|
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
maryus a scris:
in Biblie scrie clar ca nu ai voie si eu zic sa nu depasim aceste limite... |
Ia mai cerceteaza tu.
|
|
28/02/09 01:46
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
In Ieremia 2:33a este un verset...tulburator:
"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti! "
Sa nu sucim Biblia doar ca sa se potriveasca cu ale noastre convingeri!
Casatoria reprezinta o imagine a unor lucruri spirituale de o adanca insemnatate...
Ultima modificare de MRU (28/02/09 07:30)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
28/02/09 07:29
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
maryus a scris:
Mikhael ai zis ca esti sigur ca un pastor respecta Biblia si ai continuat cu ´´dar´´ . Parerea mea e ca nu exista ´´dar´´ cand e vorba de Biblie... in Biblie scrie clar ca nu ai voie si eu zic sa nu depasim aceste limite...eu as fii de aceeasi parere cu april in privinta asta...mai bine sa ne rugam si sa credem ca Duhul Sfant ne va descoperii care e voia lui... |
Nu stiu in ce sens ai inteles tu acest "dar": daca te uiti mai bine nu am lasat urma de indoiala in privinta pastorilor cu acel "dar" ci indoiala o aruncam asupra celor ce nu inteleg Cuvantul deajuns de bine de aici de pe forum, ci vor doar sa respecte niste principii solitare , fara sa incerce sa vada in cartea aceasta sfanta "caracterul" lui Hristos si sa inteleaga pe deplin legea slobozeniei.
April,ma bucur ca esti hotarata sa nu iei asemenea decizii decat daca tu esti pe deplin hotarata.Asta da dovada de sinceritate cu Dumnezeu. Insa trebe sa te gandesti ca poate tu spui sigur "da" in inima ta iar pastorul sau comitetul , sau prezbiterul, ma rog, ce or fi ei- poate sa spuna "nu" , "nu acum" sau "nu e persoana potrivita" si atunci trebe sa reevaluezi relatia cu Dumnezeu, ca asta n-ar fi intamplator , nu?
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
28/02/09 07:30
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
"mikhael"... Nu vreau sa despretuiesc pe lideri la biserica la tine dar rar am vazut eu lideri smeriti care fac voia Lui din dragoste, nu zic ca sunt dar sunt foarte putini.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
28/02/09 14:11
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
Nu te contrazic liviu. Dar daca tu te duci smerit inaintea lui Dumnezeu si ceri un raspuns de la El , apoi Dumnezeu poate vorbi si printr-o magarita. Nu se poticneste EL de inima unui pastor nepocait.Tu te duci inaintea lui Dumnezeu , nu inaintea pastorului. Fii sigur ca daca ai credinta , crezi ca Dumnezeu e suveran, El iti va vorbi, nu pastorul.
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
03/03/09 13:47
|
|
livu2day
membru
|
|
Ai dreptate 
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
03/03/09 19:00
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Noi am fost crescuti in scutece. Societatea noastra de astazi arunca totul la gunoi. Daca am reveni la ideea de scutec societatea ar avea mai putine divorturi pentru ca nu am arunca imediat ceva la gunoi daca nu ne mai convine ci am incerca sa le refolosim. Ar trebui sa ne gandim la sotii nostri cu dragostea cu care ii inconjuram pe copii nostri. Daca copilul intra la inchisoare parintele va fi cel care va ramane langa el si-l va vizita.
Daca te trezesti intr-o dimineata ca nu-l mai iubesti pe sotul/sotia ta timp de 90 de zile incearca sa-l tratezi ca pe un print/printesa facand tot ce poti ca sa te indragostesti de acea persoana. 90 de zile! Dragostea este o D E C I Z I E!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
04/03/09 02:46
|
|
adriana
membru
|
|
Vis-a-vis de "portitele de scapare" pentru divort apreciate de unele persoane, imi tot vine in minte, de cateva zile un verset: El nu-si ia vorba inapoi, daca face un juramant in paguba lui. (Ps.15:4)
Teoria ca teoria, dar practica ne omoara...desi la scoala am invatat ca o practica buna incepe neaparat cu o teorie corecta...Reciproca insa nu e valabila...Ce filozoafa sunt la ora asta... 
