TANARCRESTIN.ro

Libraria Micul Betleem Suceava

reclama pe tanarcrestin

libraria agape suceava
 
Resurse media

RVE Suceava
Radio Adonai
Elim Timisoara
Radio Filadelfia
Radio Armonia
Viata vesnica
AlfaOmega TV
Speranta TV
Credo TV

Camara Sufletului
Aercurat.com
Orizonturi eterne
Pasi.ro
Stiricrestine.ro

Arhiva stiri si evenimente crestine


Mesagerii Nasterii Domnului la editia a cincea

adaugat: 10/12/13 | sursa: www.stiricrestine.ro

Mesagerii Nasterii Domnului la editia a cincea
Mesagerii Nașterii Domnului oferă și anul acesta în luna decembrie concerte de colinde după cum urmează:
Miercuri, 11 decembrie, orele 18.00 – Fostul Cinema Mureșul din Lipova. Joi, 12 decembrie, orele 18.00 – Biserica Penticostală din Vinga. Joi, 12 decembrie, orele 18.00 – Biserica Penticostală Betania din Arad
Vineri, 13 decembrie, orele 18.30 – Căminul Cultural din Zărand. Duminică,15 decembrie, orele 9.30 – Biserica Penticostală din Șimand. Duminică, 15 decembrie, orele 17.00 – Biserica Penticostală din Aldești. Joi, 19 decembrie, orele 19.00 – Biserica Penticostală Gloria din Arad. Vineri, 20 decembrie, orele 18.00 – Căminul Cultural din Semlac.

Vor colinda Daniel Popa, Manu Negrea, Corul Liceului Penticostal, Corul de copii din Vladimirescu, Corul bărbătesc Betania, Corul Bisericii Ortodoxe Semlac și Corul de copii de la Școala Generală din Semlac.
Concert caritabil de Craciun la Oradea, 13 decembrie

adaugat: 10/12/13 | sursa: www.stiricrestine.ro

Concert caritabil de Craciun la Oradea, 13 decembrie
Din nefericire sunt copii, familii şi persoane vârstnice pentru care Crăciunul este perioada anului când simt mai tare ca oricând singurătatea, lipsa şi durerea. De aceea dorim ca să ne implicăm în viaţa acestor persoane greu încercate şi să le fim alături!

În acest sens Fundaţia Comunia, Ansamblul de Clopoţei Hosana cât şi Biserica Baptistă Speranţa Oradea organizează un Concert Caritabil de Crăciun pentru aceste persoane, la care doresc să te invite şi pe tine să participi pentru a fi mai aproape de semenul tău.

Dăruind primeşti mai mult decât dai! Aveţi posibilitatea de a vă înscrie pe facebook pentru a participa la concert iar pentru a intra in posesia biletelor sunaţi la numerele de telefon: Beniamin Paul: 0748 237 751; Lavinia Matiuţa: 0745 842 598.

Vă aşteptăm cu toată dragostea pe 13 decembrie 2013, ora 18, la Casa Tineretului Oradea. Locurile sunt limitate!
10% reducere la orice comanda la Kerigma intre 2-31 decembrie

adaugat: 02/12/13 | sursa: www.kerigma.ro

10% reducere la orice comanda la Kerigma intre 2-31 decembrie
REDUCERE 10% la orice comanda plasata pe www.kerigma.ro in perioada 2 - 31 DECEMBRIE 2013, precum si in librariile KERIGMA din Oradea, Timisoara si Cluj-Napoca.

La comenzile plasate pe site cu plata ramburs, reducerea nu se evidentiaza la momentul plasarii lor, dar se aplica la momentul expedierii acestora.
Campania ShoeBox 2013: 15 Noiembrie - 13 Decembrie

adaugat: 13/11/13 | sursa: www.shoebox.ro

Campania ShoeBox 2013: 15 Noiembrie - 13 Decembrie
Incepe ShoeBox 2013, editia a saptea! Perioada de colectare a cutiilor incepe pe 15 Noiembrie si se termina pe 13 Decembrie 2013. Va rog sa consultati lista locatiilor (in continua actualizare) pentru a gasi locatia ShoeBox din orasul vostru si va asteptam cu drag sa aducem, impreuna, si in 2013 un zambet pe chipul cat mai multor copii.

