TANARCRESTIN.ro

Libraria Micul Betleem Suceava

reclama pe tanarcrestin

libraria agape suceava
 
Resurse media

RVE Suceava
Radio Adonai
Elim Timisoara
Radio Filadelfia
Radio Armonia
Viata vesnica
AlfaOmega TV
Speranta TV
Credo TV

Camara Sufletului
Aercurat.com
Orizonturi eterne
Pasi.ro
Stiricrestine.ro

Arhiva stiri si evenimente crestine


Conferinta Christiada 2011, Baia Mare 24-25 Iunie

adaugat: 20/06/11 | sursa: www.tanarcrestin.net

Conferinta Christiada 2011, Baia Mare 24-25 Iunie
Departamentul de tineret al Bisericii Penticostale Maranata, Baia Mare te invita in data de 24-25 Iunie sa iei parte la conferinta intitulala “Alegeri”.

Vor vorbi din Cuvantul Domnului Nick si Carole Decean. Ca invitati pentru timpul de lauda si inchinare avem Trupa de lauda si inchinare Casa Tamplarului Cluj. Program conferinta: Vineri 24 Iunie orele 18-20, Sambata 25 Iunie orele 10:30-13.
Dorim ca in toate sa se faca voia Domnului, chiar si in alegerile noastre. Biserica este amplasata pe Str. Tiblesului nr. 14-16, Baia Mare, Maramures.
Proiect Scoala Crestina Filadelfia Suceava pentru Tara lui Andrei

adaugat: 20/06/11 | sursa: www.filadelfia.ro

Proiect Scoala Crestina Filadelfia Suceava pentru Tara lui Andrei
Scoala Crestina Filadelfia Suceava beneficiaza de 1,3 ha de padure situate chiar langa scoala. In mijlocul acestei paduri este situata o poienita pe care dorim sa o amenajam. Este in mijlocul naturii si totusi in proximitatea orasului, la 15 minute de centru. Este un loc unde impreuna cu prietenii poti sa ai liniste si relaxare dupa o zi de scoala epuizanta. Este un loc unde copiii se pot juca in siguranta intr-un loc ingradit si pazit.

Am aprecia sa ne ajuti votand proiectul Dati-mi o alta scoala! pe site-ul taraluiandrei.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi urmatorii 5 pasi. Multumim, votul tau conteaza foarte mult pentru noi!
Concert caritabil la Lugoj cu Chris, Crista si Cristocentric

adaugat: 10/06/11 | sursa: www.prayhard.ro

Concert caritabil la Lugoj cu Chris, Crista si Cristocentric
In zilele de 16-17 iunie 2011 va avea loc in Lugoj un concert caritabil sustinut de catre Chris, Crista si Cristocentric. Concertul va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor incepand cu ora 20.

Cu pretul unui bilet de 3 Ron fiecare din noi poate contribui la activitatea caritabila organizata de echipa Pray Hard, in colaborare cu alti tineri, pentru ajutorarea oamenilor strazii, reintegrarea lor in societate, ajutorarea mamelor tinere si a altor tineri care au nevoie de noi si de tine.
Adventure English Camp 2011, Rasnov 11–17 iulie

adaugat: 10/06/11 | sursa: www.tanarcrestin.net

Adventure English Camp 2011, Rasnov 11–17 iulie
OSCEB Bucuresti, o organizatie studenteasca ce lucreaza de 20 de ani cu studentii din capitala, organizeaza Adventure English Camp (with Native Speakers) 2011 in perioada 11–17 iulie, in Muntii Bucegi, la Rasnov.

Este o tabara crestina, studenteasca, pentru cei care vor sa vina impreuna cu colegii si/sau prietenii care nu il cunosc pe Dumnezeu. Printre activitatile din tabara se numara: trasee montane la Cabana Malaiesti, Vf. Omu, cabana Diham, catarare, rapel, tiroliana, volei, fotbal, vizita la Cetatea Rasnov si discutii pe teme din Biblie in limba engleza cu native speakers din USA & England. Pentru mai multe detalii: Loredana 0734 999807 sau office.osceb@gmail.com
Conferinta de tineret: Si eu il iubesc pe Isus, 25 iunie Corbu

adaugat: 10/06/11 | sursa: evenimentcrestin

Conferinta de tineret: Si eu il iubesc pe Isus, 25 iunie Corbu
Sambata 25 iunie, la Corbu, judetul Constanta, la Biserica Baptista are loc Conferinta de tineret SI EU IL IUBESC PE ISUS!
Sunt invitati tinerii, pastorii si liderii de tineret din judetul Constanta pentru a ne reconecta, a lauda pe Dumnezeu, a ne recreea cu cateva jocuri si a invata impreuna din Cuvantul lui Dumnezeu. Invitat Catalin Dupu, iar surpriza un film!