Ultima modificare de MRU (17/04/09 23:48)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
17/04/09 23:46
|
|
maryus
membru
Inregistat: 19/02/09
|
|
))woaiii ce buna-i asta:))cine are urechi de auzit sa auda:)
_______________________________________ crede-ma ca te cred !!!
|
|
18/04/09 12:46
|
|
maxim
membru
Inregistat: 20/04/09
|
|
doitili membru
sunt de acord cu Lupea_Filip caci nicaieri in Bibli nu am e incurajata recasatoria cu exeptia cazului cand unul din cei doi moare
UItati ce explicatie am primit de la un frate despre recasatorie. In caz ca e divort "permis" pentru caz de curvie, sau in general orice fel de divort si vrei sa te recasatoresti : te poti recasatori daca partenerul tau moare. El merge mai departe si spune: ce inseamna despartire de Dumnezeu?... MOARTE. pentru un cuplu din moment ce partenerul tau isi rupe juramantul prin care s-a legat fata de tine prin curvie si nu mai vrea sa vina inapoi, nu accepta iertarea ta si continua in a te insela sau te paraseste , el A MURIT FATA DE TINE si nu e nevoie de moarte fizica ca sa te recasatoresti. Tu poti divorta si te recasatori fiind dezlegat ce el, insa el va continua sa traiasca in pacat de preacurvie cit timp tu nu mori...
Ce credeti? e corect?
|
|
20/04/09 05:38
|
|
liliana42
membru
Inregistat: 20/04/09
|
|
este adevarat ca si intre crestini au inceput sa fie divorturi desi nu ar trebuieu as dori sa va spun ca eram pe calea de a divorta chiar am bagat actele de divort dar dumnzeu nu a ingaduit deoarece nu este permis dcit daca este motiv de adulter asa scrie in biblie dar mai sint si alte motive de exemplu daca sotul ameninta cu moartea atunci ca sa nu isi piarda viata unul dintre soti ,dar eu am avut prilejul acsta casotul sa ma meninte si chiar sa ma bata si chiar sa arunce cu cutitul si sa lovsca pe una din fetele mele cea mai mica si cea pe care el o iubea mai mult dar multumesc lui dumnezeu ca legea pamantesca are si ea rolul ei si el a facut inchisoare 9 luni si re un ordin sa nu se apropie de noi 5 ani cre se terina nul acesta de acea am jotarit sa divotez dar dumnezeu nu m ingaduit si lam iertat de atite ori si acum sa linitit el era sub influenta alcoolui si nu a fost el dar lucrurile asa ta demulte ori ne grabim sa facem un lucru fara sal intrebam pe dumnezeu daca il putem face dar eu ii multumesc lui dumnezeu ca mia dat rabdare si am putut sa iert dr am vreut sa dau un mic ezemplu ce se paote intimpla dr de multe ori daca ne suparm degurgem la lucrul cel mai simplu divortul ,care intre crestini nici nu ar trebui gindit deoarece dumnezeu a lasat casatoria si nu despartirea eu am invatat multe lucruri pe care leam trait pe propia piele si nu sint orgulioasade ele dar am inteles ca trebuie sa ai rabdare si sa il intrebi pe dumnezeu pentru toate lucrurile inainte de a le face euvreau sa va zic ca eu lam intrebat pe dumnezeu si intro duminca de dimineata a fost predica despre casatorie si am primit raspunsul ca nu trebuie despartire decit dca este motivul de adulter dar eu am ascultat in ziau acea si nu am mai depus acele de divort dar dupa citva timp sotul dinau a inceput cu amenintarile de a ma omiri si eu nu am mai astepta sa il intreb pe dumnezeu si mam dus sa depun actele dar dumnezeu a stiutcum sa impiedice acest lucru cind am ajuns la avocata mia cerut certificatul de casatorie si eu il aveam dar imi lipsea o stampila de haya sau haga asa ceva si eu nu am avuto ,dar sotul dupa ce a vazut ca lucrurile stau as aca vreau sa divortez datoit ca nu vreau sa fie un pericol pentru noi atrebuit sa treaca el printo incercare ca sal caute politia din madrid sa faca inca 1 an si 6 luni de inchisoare pentru aceleasi motive maltrat fizic si amenintare cu moartea si avea de fcut 7 ani de inchisoare dar dumnezeu ia dat numai 1 an si 6 luni cae trebuia sa le faca impreuna cu cele 9 luni dar asa alucrat dumnezeu si acum este cum se spune arestat la domiciliu dar nu in inchisaore ii este frica sa iasa afara din casa desi el nu are voie sa stea cu noi eu lam iertat dar el trece prin suferinte fizice si sprituale deaorece nu iasa din casa si este si bolnav cu o hernie foarte mara si nu rea sa mearga nici la doctor este un castigfoarte mare pentru el dar nu mai bea si este diferit ca inainte este mai intelegator ,vroiam sa spun ce cistigam daca divortam ?incercari pese incercari fata mica cu depresie cin a auzit ca trebuie sa plece de la noi in tratament spquiatric eu cu depresie si tatament psquiatric dar daca e pleca fata putea sa se graveze mai ra dar stiu ca dumnezeu poate schimba totul ,dar sint unele cauze care este permis divortl dar sa fie bine intemeiate nu numai dintro dicutie sa se ceara divortul eu cred ca iainte de casatorie trebuie vazut bine si sa deschizi bine ochi si dupa acea sa te casatoresti sau mai bine cere lui dumnezeu cael sati pregateasca persoana jotarte de el si atuci nu gresesti niciodata ,dumnzeu sa ne lumineze in aceste preivinte dumnezeu sa lase binecuvintare peste toate bisericile din lume
|
|
20/04/09 11:49
|
|
sel_sel16
membru
Inregistat: 04/02/08
|
|
Vai Doamne...am reusit sa citesc tot.. greu tare. Cate se intampla in lume...en fin. Nu divortati fratilor, ca greu va mai reveniti, daca va mai reveniti vreodata...printre altele..
