TANARCRESTIN.ro

Libraria Micul Betleem Suceava

reclama pe tanarcrestin

libraria agape suceava
 
Resurse media

RVE Suceava
Radio Adonai
Elim Timisoara
Radio Filadelfia
Radio Armonia
Viata vesnica
AlfaOmega TV
Speranta TV
Credo TV

Camara Sufletului
Aercurat.com
Orizonturi eterne
Pasi.ro
Stiricrestine.ro

Arhiva stiri si evenimente crestine


Concert de colinde in Austria, la Graz, Wiena si Linz

adaugat: 03/12/12 | sursa: organizatori

Concert de colinde in Austria, la Graz, Wiena si Linz
Apropiindu-ne de frumoasa sărbătoare a nașterii Mântuitorului nostru Isus Christos, Duhul Sfânt ne-a pus în inimă dorința de a duce “Vestea bună” în câteva orașe din Austria (Graz | Wien | Linz) in zilele de 14, 15 si 16 decembrie.
Prin colindele susținute de corul și orchestra bisericii Speranta – Linz și mesajul Evangheliei propovăduit de fr. Florin Ianovici, ne rugăm ca Dumnezeu să atingă inimile noastre și a celor nemântuiți, să transforme vieți și să aducă pace și bucurie în casele noastre.

Ne-am bucura foarte mult să fiți parte la acest eveniment, scopul unic fiind glorificarea Domnului Isus și vestirea Cuvântului Său. Mai multe detalii.
Festivalul Gloria, editia a 4-a, 14 decembrie la Cluj-Napoca

adaugat: 28/11/12 | sursa: www.contrastmedia.ro

Festivalul Gloria, editia a 4-a, 14 decembrie la Cluj-Napoca
Cea de-a patra editie a festivalului Gloria se va desfasura pe 14 Decembrie la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca. Anul acesta "Gloria" ii are ca protagonisti pe Cristian Cazacu & Colectiv, Chris, Dolores Wagner si trupele Skydive si Infuse.

Esti invitat sa participi la un concert extraordinar in care colindele vor alterna cu cantece din repertoriul artistilor. Vino sa-L sarbatoresti pe Printul Pacii si sa canti impreuna cu ingerii cele mai frumoase colinde.

Festivalul Gloria este organizat in fiecare an de catre Contrast Media, cu ocazia sarbatorilor de iarna. Festivalul prezinta, intr-un concert de aproximativ doua ore, grupuri si artisti din muzica crestina romaneasca. Evenimentul are ca scop motivarea si mobilizarea artistilor crestini din Romania, si intarirea relatiilor dintre ei.

Numarul de telefon unde se pot comanda bilete: 0724 704 381. Sau la adresa de email: contact@contrastmedia.ro
Biletele sunt cu locuri, asa ca va invitam sa va rezervati locuri bune din timp.
Apologetul Voddie Baucham vine in Romania, la Oradea

adaugat: 01/11/12 | sursa: www.voddiebaucham.ro

Apologetul Voddie Baucham vine in Romania, la Oradea
Biserica Baptistă “Speranta” din Oradea pregăteste două evenimente speciale.
De 1 decembrie vă invită să participați la o conferință care poate să ne ajute pe fiecare să facem din România o țară mai bună. Este vorba despre conferința “O familie transformată”. Într-o lume în care conceptul de familie aproape că nu mai are nicio valoare, considerăm că este important să învățăm din nou cum putem să avem parte de căsnicii sănătoase și fericite. Această conferință se adresează familiilor care doresc să aibă o căsnicie fericită bazată pe valori biblice, dar și cuplurilor care se pregătesc pentru căsătorie.

Al doilea eveniment este o întâlnire specială care va avea loc la Sala Sporturilor în data de 2 decembrie. Această întâlnire este un eveniment la care cu siguranță dorești să participi. De ce să participi? Pentru că ziua de 2 decembrie va fi o zi de neuitat.