De la 12.00 - campionat de fotlbal, ora inceperii pentru conferinta - 16.30. SI EU IL IUBESC PE ISUS? Daca DA, atunci ne putem implica si vara aceasta in SLUJBA MAREATA A DOMNULUI!
Limonada lui Iulian: ajută copiii cu polihandicap!

adaugat: 10/06/11 | sursa: www.abcr.ro

Limonada lui Iulian: ajută copiii cu polihandicap!
Limonada lui Iulian este un proiect de strângere de fonduri pentru copiii cu polihandicap și neuropsihic din Centrul de recuperare și reabilitare a copilului, Timișoara, organizat de Asociația Bărbaților Creștini în parteneriat cu Asociația Beneva și Pași către Viață, Fundația Cărturești și Direcția pentru Protecția Copilului Timiș.

Această acțiune are loc în cadrul evenimentului Street Delivery, organizat de Fundația Cărturești și are un dublu scop: în primul rând să îmbunătățim calitatea vieții acestor copii prin amenajarea suprafeței de joacă cu paviment elastic, și în al doilea rând, este un exercițiu de responsabilitate civică. Timișoara înseamnă o comunitate în care fiecare e atent la ce se întâmplă în jurul său.

Fiecare dintre noi poate fi parte din acest proiect, răcorindu-se cu o limonadă! Vino in zilele de 11-12 iunie intre 10.30 si 23.30, pe Strada Mercy nr.7 din Timisoara, bea o limonadă și ajută copiii cu polihandicap!
Tabara de pregatire in lucrarea crestina in si prin sport

adaugat: 25/05/11 | sursa: www.clujulevanghelic.ro

Tabara de pregatire in lucrarea crestina in si prin sport
Daca iubesti sportul si crezi ca si prin sport se pot modela caractere dupa voia lui Dumnezeu te invitam la 5 zile in care poti afla mai multe despre cum putem sa-L slujim pe Dumnezeu in sport si cum putem folosi sportul inspre largirea Imparatiei lui Dumnezeu.

Perioada: 4-9 iulie 2011. Locatia: Valea Draganului, 75 km vest de Cluj. Dintre subiectele trainingului: ce spune Biblia despre sport, Evanghelia in lumea sportului, Team Building, Lucrarea sportiva in biserica (mai ales in cadrul lucrarii cu copii si tineret – lideri de scoala duminicala sau tineret), Slujirea sportivilor de performanta si altele.

Inscrierile se fac pana la 1 Iunie. Persona de contact, pentru mai multe detalii si inscrieri: Emanuela Traica tel: 0742468834 sau email: manutraica@yahoo.com

International Sports Leadership Training este organizat sub egida International Sports Coalition care este o retea crestina internationala a lucrarii crestine in lumea sportiva si prin sport in comunitatea in care traim.
Lansarea noului album muzical: Sunny - O Inima de Fiu

adaugat: 25/05/11 | sursa: www.contrastmedia.ro

Lansarea noului album muzical: Sunny - O Inima de Fiu
Lansarea albumului O inima de fiu a lui Sunny va avea loc in timpul unor mini concerte dupa cum urmeaza: 28 Mai Biserica Filadelfia din Baia Mare - orele 18, 5 Iunie la Biserica Adoram din Arad - orele, 18 Iunie Biserica Libera din Craiova - orele 18.

Continuand seria de cantece "de suflet" inceputa pe albumul "Leaga-ti inima de cer", Sunny ne invita din nou sa stabilim o legatura directa intre inima, cantec si Dumnezeu. Un album care are 17 piese in care pasiunea pentru Dumnezeu si chitara il acompaniaza intr-o noua poveste de dragoste.