_______________________________________ "Before you judge me try hard to love me..."
|
|
28/04/09 00:26
|
|
Cristiana
membru
Inregistat: 23/03/07
|
|
april a scris:
mikhael, nu sunt si nu voi fi pastor. sunt fata .
Si nu cred ca pastorul este in masura sa ia asemenea decizii.
Nu cred ca daca cineva se recasatoreste ( dupa un divort, nu conteaza motivele ) isi poate pierde mantuirea (pt ca eu cred ca mantuirea nu se pierde). Dar poate pierde alindu-stele .
Nu pot spune la ceva ca e alb daca vad ca in Biblie scrie ca e negru. |
Interesant ceea ce zici tu despre mantuire.. E un subiect care ma intereeseaza.. Si ca sa nu fiu off-topic te intreb: Tata a fost pastor multi ani si a cazut de la credinta divortand de mama mea si recasatorindu-se ..tu ce crezi nu si-a pierdut mantuirea? eu cred ca da si-a pierdut-o.
_______________________________________ "Dar stiu ca Rascumparatorul meu este viu... Ochii mei Il vor vedea, si nu ai altuia. Sufletul meu tanjeste de dorul acesta inauntrul meu." Iov 19:25-27
|
|
03/06/09 21:26
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Raspunsul il gasesti la http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 586#152586
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
03/06/09 21:36
|
|
folia
membru
Inregistat: 20/06/09
|
|
Si eu am aceeasi problema, M-am casatorit la 19 ani, nu eram botezata, el niciatat, el era englez. La nici cateva zile ramasi singuri dupa casatorie , imi aduc aminte eu am ramas acasa in timp ce el a plecat la munca. Toata ziua am stat in casa facand curat iar cand a venit acasa a rabufnit in niste strigate care m-au speriat tare. Nu ma asteptam la asa ceva , nici nu stiam de ce macar. Dupa un timp a plecat de acasa in toiul noptii in acea zii, iar eu m-am ascuns intr-o camera libera din casa.Imi era frica sa ies afara . Ma rog dupa ce sa plimbat pe strada cred a venit si si-a cerut scuzre.Idea e ca aceste izbucrniri erau frecvente si dupa aceea, niciodata nu a dat in mine dar atat ca ma speria de nu stiam cum o sa reactioneze.Imi era teama din cauza asta. Totdeauna isi cerea scuze dupa aceea si zicea ca nu se va mai intampla dar bineinteles ca se intampla.De cate ori ma vedea ca imi fac bagajul sa plec , plangea ca un copil cerand iertare. Il iertam, desi numi dadea o explicatie pentru faptele lui. Intrun tarziu mi-a zis ca asa ii facea si fostei lui prietene si ca ii era teama sa nu ramana singur, mi-a promiss ca va incerca sa primeasca ajutor pentru problema lui dar cand se intampla sa rabufneasca dinou, evita cu totul sa ceara ajutor. Intre timp eu m-am botezat, el nu avea nimik impotriva desi aducea vorbe care numi laceau la adresa pocaitilor cu toate astea ii placea sa mearga sa faca activitati cu ei atata timp cat nu asculta cuvantul Domnului , putea fii fotbal dar nu cuv Domnului. Fotbalul devenise prezent tot timpul in viata noastra, nu conta daca nu aveam bani dar pentru fotbal se gaseau. Intre timp am cazut si eu in Domnul , m-am departat de Domnul. Neintelegerile cu sotul meu erau mai frecvente ceream o explicatie pentru ceva el imi spunea cu totul ceva diferit si cand intrebam de ce numi raspunzi la ce te-am intrebat imi spunea ceva total diferit si de idea lui.
