TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenia: intrebari si raspunsuri/Persoana potrivita ? Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 27
livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
De la Domnul. In Domnul. Cu Domnul.
Mai lipseste ceva? Lipseste detali dar depinde de fiecare persoana.

27/02/09 18:20

abelusca
membru

Inregistat: 20/03/08
Liviu...ai zis bine şi ai gandit bine,insă sunt puţinii care apelează la El!

27/02/09 21:50

Site web  
Anna_79
membru

Inregistat: 12/12/08
eu apelez la El si ma rog sa-mi dea o pereche, inseamna ca am de asteptat,daca nu am gasit pana acum, nu?

Ultima modificare de Anna_79 (28/02/09 17:27)

28/02/09 17:26

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

Anna_79 a scris:

eu apelez la El si ma rog sa-mi dea o pereche, inseamna ca am de asteptat,daca nu am gasit pana acum, nu?

daca apelezi la El de ce iti faci probleme ca nu ai gasit tu ? nu trebuia El sa-ti dea ?

28/02/09 19:08

livu2day
membru

Rabdare Ana, o sa te ajute El :D

28/02/09 19:27

Anna_79
membru

da, numai ca uneori e foarte greu sa fii singura, voi ce faceti cand va simtiti singuri?

01/03/09 18:08

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

Anna_79 a scris:

da, numai ca uneori e foarte greu sa fii singura, voi ce faceti cand va simtiti singuri?

poate gasesti ceva aici  : http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=663

01/03/09 18:58

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

Anna_79 a scris:

Inseamna ca Dumnezeu inca te finiseaza sa fii jumatatea perfecta pentru sufletul tau pereche!

01/03/09 19:47

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

Anna_79 a scris:

da, mai ai de asteptat. si... daca te lasi calauzita de El se merita toata asteptarea ;)

probabil ca toate persoanele carora le e greu sa astepte persoana potrivita, daca ar stii ce le asteapta la capatul asteptarii, si-ar trai fiecare clipa la o intensitate mult mai mare, daca nu maxima :)

01/03/09 22:17

Anna_79
membru

mersi de sfat, sper sa rezist cu singuratatea, deocamdata o am pe mama, dar fara ea nu stiu ce m-as face

07/03/09 16:48

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
eu tot imi pun o intrebare : daca Domnul vrea ca sa nu te casatoresti si tu astepti sa iti dea pe cineva ? Nu se poate ? Am citit povestea unei misionare , tipa urma sa se casatoreasca cu unul ,dar s-au despartit ,foarte seaca a fost faza .. dupa niste momente dureroase si-a dat seama ca asa era cel mai bine.
Cazurile cu misionarii si lucratorii Domnului mi se par usor de explicat ,dar sunt si altele ? Adica tu iti doresti un sot/o sotie si se poate sa nu il/o primesti ,pur si simplu sa nu gasesti persoana potrivita ?

07/03/09 21:16

belinda
membru

Inregistat: 13/11/08

Anna_79 a scris:

numai ca uneori e foarte greu sa fii singura,

singuratatea e o forma de a te apropia mai mult de El...
"Nu fi dezamagita cand Dumnezeu nu-ti da ceea ce-I ceri, pentru ca El stie cel mai bun timp pentru tine ca sa ai acel/aceea lucru(persoana)!!!":):):)

"Mandria omului va fi smerita si trufia oamenilor va fi plecata;numai Domnul va fi inaltat in ziua aceea"(Isaia 2:17)...

08/03/09 13:16

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

RainSong a scris:

eu tot imi pun o intrebare : daca Domnul vrea ca sa nu te casatoresti si tu astepti sa iti dea pe cineva ?

eu ma gandesc la asta de ceva vreme...
e foarte aiurea.mai ales daca tu traiesti cu 'lasa,la vremea potrivita' dar...daca nu va fi asa ceva?

08/03/09 21:37

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
Eu ma intreb cum iti poti da seama daca Dumnezeu vrea sa nu te casatoresti .. ca poate tu nu sti, sau nu iti dai seama , ca de fapt voia Lui pt. tine, e alta . Ar trebui sa iti dai seama , nu ? Ma gandesc ca Dumnezeu nu ar face faze din astea , ci iti arata cumva .. ca altfel, ar insemna ca Lui nu ii pasa de tine si de ce iti doresti tu si iti irosesti viata asteptand pe cineva care nu are sa vina niciodata .. logic ar fi , ca El sa iti arate care sunt planurile Lui pt. tine, mai ales daca ele difera mult de cele pe care le ai tu .