Cum te poti implica? Intra pe aceasta pagina si urmeaza cei 4 pasi. Va rog sa nu puneti alimente perisabile (ex.portocale, iaurt) sau care s-ar putea deteriora/desface in timpul manipularii (ex.compot de casa in borcan de sticla). Copiii care vor primi pachetelele sunt cu varste intre 2-18 ani, fete si baieti.

Pentru cei care sunteti din alte localitati in care nu avem inca centre de colectare si doriti sa trimiteti cutii prin posta/curier, va rog sa folositi aceste detalii la destinatar:
Valentin Vesa (iQuest Technologies), Calea Motilor 6-8, Cluj-Napoca, 400001, Cluj. Tel. 0758 083 786.
Conferinta Flacara Inchinarii 2013, Alba Iulia 29.11 - 01.12

adaugat: 13/11/13 | sursa: www.flacarainchinarii.ro

Conferinta Flacara Inchinarii 2013, Alba Iulia 29.11 - 01.12
La Conferința Flacăra Închinării 2013 vei fi provocat să începi aventura de a descoperi mai mult din Dumnezeu, de a-ți face un țel din a-L cunoaște și de a ține aprinsă în inima ta flacăra închinării, flacăra pasiunii și iubirii de Răscumpărătorul tău.
Vino la Alba Iulia la Conferința Flacăra Închinării 2013, și vei înțelege ce înseamnă să-L cunoști cu adevărat pe El! Perioada: 29 noiembrie – 1 decembrie 2013. Locația: Sala de baluri din incinta Alba Mall.

Vorbitori: Markus Wenz, Christoph Scharnweber, Florin Lupean. Închinarea va fi ținută de trupa Cristocentric și echipa de închinare a Bisericii Flacăra Închinării Alba Iulia. Taxa participare: 20 lei. Pentru inscriere si alte detalii click aici.
Conferinta Nationala EGM 2013, 8-10 noiembrie la Brasov

adaugat: 16/10/13 | sursa: www.fundatiaegm.org

Conferinta Nationala EGM 2013, 8-10 noiembrie la Brasov
Fundația Echipare pentru Generația de Mâine te invită la conferința națională ”Biserica - ultimul refugiu al copilăriei” dedicată lucrătorilor cu copiii.
Perioada: 8-10 noiembrie 2013. Locul: Brașov, Hotel Excelsior.
Teme abordate: Integrarea copilului în biserică, Educația spirituală a copilului
Seminarii: Tehnici de povestire, Întrebări deschise, Totul despre sex?..., Muzica- un subiect cu cântec
Workshopuri: Bulletin boards, Scenetele, Proiecte pentru copii, Cum să folosesc tehnologia în predare?, Disciplina-studii de caz.

Invitați: Vasile Taloș, Paraschiva Pop, Alex si Cami Bruda, Vasilica Bob, Lidia Ghiulai, Anamaria Nagy, Ema Ursache, Marian Zaharia.
Pentru a vă putea bucura împreună cu noi de această întâlnire va rugăm să completați formularul de înscriere până în data de 25 octombrie 2013. Vezi aici mai multe detalii.
Campania Romania Altfel! Cele 7 manifeste

adaugat: 16/10/13 | sursa: www.asculta.ro

Campania Romania Altfel! Cele 7 manifeste
Invitam romanii de pretutindeni sa ne unim in campania “ROMANIA ALTFEL!” – o campanie ce-si propune lupta impotriva gunoiului pe care altii l-au aruncat peste noi si restaurarea valorilor crestine.
Alatura-te campaniei “Romania Altfel!” si distribuie in fiecare saptamana manifestul pe care misiunea ASCULTA il va difuza. Este timpul sa spunem “NU” tuturor celor ce vor sa profite de pe urma noastra. “NU” catuselor pe care ni le pun pe maini. “NU” pacatului. Este timpul sa spunem “DA” pentru o tinerete curata. “DA” pentru familii intregi. “DA” pentru Dumnezeu! Este timpul sa ne spunem cuvantul.