La un moment dat am prins eu curaj, am devenit eu violenta eu chiar am apucat ceva si l-am lovit. Tot lui ii parea rau. Cred ca nu eram matura suficient pentru a ma casatorii. Imi aduc aminte la un moment dat ca desi eram constienta de ce zice biblia sa nu divortezi tineam strans cu dintii de acest cuvant pana chiar acolo sa ma supere idea cand cineva insinua altfel. 'Il iubeam' cu o iubire de 19 ani , cred eu acuma adica mai mult il voiam si cumva incertitudinile lui se razuiau pe mine. La un moment dat am ajuns sa nu mai simt nimik fata de el si asa am cautat intimitatea in alta parte , clar nu a durat nici aceea, si am decis sa divortez. Am bagat actele de divort am plecat de la el din casa luandumi doar hainele si dusa am fost. Dupa un timp insa am vorbit iarasi cu el, el avea o alta relatie iar eu la fel. Vorbeam despre impacare si el a ramas la mine traind iarasi ca sot si sotie.
L-am intrebat si ce o sa faci cu femeia din relatia ta curenta , la care mi-a zis poi daca suntem impreuna o las pentru tine .Naiva eu!!!, cu toate ca si eu aveam pe cineva.
La cateva zile mi-a trimis un mesaj pe telefon care zicea ceva de genul: vreau sa-ti faci un test si daca esti insarcinata vreau sa scapi de copil. M-am uitat la mesaj i numi venea sa cred cauza din care nici nu i-am raspuns insa el insista cu acest mesaj.
In momentul acela m-am gandit : eu cu cine m-am casatorit?!?!?! In fine l-am intrebat de ce e asa de ce vrea, deoarece cand eram impreuna era foarte entuziasmat de a avea un copil impreuna , drept pentru care mi-a zis ca nu vrea sa ramana singur adica nu vrea sa ramana fara femeia care era in viata lui !!!
Nici eu nu am fost sfanta asta stiu , si sufar acuma , ma gandeam ca daca iubesti poti trece prin orice.. Si mie imi sta in gand versetul din corinteni unde spune sa ramai asa cum esti.
Sincera sa fiu si sa ma ierte Domnul nu vad de ce cand faci o greseala nu poti avea o a doua sansa . Nu as vrea nici eu sa raman singura toata viata mea , acuma am 28 de ani si as vrea la un moment dat sami refac viata in sensul acesta dar imi sta intruna pe cap versetul acela din Corinteni, cu toate ca omul gaseste el o cale sa faca ce vrea as putea zice si eu ca el a inceput totul ca cutare si cutare ca abuzul verbal tot abuz e si asa mai departe plus ca eu niciodata nu am zis ca o sai omor copilui.. Si mai cred ca uneori noi crestinii ar trebui sa ne mai deschidem mintile sa ne mai folosim capul si a ne dam seama ce este normal si ce nu. Oricum astept pareri si eu , pentru ca nici eu nu sunt tocmai sigura de ce trebuie sa fac!
Pace
|
|
20/06/09 00:39
|
|
folia
membru
|
|
ok pe de alta parte si in urma mesajului meu postat , mi-am amintit ca mai zice ceva frumos in biblie : Cauta si vei gasi!
) Si sincer se pare ca fiecare avem parerile noastre si ca gasim o portita pe care o largim dar ala a fost raspunsul meu si am inteles.
simplu si la obiect : Vorbeste cu Domnul!!!! simplu si la obiect suntem toti diferiti deci toti avem o opinie diferita, acuma poa sa zica cine ceo zice dar daca ma iau sa ascult dupa ala si ala mi-am dat seama ca nu am o relatie personala cu Domnul plus ca sincer Acuma sa ma ierte Domnul dar noua pocaitii ne cam place sa dam Sfaturi tre sa recunoastem , mai bine decat sa le urmam. Simplu si la obiect suntem fiecare unici pentru El Atata am cautat sa gasesc raspuns la asta ca mi-a intepenit gatul!!! Si tot gaseam ce credeam eu ca am gasit insa Bun este Domnul si nu te lasa nicicand , la El e raspunsul nostru!