Sunny isi construieste cantecele folosind ca material viata pe care o traieste pas cu pas, cu Dumnezeu. Aduna idei pe care le transforma, si apoi le canta pretutindeni unde merge. Atunci cand ele sunt prea multe sa le mai tina in tolba, le “descarca ” intr-un album. Suntem deci invitati sa il ascultam din nou pe Sunny cantand din inima, despre inima. Cei care s-au atasat de primul album solo vor fi cu siguranta incantati sa asculte “O inima de fiu”.
Tabara de tineret: ARA-TIM 2011, Chisindia 11-16 iulie

adaugat: 19/05/11 | sursa: www.tanarcrestin.net

Tabara de tineret: ARA-TIM 2011, Chisindia 11-16 iulie
Departamentul de tineret al bisericii Poarta Cerului Timisoara, in colaborare cu biserica Peniel din Santana (Arad) si alte biserici din judetul Arad, organizeaza la Chisindia (jud. Arad) o tabara pentru tineri in perioada 11-16 iulie.
Scopul acestei tabere este de a oferi tinerilor posibilitatea unei partasii crestine deosebite intr-un cadru natural incantator. Slujire pentru crestere spirituala prin: predicarea Cuvantului lui Dumnezeu, lauda si inchinare, studiu biblic, rugaciune, activitati diverse.

Tabara incepe luni 11 iulie cu o intalnire organizatorica la orele 15, urmand ca primul serviciu de inchinare sa inceapa la orele 19. Taxa de participare este de 30 ron si acopera doar cheltuielile de campare a cortului. Mai multe detalii gasiti la aceasta adresa.
Conferinta de Misiune RoMisCon XIII, 24-26 mai

adaugat: 19/05/11 | sursa: www.apme.ro

Conferinta de Misiune RoMisCon XIII, 24-26 mai
Departamentul de Misiune și Evanghelizare al Cultului Creștin Penticostal și Agenția Penticostală de Misiune Externă organizează Conferința de Misiune RoMisCon XIII.

Conferinta va avea loc în perioada 24-26 Mai 2011 la Valea Drăganului, jud. Cluj. Tema conferinței este: BISERICA LOCALĂ CU VIZIUNE GLOBALĂ. Locație: Casa de vacanță “Rehoboth”, Valea Drăganului nr.196 (aproximativ 5 km de la E60). Pe site-ul fundatiaemanuel.ro veți găsi o hartă a locației.
Conferinta Nationala a lucratorilor cu copiii 2011: Domnu-i bun!

adaugat: 18/05/11 | sursa: www.tanarcrestin.net

Conferinta Nationala a lucratorilor cu copiii 2011: Domnu-i bun!
Alo!Copii si One Way Romania doreste sa sprijineasca lucratorii cu copiii din Romania prin organizarea editiei a III-a a Conferintei Nationale a lucratorilor cu copiii, intitulata “Domnu-i bun”.

In 30 septembrie – 1 octombrie 2011, in cadrul Conferintei “Domnu-i bun” de la Biserica Aletheia, Timisoara, ne bucuram din nou de privilegiul de a avea vorbitori cu experienta din Marea Britanie, alaturi de instructori romani, care au o vasta experienta in aceasta lucrare.
Pe parcursul celor doua zile de conferinta participantii vor avea ocazia sa ia parte la diverse ateliere practice, derulate in paralel. La standul de resurse din cadrul conferintei participantii vor putea achizitiona resurse utile pentru lucrarea cu copiii din bisericile lor locale.

Puteti profita de reducere a taxei de participare daca va inscrieti in prima perioada de inscrieri, sau daca va inscrieti ca si grup. Pentru mai multe informatii despre Conferinta, vizitati site-ul nostru: alocopii.ro/invatatori
Conferinta de tineret My secret life, cu Iuliu Centea, la Turda

adaugat: 18/05/11 | sursa: www.stiricrestine.ro

Conferinta de tineret My secret life, cu Iuliu Centea, la Turda
Tinerii Bisericii Alfa&Omega au bucuria de a vă invita să participați la Conferința Regională de Tineret „En-Hacore” 2011. Tema conferinței este My Secret Life! iar mesajul principal va fi susținut de către pastorul Iuliu Centea din Oradea.