Cele 7 manifeste sunt:
Manifest impotriva avortului
Manifest impotriva crimelor
Manifest impotriva homosexualitatii
Manifest impotriva nepasarii
Manifest pentru copiii nostri
Manifest impotriva sinuciderii
Manifest pentru Romania
Conferinta Torent 2013, Cluj Napoca, 18-19 Octombrie

adaugat: 30/09/13 | sursa: www.conferintatorent.ro

Conferinta Torent 2013, Cluj Napoca, 18-19 Octombrie
Conferinta Torent va avea loc anul acesta in perioada 18-19 Octombrie la Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca. Tema abordata in aceasta editie este: "CAMPIONUL traieste in fiecare din noi".
Conferinta Torent este un eveniment dedicat studentilor in primul rand, dar care este deschis tututor celor care vor sa petreaca doua zile impreuna, in inchinare, pentru a descoperi cum sa faca fata provocarilor specifice varstei studentesti.

Vorbitori & Invitati: Ninio Decean (Casa tamplarului, Cluj Napoca); Ted Ciuciu (Biserica Salem, Oradea);
Muzica: Decean, (Cluj Napoca), Boboc (Ex Dunamis), Revers (Oradea). Pentru mai multe detalii acesati www.conferintatorent.ro
Conferinta Inchinarea care schimba Romania, Filadelfia BM

adaugat: 30/09/13 | sursa: www.filadelfiabm.ro

Conferinta Inchinarea care schimba Romania, Filadelfia BM
Biserica Filadelfia Baia Mare va invita in perioada 11-13 octombrie la Conferinta “Inchinarea care schimba Romania”. Invitat special: Ian Hannah (Irlanda).
Timpul de lauda si inchinare va fi condus de catre Sunny, Adoram (Arad), Cristos pentru Romania (Cluj), Centrul Crestin Antiohia (Cluj), IHOP (Timisoara) si altii.

Mai multe detalii despre programul conferintei si despre cazare puteti gasi pe aceasta pagina.
DrumFest 2013, 22-24 august la Taut, jud. Arad

adaugat: 30/07/13 | sursa: www.drumfest.ro

DrumFest 2013, 22-24 august la Taut, jud. Arad
Dupa o pauza de cativa ani, organizatorii Drumfest au hotarat sa puna la cale o noua editie a festivalului la care se intalnesc aproape toti artistii din muzica crestina romaneasca. Constituindu-se ca un simbol in muzica crestina a ultimilor ani, si totodata ca un eveniment national de referinta, Drumfest va fi anul acesta, in perioada 22-24 August, locul sarbatorii muzicii crestine si al inchinarii prin muzica.

DrumFest este o intalnire a trupelor, muzicienilor si compozitorilor crestini din intreaga Romanie si dincolo, care Il iubesc pe Dumnezeu, vor sa-L laude, sa I se inchine si sa-i cante cantece! Este timpul sa ne adunam impreuna, sa ne reconectam, sa cantam si sa ascultam cantecele noi ce s-au scris.

Dar nu trebuie neaparat sa fii muzician ca sa ni te alaturi! Daca iti place muzica crestina si sa te inchini Domnului, atunci vin-o la DrumFest! Mai multe detalii la drumfest.ro
Tabara de aventura, 12-17 august, la Tabara Bradatel

adaugat: 30/07/13 | sursa: organizatori

Tabara de aventura, 12-17 august, la Tabara Bradatel
Tabara de aventura va fi organizata de catre Fundatia Biblia pentru toti in perioada 12-17 august la Tabara Crestina Bradatel. Se adreseaza adolescentilor cu varste cuprinse intre 13-17 ani.
Costul e de 350 RON (cazare+mancare). Vom avea inchinare, studiu biblic, traseu pe munte, tiroliana.

Inscrierile se pot face la Cristi Maritan 0742215569 sau la adresa de mail: office@bibliapentrutoti.ro.
Tabara de Supravietuire la Iasi organizata de Tineri 4 Cer

adaugat: 30/07/13 | sursa: organizatori

Tabara de Supravietuire la Iasi organizata de Tineri 4 Cer
Tineri pentru cer în colaborare cu Centrul Creștin Harmony Iași, organizează a treia ediție a taberei de supraviețuire T4C.
Data: 19-24 august 2013
Tema: Atributele lui Dumnezeu manifestate în persoana Domnului Isus Cristos.
Locuri disponibile: 40. Costul taberei: 100 ron, fara transport. Mai multe detalii gasiti la adresa tineri4cer.blogspot.ro
Lansare iamsecond.ro, varianta in Limba Romana a I am second

