţi audio sau text, înregistrări de la diverse conferinţe din ţară, documentare creştine, filme creştine (format DVD sau XviD), muzică audio, colinde, muzică video, partituri, predici audio, predici video, softuri creştine, înregistrări de la Radio TC şi emisiuni TV creştine şi resurse pentru copii. Acestea sunt categoriile cu toate resursele ce sunt acolo.


       Căteva lucruri bune de ştiut.

Pe torentcreştin.net ai căteva elemente ce te pot limita la download. Trebuie să ai grijă la ratio pentru a nu scădea sub 0,5. Deci nu trebuie numai să faci download ci să faci şi upload, adică să şi dai de la tine la alţii. Mai ai punctele bonus cu care poţi cumpăra ratio, sau în schimbul unei donaţii pentru buna funcţionare a torrentului primeşti anumite privilegii.

Atunci când salvezi fişierele de pe torentcreştin, cele care mai apoi le deschizi prin uTorrent, te sfătuiesc să le salvezi într-un loc unde să nu te încurce, deoarece trebuie să le păstrezi în calculator pentru a le putea pune la seed (să le deschizi pentru ca şi altii să poată face download de la tine). Te sfătuiesc să faci un folder separat, într-o partiţie unde ai mult spaţiu, pentru torentcreştin unde să salvezi toate fişiere şi ceea acelea la cere le faci download sau le ţii la seed. Dacă muţi resursele downloadate de la locul iniţial va trebui să modifici fişierele torrent pentru a rula apoi la seed.

Ar mai fi şi alte lucruri dar deocamdata ajunge atât. Poate că tu ai găsit o variantă mai bună în unele puncte, m-ar înteresa şi pe mine pentru a o aplica şi eu. Dacă ai alte întrebări sau nelămuriri întreabă.

Încă un lucru. Drepturile de autor, citez de pe site:

“Nici una dintre file nu sunt stocate de facto pe acest server (http://www.torentcrestin.net). Linkurile sunt promovate de utilizatorii site-ului, si administratorul lui nu poate fi considerat responsabil pentru ceea ce userii posteaza, sau pentru alte actiuni ale acestora. Nu ai voie sa folosesti acest site pentru a distribui, sau downloada orice material, daca nu ai drepturi legale pentru a face aceasta. Este responsabilitatea ta daca nu subscrii acestor reguli.”

Ultima modificare de edi.theraven (30/01/10 13:47)


30/01/10 13:46

Site web  
RainSong
membru

Locatie: going over Jordan
Inregistat: 08/11/06
o curiozitate: niciun artist nu a dat in judecata acest torrent? Defapt, nu cred ca se poate face chestia asta, dar nu a fost niciun scandal?
Cei de pe resurse crestine era sa aiba ceva probleme cu cineva ,desi ei ,sa ne amintim, fac chestiile legal, pun doar melodii care nu apartin la o casa de discuri sau ceva de genul, cu permisiunea autorilor si chesltuie si bani din buzunarul lor.

ps: aaa,m-am prins. Abia acum am citit citatul. Destepti copii, se spala pe maini, ei de ce le dau suport celor ce se ocupa cu comert de chestii fara drepturi de autor? logic e ca si ei sunt implicati.
ps 2: stie cineva care e limita de utilizatori si cam cati sunt acum? poate le cade tot sistemul intr-o zi cand inregistrarea e gratis :))

Ultima modificare de RainSong (30/01/10 16:50)


_______________________________________
"se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."

30/01/10 15:51

   
benny
membru

Locatie: Cluj-Napoca
Inregistat: 27/05/07

RainSong a scris:

dar nu a fost niciun scandal?

Ba da, cate-un blog, cate-o chestie, dar din cate stiu eu, nimic grav, sau care sa duca la procese judecatoresti.
Uite un exemplu: http://alin.trupaforte.com/index.php?op ... r%C4%83m!?


_______________________________________
"Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]

30/01/10 21:36

   
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

RainSong a scris:

...
ps: aaa,m-am prins. Abia acum am citit citatul. Destepti copii, se spala pe maini, ei de ce le dau suport celor ce se ocupa cu comert de chestii fara drepturi de autor? logic e ca si ei sunt implicati.
ps 2: stie cineva care e limita de utilizatori si cam cati sunt acum? poate le cade tot sistemul intr-o zi cand inregistrarea e gratis :))


Crezi ca pe torent se face comert cu muzica?
Daca se face comert fara drept e un mare semn de intrebare. Daca in schimb tinerii doar asculta muzica respectiva fara sa faca comert si totusi "producatorii" sunt deranjati eu cred ca ar trebui sa se supere si pe cei ce le asculta "arta" in biserica. Sa nu aiba voie sa-i asculte numai daca platesc bilet(sau poate abonament):D

@ benny , am vazut adresa indicata de tine, iar baietii care se considera prejudiciati in dreptul de autor, se pare ca se cred autorii a ce? Pai ei iau unele poezii scrise de altii, unele cu accept, apoi ei vand ce-au primit cgratis; si inca sunt suparati si-i anatemizeaza pe cei ce au luat de la ei.
Apoi inregistreaza piese din patrimoniul bisericii, fara sa le dea nimeni acceptul, inregistreaza la ORDA, la piesa autor necunoscut,(aia de-acolo n-au de und stii cine-i autorul) si primesc baietii drept de autor. Mai sunt piese preluate si modificate putin, desigur pe alta versificatie is gata: o noua piesa. Inregistrata si pun C pe piesa!
Si inca mai fura baietii ceva: principiile Bibliei care le pun in versuri, si care nu-s ale lor; Altul le-a dat. Ei canta aceste principii si le vand! Iar daca cineva asculta din cantarile lor aceste principii=furt!

Eu inteleg sa ia bani pentru munca lor, dar or ajunge baietii de canta in Biserica si daca biserica transmite in direct sa trebuiasca sa plateasca biserica o taxa ca sa aiba voie sa transmita; doar asa se plateste si la transmiterea meciurilor de fotbal.

Cred ca trebuie sa ne intoarcem la torent pentru ca e discutia cam of topic.
Daca se da liber la Torent Crestin e bine, iar daca e prea mare sit-ul si e pericol de blocare eu cred ca se poate clona, sau se pot deschide si alte site-uri asemanatoare.


_______________________________________
Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

30/01/10 23:27

   
samy_dap
membru

Locatie: la Cluj...
Inregistat: 14/09/10
Se mai poate face cont pe torrent crestin ?

10/02/11 18:47

   
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
(mesaj mutat de la "filme crestine")

ramona2088 a scris:

Va rog frumos sa imi trimiteti si mie o invitatie cei care aveti deja cont pe torentcrestin.net! Va multumesc


26/02/11 18:33

   
istvanka500
membru

Locatie: biharia,bihor
Inregistat: 06/11/10
Va rog frumos sa imi trimiteti si mie o invitatie cei care aveti deja cont pe torentcrestin.net! Va multumesc

01/03/11 08:59

   
edi.theraven
membru

Locatie: me
Inregistat: 26/10/08
Nu inteleg cum un tracker are pretentia de ratie cand la download nu sta nimeni sa fac seed.

29/02/12 15:54

Site web  
Pagini: 1    



Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson




© 2005-2018 TANARCRESTIN.net