Evenimentul va avea loc în data de 28 mai 2011 în Turda, str. Avram Iancu nr. 23. Conferința va începe la ora 17 însă pentru cei doritori, părtășia noastră va începe la Salina Turda, la ora 11. Pentru a strânge relațiile dintre noi ne-am propus să vizităm împreună acest obiectiv turistic unic în România.
Vă rugăm să confirmați participarea voastră la Conferință și opțiunea voastră referitoare la vizita de la Salină prin e-mail la: tinerialfaomega@yahoo.com sau printr-un mesaj lăsat pe pagina noastră de Facebook: Tineri AlfaOmega până în data de 21 mai. Te așteptăm împreună cu prietenii tăi!
Conferinta de tineret Faclia 2011: In Har si in Putere

adaugat: 14/05/11 | sursa: www.pasi.ro

Conferinta de tineret Faclia 2011: In Har si in Putere
Vă aşteptăm cu mare drag sambata 21 mai, începând cu ora 17, în sala de concerte a Liceului de Artă din Baia Mare, să petrecem un timp împreună de Laudă şi Închinare şi de învăţătură biblică.
Invitaţi: Peniel Band Jr. şi pastorul bisericii Eklesia din Baia Mare, Nelu Vlaşin.

Ce frumos este să ştim că suntem creaţia unui Dumnezeu al harului, a unui Tată ceresc care mereu oferă o a doua sansă, a unui Adevarat Prieten care priveşte la calităţile noastre şi nu la defecte, la ceea ce putem deveni, nu la ceea ce suntem acum. Însă Dumnezeu nu este doar unul care ne ofera harul Său, ci şi puterea Sa.
Dumnezeul nostru nu ne vrea să fim doar nişte beneficiari ai harului Său în căderile noastre, El ne doreşte să fim şi beneficiarii puterii Sale în luptele noastre. Prea ne complacem în stările noastre de mediocritate spirituală şi morală deorece poate, privim doar la harul Său nu şi la puterea Sa. Tatăl nostru ceresc e gata să ierte, dar noi trebuie să fim gata să accesăm puterea Lui şi să Îl onorăm în biruinţele noastre pentru harul său nemeritat.
Conferinta 27plus pentru tineri celibatari, la Iasi 28 mai

adaugat: 14/05/11 | sursa: www.tanarcrestin.net

Conferinta 27plus pentru tineri celibatari, la Iasi 28 mai
Vă invităm să participaţi la prima ediţie a Conferinţei 27plus! Acest eveniment se adresează tinerilor celibatari de peste 27 ani din bisericile evanghelice din Iaşi, din judeţele Moldovei, dar şi din alte localităţi din ţară.

Tematica abordată va lua în discuţie viziunea creştină despre distincţia dintre sexe, darul căsătoriei şi al celibatului, relaţiile în vederea căsătoriei şi asistenţa bisericii acordată tinerilor în clarificarea şi asumarea vocaţiei.

Vorbitori: Dănuţ Jemna, Liviu Ciortuz, Versavia Curelaru, Paulian Petric. Dată şi interval orar: Sâmbătă, 28 mai 2011, 9 – 17. Locaţie: Amfiteatrul Fundaţiei Filocalia, Strada Smîrdan 13, Iaşi (intersecţia Bucşinescu). Cost: 20 RON (plata se face în momentul înregistrării participanţilor, în ziua conferinţei). Sunteţi rugaţi sa vă confirmaţi participarea până la data de 21 mai la următoarele date de contact: Tel: Estera Popovici 0746402784, Marin Cantea 0740073652; E-mail: conferinta27plus@yahoo.com.
Turneu in Israel organizat de Studio Speranta, 20-28 octombrie

adaugat: 19/04/11 | sursa: www.speranta.ro

Turneu in Israel organizat de Studio Speranta, 20-28 octombrie
Studio Speranta organizeaza, in colaborare cu Filadelfia Turism, un turneu in Israel sub denumirea Speranta si prietenii pe urmele Mantuitorului in Tara Sfanta. Cu ocazia acestui turneu vor fi vizitate locurile pe unde odinioara a trecut Isus: Betleemul din Iudeea, Ierihonul, Marea Galileei, Iordanul, Cana Galileei, Muntele Fericirii, Mormantul Sfant si altele.