Slava Lui - pe mine m-a facut sa stiu asta, ca Tre sa avem o relatie personala cu El - unici fiind are un raspuns unic pentru nevoia noastra !!!!!!!!!
Adica am gasit magaritza - sunt chiar eu !!!!! :P
Amin>
Slava Domnului !!! ca Bun este El!!
Ultima modificare de folia (20/06/09 03:37)
|
|
20/06/09 03:33
|
|
livu2day
membru
|
|
"folia" sti deja ce trebuie sa faci, ai zis;
folia a scris:
simplu si la obiect : Vorbeste cu Domnul!!!! |
Stai aproape de El si iti va raspunde, insa cred ca deja ti'a raspund; doar sa ai credinta si sa faci voia Lui.
Nu stiu si nici voi intelege indeplin cat de greu dar stiu un lucru ca sa te gandesti; poti tu sa mantuiesti pe el sau poate el sa te traga jos? Gandeste-te cum e cel mai bine pentru tine sa stai aproape de Dumnezeu si sa iti castigi Mantuirea, sa ti'o pastrezi.
Am citit si ce sa zic.. Domnul sa te binecuvanteze; un lucru care ma bucur ca te apropi de Domnul si cauti la El raspunsuri; nu te va parasi si niciodata nu te'a parasit. Fi tare si Domnul sa te intareasca!!
Ultima modificare de livu2day (20/06/09 04:19)
|
|
20/06/09 04:18
|
|
maryus
membru
Inregistat: 19/02/09
|
|
folia a scris:
acuma poa sa zica cine ceo zice dar daca ma iau sa ascult dupa ala si ala mi-am dat seama ca nu am o relatie personala cu Domnul |
Uneori Domnul vorbeste si prin anumite persoane 
folia a scris:
Adica am gasit magaritza - sunt chiar eu !!!!! :P amin
|
AMIN ? hey...Dumnezeu a creat lucruri bune :P
_______________________________________ crede-ma ca te cred !!!
|
|
20/06/09 13:00
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Folia, e trista povestea ta, dar Biblia, in cazul tau, daca sotul tau a vrut despartirea de tine in urma pocaintei tale, tu aveai dreptul sa te recasatoresti (vezi 1 Cor. 7:12-16) Ideal ar fi ca tu si sotul tau sa puteti sa va impacati. Daca-l iubesti, roaga-te D-lui pentru el.... Daca crezi ca nu e nicio sansa, Biblia iti da voie in acest caz sa te desparti, dar vezi ca acuma, daca te vei recasatori, trebuie sa fii cu mare bagare de seama la alegerea pe care o faci. Cum ai zis tu, vorbeste cu Domnul si vei afla raspunsul  Ce sa faci cand ai ajuns in furtuna? Ancoreaza-te in Cuvantul lui Dumnezeu! Daca nu te ancorezi in Cuvantul Lui si nu ai o relatie personala cu El, nu ai nicio sansa sa rezisti. Acesta este scopul Satanei, de a ne face sa cadem si sa ramanem acolo pentru totdeauna.
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
20/06/09 13:55
|
|
folia
membru
|
|
Da cred ca fostul meu sot este casatorit acuma , cu: probabil femeia aceea.
Da si eu pe atunci aveam pe cineva si in mintea mea de 22 nu gandeam ca o sal las pe cel cu care eram ,insa la o discutie am zis sa fim impreuna dinou eu si sotul meu. La cateva zile mi-a dat vestea bomba cu cererea pe care nu o asteptam niciodata de la el - aia ca sami fac un test si sa avortez daca sunt insarcinata .Mesajele astea erau cand el era in timpul muncii si puteam observa ca e foarte stresat pe tema asta , la un moment dat a zis chiar ca ii pare rau cami zice asa, dar sa fac asta pentru ca el nu vrea sa o piarda pe 'donsoara lui.