Pentru ambele evenimente avem un invitat special în persoana lui Voddie Baucham. Voddie este un cunoscut vorbitor în Statele Unite, specializat pe subiecte de apologetică. A fost invitat special la întâlniri precum Desiring God organizată de John Piper, Shepherd’s Conference organizată de John MacArthur, etc. Voddie este soț, părinte, pastor, autor de cărți, profesor și plantator de biserici. Puteti afla mai multe detalii la voddiebaucham.ro
Conferinta Libertate în Hristos, la Cluj-Napoca, 17 noiembrie

adaugat: 01/11/12 | sursa: stiricrestine.ro

Conferinta Libertate în Hristos, la Cluj-Napoca, 17 noiembrie
Biserica Baptistă “Betel” împreună cu TPM Mediaș și TPM Cluj vă invită la o conferință cu tema “Libertate în Hristos”. Vorbitorul nostru special, Alejandro Rodriguez, din Argentina, ne va prezenta în stilul lui caracteristic cum putem avea victorie și libertate în Hristos, ca apoi să fim sare și lumină în societate.

Conferința va avea loc sâmbătă, 17 noiembrie 2012, la Biserica Baptistă “Betel”, str. Ravasului, Nr. 4-6, Cluj-Napoca, între orele 10–16. Taxa de participare: 10 Lei.
Conferinta nationala AWANA, Seed Planters 18-21 octombrie

adaugat: 24/09/12 | sursa: www.awana.ro

Conferinta nationala AWANA, Seed Planters 18-21 octombrie
Aceasta este a treia conferinţă Seed Planters din 2012, în primăvară am avut două conferinţe la SUCEVIŢA şi SURDUC. Conferinţa din toamnă are loc in perioada 18-21 octombrie 2012 la ZĂRNEŞTI (BRAŞOV). Preţul este mai mult decât avantajos: 60lei/pers (taxă conferinţă, materiale Awana, masă şi cazare) pentru inscrierea pana la 1 octombrie.

Awana, la nivel internaţional, slujeşte peste 9.000 de biserici din 110 ţări, evanghelizând şi ucenicizând peste 550.000 de copii şi tineri anual. În România, acest program funcţionează de peste 20 de ani, având rezultate semnificative. Intenţia noastră este să încurajăm şi să susţinem cluburile existente şi să relansăm acest program pentru alţii interesaţi de o lucrare cu impact maxim pentru copii şi tineri.
Conferinta Torent 2012 - Cluj Napoca, 20-21 Octombrie

adaugat: 13/09/12 | sursa: www.contrastmedia.ro

Conferinta Torent 2012 - Cluj Napoca, 20-21 Octombrie
Casa Tamplarului, impreuna cu trupa Decean, organizeaza o noua editie a conferintei Torent, pe 20-21 octombrie, la Casa de cultura a Studentilor din Cluj Napoca.

Adresat in special studentilor, evenimentul se afla la cea de-a 5-a editie si starneste un interes tot mai amplu in randul tinerilor.
Avand in vedere faptul ca trupa lucreaza de ceva timp la un nou album, e foarte posibil sa avem parte de suprize placute in cadrul acestui eveniment. Mai multe detalii in curand...
Festivalul copilariei, 20-21 octombrie 2012

adaugat: 13/09/12 | sursa: www.alocopii.ro

Festivalul copilariei, 20-21 octombrie 2012
Copiii sunt cea mai importantă parte din misiunea Alo!Copii, dar şi pentru comunitatea în care trăim şi viitorul nostru, al tuturor. De aceea, vă anunţăm şi vă invităm la FESTIVALUL COPILĂRIEI! Este un eveniment extraordinar cu două zile pline şi diferite. Astfel că:

Sâmbătă, 20 octombrie: Sesiuni în plen cu invitatul special Nigel Hemming (Vineyard, UK) şi
sesiuni practice care vor aborda subiecte ca şi:
- De ce copiii în închinare? Metode creative prin care să-i implicăm pe copii în închinare. Cum să compunem cântece. Coregrafie şi semne. Steaguri şi alte resurse creative.
Fiecare participant va primi noul CD M-Kidz, ”Osana!” odată cu lansarea acestuia la concertul de lansare de duminică. Locaţie: Biserica Aletheia, str. Iosif Bulbuca, nr. 15, Timişoara. Cost: 45 RON.
Înscrierea la Festivalul Copilăriei se face pe site-ul Alo!Copii. Locurile sunt limitate!