adaugat: 30/07/13 | sursa: www.iamsecond.ro

Lansare iamsecond.ro, varianta in Limba Romana a I am second
A fost lansat site-ul creștin www.iamsecond.ro (Sunt al doilea), în care sunt prezentate mărturii video subtitrate în limba română ale unor personalități din SUA, care își povestesc frământările pe care le-au avut și păcatele care le-au stăpânit viața, înainte de a-L cunoaște pe Domnul Isus, precum și experiențele pe care le-au trăit, atunci când L-au primit pe Isus ca Domn și Mântuitor personal. Actori, sportivi, muzicieni, oameni de afaceri, persoane dependente de droguri și de multe alte vicii, sau oameni obișnuiți, ca tine și ca mine, își prezintă mărturia personală privind luptele lor de fiecare zi.

Mărturiile arată că, atunci când au încercat să înfrunte singuri încercările, oamenii aceștia au eșuat. Dar au găsit speranță, pace și împlinire, atunci când L-au lăsat pe Domnul Isus să fie PRIMUL în viața lor, iar ei au devenit AL DOILEA.

Fii parte a acestei mișcări urmărind mărturiile prezentate on-line pe pagina www.iamsecond.ro. Apoi, discută și cu alții despre aceste mărturii, adunați-vă împreună și formați un grup “I am second”, pentru a-i ajuta pe cei ce așteaptă un răspuns pentru problemele lor să găsească eliberarea din păcatele de care sunt robiți și să trăiască o viață nouă prin Hristos.
Conferinta Ciresarii la Cluj-Napoca cu Horia-Roman Patapievici

adaugat: 25/05/13 | sursa: www.crestintotal.ro

Conferinta Ciresarii la Cluj-Napoca cu Horia-Roman Patapievici
Sâmbătă, 15 iunie, ora 10, Fundația Cireșarii organizează conferința cu titlul ”Ce s-a întâmplat cu noi. Creștinism, modernitate, postmodernitate, post-postmodernitate și ce va mai urma” susținută de Horia-Roman Patapievici.
Conferința va avea loc la sediul Școlii de predicare ”Cireșarii” din Cluj (Str. Gheorghe Marinescu, nr. 36-38).
Pentru înscrieri și condiții de participare sunați la 0259/321.693, luni-vineri, în intervalul orar 08.00-16.00, până vineri, 14 iunie. Locurile sunt limitate!
Taberele de vara de la Tabara Crestina Bradatel

adaugat: 25/05/13 | sursa: www.bradatel.ro

Taberele de vara de la Tabara Crestina Bradatel
Au inceput inscrierile pentru taberele de vara de la Tabara Crestina Bradatel. Taberele din 2013 sunt:
- Intalnire de tineret Comunitatile Timis, Caras Severin, Arad, Sibiu, Olteni a si Olimpiada biblica 31 mai – 2 iunie
- Weekend la munte cu tata: 4-7 iulie 2013
- Tabara de muzica – Lauda si închinare: 22-27 iulie 2013
- Tabara de creatie artistica: 22-27 iulie 2013
- Tabara de volei: 22-27 iulie 2013
- Tabara internationala a romanilor de pretutindeni: 29 iulie – 3 august 2013
- Tabara tinerilor de peste 25 de ani: 29 iulie – 3 august 2013
- Tabara de fotografie: 29 iulie – 3 august 2013
- Tabara de aventura montana pentru adolescenti: 12 – 17 august 2013
- Tabara de familii: 12 – 17 august 2013

Detalii despre fiecare eveniment pe siteul taberei: bradatel.ro
Inchinare autentica - Conferinta En-Hacore 2013, Turda

adaugat: 23/05/13 | sursa: www.stiricrestine.ro

Inchinare autentica - Conferinta En-Hacore 2013, Turda
Pe parcursul celor două zile, 24 si 25 Mai, ne vor conduce în închinare tinerii de la Betania Worship Band Târgu-Mureș și băieții de la Trupa PAS împreună cu echipa Tineri AlfaOmega. Anul acesta organizăm în premieră la En-Hacore trei seminarii specifice: Carieră și Chemare, Muzica de închinare și Leadership. Conferinta va avea loc la Biserica Alfa&Omega Turda, str. Avram Iancu nr.23. Invitati: Adi Fișcă, Adi Soporan, Mircea Deteșan.