Studio Speranta va invita sa va bucurati de o experienta unica, oferindu-va posibilitatea de a participa la inregistrarile video pentru noul DVD Speranta si Prietenii, ce vor avea loc la Gradina Mormantului din Ierusalim. Pentru mai multe detalii privind inscrierile, conditiile si detaliile calatoriei ne puteti contacta la speranta@speranta.ro sau puteti citi pe aceasta pagina.
Festivalul de drama si pantomima, Oradea 6-7 mai

adaugat: 19/04/11 | sursa: www.betania.ro

Festivalul de drama si pantomima, Oradea 6-7 mai
Incotro te trage inima? Aceasta este tema acestei editii a Festivalului de Drama si Pantomima 2011! Evenimentul va avea loc la Biserica Betania (Centrul Crestin Betania) in perioada 6-7 Mai, ora 18.

Vor participa echipe din Cluj, Timisoara, Oradea, Braila, Constanta. Acest eveniment va fi difuzat in direct cu ajutorul CCBMedia pe site-ul www.betania.ro la sectiunea Live.
Tabara ABC Romania pentru tatici si copii 2011

adaugat: 18/04/11 | sursa: www.tanarcrestin.net

Tabara ABC Romania pentru tatici si copii 2011
Tabara pentru toti barbatii care doresc sa-si aprofundeze relatia cu copiii lor! Puteti alege intre urmatoarele perioade:
11-15 iulie – Tatici cu copii in clasele I-V;
15-19 iulie – Tatici cu copii in clasele IV-VIII;
19-23 iulie – Tatici cu copii in clasele VIII-XII;

Locatie: Parcul National Retezat, la Pensiunea Dumbravita. Cost: 420 RON de persoana pe serie.
Pentru cei care se inscriu inainte de 6 mai 2011 se acorda o reducere de 50 RON pe persoana, adica pretul este de doar 370 RON de persoana.

Pentru familii cu mai multi copii, se acorda reducere de 50 RON pentru al doilea copil, adica pretul este de 320 RON pentru al doilea copil (daca se inscrie inainte de 6 mai). Mai multe informatii despre tabara le gasiti pe aceasta pagina.
Cristian Cazacu lanseaza un nou album: Barbatul din mine

adaugat: 12/04/11 | sursa: www.cristiancazacu.ro

Cristian Cazacu lanseaza un nou album: Barbatul din mine
Sunt Cristian Cazacu si am placerea sa anunt toti cititorii TANARCRESTIN ca luni, 18 aprilie 2011 la Timisoara voi lansa albumul audio Barbatul din mine la Casa Studentilor, incepand cu ora 19, printr-un concert muzical sustinut impreuna cu prietenii mei din formatia ULTIMA ORA.
Veniti impreuna cu prietenii vostri sa incepem Saptamana Mare descoperindu-l pe Hristos, Prietenul nostru, Dumnezeu intrupat in Barbat, singurul model veritabil pentru fiecare dintre noi.

Accesati acum www.cristiancazacu.ro pentru a decoperi proiectul muzical „Barbatul din mine” pentru a asculta in premiera piesa PRIETENUL MEU si pentru a va intalni cu formatia ULTIMA ORA. Va astept!


   pag: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12nume 
parola 
 

Promo muzica crestina

Toate sunt posibile
vitamina C
Aceasta e
Decean
Voi inalta
Domini
Cantec de iubire
Sunny

  Download muzica crestina

Link la schimb

  felicitaricrestine.ro
  crestin.ro
  agape.ro
  misiune.ro
  resursecrestine.ro
  kerigma.ro
  crestini.com
  asteapta.ro
  liferomania.ro
  cantari.ro
  cetatepemunte.ro
  intercer.net
  totulpentruhristos.us
  totalschimbat.ro
  contrastmedia.ro
  succeed.ro
  lifefm.ro
  oradeo.ro
  miculbetleem.ro

Romania Evanghelica

  Arges
  Bistrita
  Brasov
  Bucuresti
  Cluj
  Constanta
  Dambovita
  Dej
  Hunedoara
  Iasi
  Mures
  Oradea
  Suceava
  Sibiu
  Timisoara
  Valcea
 

Statistici site

  total membri: 1691
  membri online: 0
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net