Ultima modificare de flory (08/03/09 21:47)

08/03/09 21:44

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
Daca si cu parca s-au suit in barca, daca nu era parca se-neca :))  :P

ps: eu tot timpul ziceam ca ma casatoresc la 27 de ani....si cu cat trece timpul sunt mai convins ca asa va fii  :D

Imi pare relativa chestia asta, cand te casatoresti faci un compromis (risti ceva) si ideal e sa risti foarte putin. Cat timp esti dispus sa astepti persoana potrivita cred ca iti 'place viata' ta. :)

08/03/09 21:48

rolinkx
membru

Inregistat: 08/03/09
astazi am avut pe inima sa daruiesc si eu o "foare" si la propiu si la figurat,dar fata nu am gasit-o.Si pe 1 martie a fost la fel

08/03/09 23:46

livu2day
membru

Da stiu faza... eu tine-am chestii de astea inainte. De exemplu in Valentine's day... am lu-at buckete de trandafiri la fete de pe strada si glume-am ca o cer de nevasta... :D
Era pe vremuri cand nu aveam pe Domnul si eram copil dar am invatat acuma sa nu o caut eu ci Domnul o va aduce la timpul potrivit.

09/03/09 00:35

belinda
membru

Inregistat: 13/11/08
de multe ori ma gandeam ca oare voi gasi persoana potrivita(baiatul potrivit) cu care imi voi petrece restul vietii?:) pana intr-o zi cand am decis sa nu ma mai ingrijorez deoarece El are pe cineva pregatit pentru mine care in acest timp poate se gandeste si el la mine si se intreaba oare cum arat sau se roaga pentru mine........ma incred in Domnul meu deoarece mia promis un viitor si o nadejde si de El eu nu ma las...:):)...daca va fi sa imi petrrec viata singura stiu ca El ma va anunta si imi va spune si de ce a ales aceasta pentru mine!!!:):):):)alegerea LUI intotdeauna e corecta pentru ca stie mai bine ca mine ce e bine pentru mine!!:):)

"Mandria omului va fi smerita si trufia oamenilor va fi plecata;numai Domnul va fi inaltat in ziua aceea"(Isaia 2:17)...

09/03/09 12:39

adriana
membru

RainSong a scris:

eu tot imi pun o intrebare : daca Domnul vrea ca sa nu te casatoresti si tu astepti sa iti dea pe cineva ?

fluflu a scris:

eu ma gandesc la asta de ceva vreme...
e foarte aiurea.mai ales daca tu traiesti cu 'lasa,la vremea potrivita' dar...daca nu va fi asa ceva?

flory a scris:

Eu ma intreb cum iti poti da seama daca Dumnezeu vrea sa nu te casatoresti .. ca poate tu nu sti, sau nu iti dai seama , ca de fapt voia Lui pt. tine, e alta .

Mda...e cam ciudat. In Biserici sunt fete mult mai multe educate, frumoase comparativ cu baietii...m-am intrebat si eu de ce? nu am inca un raspuns...poate sa traim prin credinta?!

Ultima modificare de MRU (09/03/09 13:34)

09/03/09 13:31

EFECT X
membru

Inregistat: 09/03/09
ma oameni buni cred ca am nimerit intro situatie dificila asa pe subiectul asta uitati si eu am o situatie ma nesigura in privinta fetei despre care eu cred ca DUMNEZEU mia randuito dupa multe rugciuni samd da intradevar chiar daca nu sunt botezat in apa si sunt nou in credinta mi sa intamplat ca dupa un an de asteptare ptr ea eu inca nam rezolvat nimic cu ea desi iam cerut DOMNULUI sa mio scoata din inima daca nu e dupa voia lui DAR EL mia vb si ma intarit sa stiti ca in ziua de azi si mai ales in privinta asta cu dragostea rbdarea este punctul forte la care multi trebuie sa lucram doar atat mia vb sincer nu o luati in btjocura va rog ca va spun un lucru mare mia vb asa TU MERGI PE CALEA TA FA CE AI DE FACUT UNDE NU POTI TE VOI AJUTA EU AI ADUS UN LUCRU IMPORTANT IN FATA MEA SI STAI INGENUNCHEAT IN FATA UNEI USI INCHISE DAR EU VOI DECIDE CAND TIO VOI DESCHIDE deci nu va lasati dezamagiti de astea ca ce al vostru e pus deoparte vedeti ca si satan isi mai baga coada si tre sa fim treji in privinta asta sa ne ajute DUMNEZEU sper sa intelegeti lucrarea poate fii o imbarbateare ptr voi eu ii multumesc mai departe PACE