Organizatorii vor asigura cazarea participanților în familii pentru cei care vin de la o distanță mai mare de 50 km. Pentru înscriere și detalii despre cazare vă rugăm să luați legătura cu Andreica Daniel (0751.965.303).
Vă sugerăm să profitați de oportunitatea de a petrece 2 zile în Turda. Sâmbătă dimineața nu am organizat nimic din dorința de a vă oferi șansa să vizitați orașul și/sau împrejurimile lui, împreună cu tinerii noștri. Recomandăm Salina Turda, Muzeul de Istorie, Centrul Istoric și Cheile Turzii.
Tabara de aviatie, 8 - 13 iulie 2013

adaugat: 12/05/13 | sursa: organizatori

Tabara de aviatie, 8 - 13 iulie 2013
Viziunea noastra este sa oferim tinerilor o alta alternativa fata de ceea ce gasesc tinerii in mod normal: discoteci, computer, televizor, baruri, droguri. Noi credem ca Dumnezeu ne-a creat sa ne bucuram de viata in mod deplin urmand principiile si perceptele Sale.

Ne propunem sa organizam tabere in fiecare an, iar prin acestea le facem cunostinta tinerilor cu morala si invatatura crestina biblica folosind aviatia si activitati sportive. Va invitam sa va alaturati noua si sa incercati macar o data ceea ce omul are inscris in adancul sufletului sau: zborul! Cu siguranta veti trai cea mai palpitanta si frumoasa experienta a vietii voastre!

Tabara din acest an va avea loc in perioada 8-13 iulie la Complex turistic Zolt din zona Lacului Surduc, jud. Timis. Costul taberei este de 450 ron si include cazare, masa, zbor, transport de la Lugoj. Data limita de inscriere este 17 iunie. Mai multe detalii gasiti pe situl aripideinger.com
Tabara pentru copii si tatici 2013, in muntii Apuseni

adaugat: 29/04/13 | sursa: www.abcr.ro

Tabara pentru copii si tatici 2013, in muntii Apuseni
Tabăra de tătici și copii, organizată de Asociația Bărbaților Creștini, este o oportunitate extraordinară pentru fiecare tătic de a petrece 6 zile alături de copiii săi. Vacanță, soare, natură, jocuri, concursuri, aventură, munte, drumeții, tiroliană, foc de tabără, timp de discuții – toate acest ingrediente vor contribui la colorarea și consolidarea relației tată-copil, într-o vacanță unică și transformatoare pentru toți cei implicați.

La tabără pot participa numai tătici împreună cu copiii lor, cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani la primele două serii, și 12-17 ani pentru a treia serie.
Anul acesta tabăra ABC se va ține în munții Apuseni, la Pensiunea Anett*** de pe Valea Aleului, în apropierea satului Pietroasa. Puteți vedea informații despre pensiune la www.pensiuneanett.ro. Inclus în prețul taberei este cazare și mâncare – două zile cu pensiune completă și trei zile cu demipensiune (în care se vor face drumeții).

Costul taberei este de 450 RON pentru tătici și copii adolescenți, și 370 RON pentru copiii de sub 12 ani (porție mică de mâncare). Pentru inscriere si mai multe detalii apasa aici.


   pag: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12nume 
parola 
 

Promo muzica crestina

Frumusetea Ta
Cristian Cazacu
Copii canta in noapte
David Lela
Minunat
Bethany Praise Band
Cantec de iubire
Sunny

  Download muzica crestina

Link la schimb

  felicitaricrestine.ro
  crestin.ro
  agape.ro
  misiune.ro
  resursecrestine.ro
  kerigma.ro
  crestini.com
  asteapta.ro
  liferomania.ro
  cantari.ro
  cetatepemunte.ro
  intercer.net
  totulpentruhristos.us
  totalschimbat.ro
  contrastmedia.ro
  succeed.ro
  lifefm.ro
  oradeo.ro
  miculbetleem.ro

Romania Evanghelica

  Arges
  Bistrita
  Brasov
  Bucuresti
  Cluj
  Constanta
  Dambovita
  Dej
  Hunedoara
  Iasi
  Mures
  Oradea
  Suceava
  Sibiu
  Timisoara
  Valcea
 

Statistici site

  total membri: 1691
  membri online: 0
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net