Habar nu aveti cate framantari mi-am facut in suflet din cauza asta invinovatinduma pe mine si asa mai departe. Deci eu ma invinovateam pt orice , ma gandeam si ma gandesc inca: poi da, dar eu eram pocaita , nu eram aproape de Domnul dar am primit botezul Lui. Si chiar stiam ce zice biblia de divort si imi aduc aminte clipele in care sufletul imi era chinuit cand ma gandeam :vai daca ma despart de el vreodata!, ca nu ca nu pot face asa ceva , ca nu vreau asa ceva! . E poi na!, s-a intamplat. s-a intamplat ca eu am ajuns pe latura aialalta unde eu am vrut sa ma despart de el pana la urma pentru ca nul mai suportam. Deci pentru mine a fost o vina pe mine non stop , eu ma gandeam: e vina mea, e vina mea, ca eu nu am mai vrut in asemenea conditii. Cu toate ca am gandit si eu rau inainte de asta. Poi da cam asa e, : domnul vorbeste si prin anumite persoane, si a facut-o pentru mine doar ca eu tot ezitam si ma gandeam poate nu inteleg bine! De aia am zis ca m-a facut pe mine sa inteleg pana la urma ca suntem unici, ca El ma iubeste asa de mult ca toate dubiile mi le va da la o parte ( daia mi-a raspuns personal daia zic in cazul meu eu am fost magaritza si la propriu si la figurat) , la propriu ca n-am ascultat ascultat din prima , ca nu am inteles din prima ca asa trebuia sa fac, sa merg sai cer Lui raspunsul ,iar la figurat ramane de inteles de ce )))
Si am inteles lucrul asta din cauza ca Domnul iti da un cap pe umeri , care tre sa mai si gandeasca uneori asa ca pentru mine a fost si foarte logic sa inteleg ca de ce mi-a vb personal -- pe limba mea cum ar venii -- ---cu toate ca mi-a aratat in alte multe feluri---
Ceva de genul a impuscat mai multe vrabii cu un foc (unele vrabii fiind nelinistile mele sufletesti)  
Magaritza dinou ca am fot ipocrita, pentru ca si eu am vrut - mai e de tinut cont aici la ceva : asa de adevarata e chestia cu 'ai grija ceti doresti ca se poate implinii', de vai mama. Ca Domnul te lasa sa faci ce vrei , dar suferi si singurul lucru pe care-l poti face e sa inveti din asta, pe de alta parte tot acolo vei ajunge, unde vrea Domnul, te aduce mai aproape de EL hihihi:P Problema e ca uneori drumul luat de noi e plin cu durere depinde de noi pe unde mergem: - 'prin spini sau printre spini', ca mine, ca de!, eu m-am crezut curajoasa am zis ca daca am de mers prin spini gasesc eu cumva sa merg printre ei, ca doar daia mi-a dat Domnul abilitati sa le folosesc, daia sunt eu meticuloasa si asa mai departe ! ))))))Aici cred ca se aplica chestia aia cu :Domnul ii prinde pe cei intelepti in viclenia lor:))))))
In sensul ca tre sa avem inimioara deschisa ca tre sa mergem inaintea Lui cu inima deschisa acceptand orice s-ar putea intampla.
Mare e Slava Lui!!! Pace!
Ultima modificare de folia (20/06/09 21:49)
|
|
20/06/09 21:30
|
|
livu2day
membru
|
|
Amin!! AMin!!
Nu e pacat sa te divortezi daca n-ai de ales. Insa e pacat sa te reinsori.
Nu te ingrijora; traieste in pace si Domnul va lucra.
Ultima modificare de livu2day (20/06/09 21:41)
|
|
20/06/09 21:40
|
|
folia
membru
|
|
ha ce chestie , am apasat din 'greseala' pe o felicitare de la baza pe cea care scrie: Esti unica!
pt ca ai pret in ochii mei pentru ca esti pretuit !
Te iubesc dau oameni pentru tine, si poapoare pentru viata ta! Isaia 43.4
))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
21/06/09 03:06
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
livu2day a scris:
Amin!! AMin!!
Nu e pacat sa te divortezi daca n-ai de ales. Insa e pacat sa te reinsori.
... |
dar fetele este pacat sa se remarite?
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
03/08/09 21:07
|
|
adriana
membru
|
|
antonela a scris:
Domnul uraste violenta, deoarece aceasta e pacat. Nu este permis ca sa iti tratezi sotul/sotia cu violenta. |
Corect. Nu cred ca Dumnezeu te condamna ca n-ai putut indura besugul de pumni "oferiti" de partener. Dar nici nu cred ca te rasplateste.
antonela a scris:
Daca sotul este violent fata de sotie, inseamna ca el calca legamantul pe care l-a incheiat cu sotia, inaintea Domnului. |
Sunt multe lucruri care pot fi interpretate ca fiind calcare de legamant. Minciuna, lipsa de responsabilitate, etc. Dar problema care se pune este daca tu ca partener agresat ai dreptul sa faci un alt legamant...
Ultima modificare de MRU (04/08/09 12:58)
|
|
04/08/09 12:58
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Sau te retragi la manastire... 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
04/08/09 13:09
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|