Ultima modificare de EFECT X (09/03/09 13:51)

09/03/09 13:49

RainSong
membru

EFECT X a scris:

mia vb asa TU MERGI PE CALEA TA FA CE AI DE FACUT UNDE NU POTI TE VOI AJUTA EU AI ADUS UN LUCRU IMPORTANT IN FATA MEA SI STAI INGENUNCHEAT IN FATA UNEI USI INCHISE DAR EU VOI DECIDE CAND TIO VOI DESCHIDE

cum ti-a spus asta ? Adica sunt interesata pe caz general cu vorbeste Dumnezeu .

apropo ,poti scrie mai inteligibil ? s-a inventat cratima .

MRU a scris:

Mda...e cam ciudat. In Biserici sunt fete mult mai multe educate, frumoase comparativ cu baietii...m-am intrebat si eu de ce? nu am inca un raspuns...poate sa traim prin credinta?!

Nu ma refeream doar la fete ,ci la ambele sexe .E putin tragic sa traisti 10-15 ani cu ideea de a incerca sa fii indragostit/a  de  el/ea al tau ,care de fapt nu exista . Adevarul e ca cel mai mult se aplica faza la fete ,poate baietii iau mai putin in serios casatoria ,sau exista alti factori care ii determina sa spuna "ii buna si asta de nevasta ,nu mai astept" .
  Oricum ,mi se pare ciudata faza .. si chiar daca traim prin credinta ,daca asa a fost scris ,nu putem schimba lucrurile .

09/03/09 14:15

adriana
membru

RainSong a scris:

si chiar daca traim prin credinta ,daca asa a fost scris ,nu putem schimba lucrurile .

Credinta ca El stie mai bine ce face...:D

RainSong a scris:

E putin tragic sa traisti 10-15 ani cu ideea de a incerca sa fii indragostit/a  de  el/ea al tau ,care de fapt nu exista.

Adica tu crezi te vei indragosti doar de "the one"?

Ultima modificare de MRU (09/03/09 15:03)

09/03/09 14:59

RainSong
membru

MRU a scris:

totul este posibil ,de ce nu ? :D
Sa te indragostesti cu adevarat de mai mult de 3 persoane ma gandesc ca e mai greu ,deci nu e mare diferenta intre 1 si 3 ,doar o infinitate de numere :D.
Ca sa iti dai seama ce persoana ti se potriveste trebuie sa te cunosti pe tine ,si asta e foarte greu .

09/03/09 17:49

cami
membru

Inregistat: 17/07/07

MRU a scris:

Stiu ca intrebarea era pt RainSong, dar imi permit sa comentez si eu ceva :P . Eu cred ca se poate sa te indragostesti doar de "the one" , adica , de fapt cred , ca poate doar aia se numeste indragosteala . Restul sunt ... [ nici nu stiu cum sa le zic :P . alegeti voi un cuvant potrivit , ca poate daca pun eu unul, se oftica lumea :D ] Mai  aud cate o fata , sau colege care vin la mine sa imi povesteasca cate-n luna si in stele despre chestiile astea si sa imi ceara sfaturi [ de parac eu as sti ce sa le spun :P ]si asa ma amuza :D . acuma serios, cum sa te indragostesti de nu stiu cate ori ? :p mi se pare ca nu iti poti controla sentimentele .. e aiurea.

09/03/09 18:16

adriana
membru

RainSong a scris:

Ca sa iti dai seama ce persoana ti se potriveste trebuie sa te cunosti pe tine ,si asta e foarte greu .

Nu o sa-ti dai niciodata seama care ti se potriveste, daca nu te ajuta Dumnezeu.
El stie mai bine cum esti si cum vei fi. El stie mai bine cum e si cum va fi...

09/03/09 20:01

Pagini: 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 27    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la