Duminică, 21 octombrie: Între 11.00 şi 14.30 va fi un timp special dedicat copiilor, timp în care
orice copil va putea veni să se bucure de diversele ateliere pregătite pentru ei: pictură pe faţă, karaoke, engleză interactivă, pictură, baloane modelabile, dar şi multe altele.
Cost: 3 RON/persoană taxa de intrare. Toate încasările şi donaţiile vor fi destinate proiectelor Alo!Copii.
La ora 15 va avea loc mega concertul de lansare a noului CD M-Kidz ”Osana!”. Concertul va fi şi o oportunitate de strângere de fonduri pentru proiectele lucrării Alo!Copii, astfel că toate donaţiile vor merge
în această direcţie.
Social: Trimite un copil sarac la scoala

adaugat: 07/09/12 | sursa: www.slujirecrestina.ro

Social: Trimite un copil sarac la scoala
Mii de copii din Romania raman nescolarizati sau abandoneaza scoala in fiecare an pe fondul lipsei fondurilor pentru rechizitele scolare. Situatia in una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, Valea Jiului, este similara. Misiunea Speranta pentru Romania organizeaza si in acest an proiectul ,,Trimite un copil sarac la scoala”, prin care dorim sa ajutam cu rechizite, imbracaminte si incaltaminte, 50 de copii saraci in mod special din zona Valea Jiului, dar si din judetele: Bihor, Arad, Timis, Caras Severin si Hunedoara. Misiunea Slujire Crestina realizeaza acest proiect de ajutor cu rechizite pentru copii saraci, pentru al saselea an consecutiv. In anul acesta avem in vedere peste 50 de copii care sunt in atentia noastra. O mare parte din acesti copii sunt beneficiarii proiectului "Trimite un copil sarac la scoala” de mai multi ani de zile si care au obtinut rezultate bune la invatatura.

Pentru realizarea acestui proiect avem nevoie de ajutorul dvs. Cei care doresc sa doneze imbracaminte si incaltaminte pentru copii (sa fie de buna calitate) intre 7-14 ani ii rugam sa ne contacteze. De asemenea, cei care doresc sa doneze direct rechizite scolare ii rugam sa ne contacteze. Date de contact, email: misiuneaslujirecrestina@gmail.com, sau tel: 0766 365 833 sau 0749 402 098.
Pentru mai multe detalii despre modalitatile de ajutorare vizitati aceasta pagina.
Cu ochii pe rasplatire: conferinta regionala EGM la Suceava

adaugat: 22/08/12 | sursa: organizatori

Cu ochii pe rasplatire: conferinta regionala EGM la Suceava
Încercând să fii o resursă pentru lucrare, ofera-ti răgazul să te alimentezi cu resursele potrivite. Vino la începutul toamnei la Conferința Regională a Invățătorilor de Școală Duminicală organizată de Fundația EGM. Iata câteva din tematicile abordate la sesiunile plenare si la ateliere:
- Cum să folosești corect răsplata pentru motivarea și disciplinarea copilului; - Experimente științifice; - Lecții cu obiecte; - Ateliere de predare creativă pe grupe de vârstă.

Conferința Regională EGM va avea loc sâmbătă 15 septembrie între orele 9 – 14:30 la Biserica Baptista Maranata, str. Dragos Voda nr. 28A, Suceava.
Echipează-te cu răspunsurile corecte pentru a avea parte de un început bun. Antrenează-te ca să-ţi asiguri rezistenţa necesară pe tot parcursul anului şcolar. Vino să ne pregătim pentru această cursă alături de invitaţii noştri: Oana Grigore, Irina Pârvu, Cami și Alex Bruda, Daniel Bruda.

Pentru înscrieri poți să trimiţi un email la contact@fundatiaegm.org sau să suni la 0740 666038 – Mariana Harasemiuc, 0745 457130 – Emanuel Bujorean, sau 0746 194178 – Irina Forgaci.
Tabara de vara pentru tineri Quiver, editia 2012: 6-11 august

adaugat: 26/07/12 | sursa: organizatori

Tabara de vara pentru tineri Quiver, editia 2012: 6-11 august
Ellel România organizează începând cu anul 2008 tabere speciale pentru tineri. Viziunea organizatorilor este să vadă tineri echipaţi cu săgeţile adevărului, care să trăiască o viaţă fără compromis.

Tabara Quiver înseamnă de 5 ani, 6 zile de învăţătură, laudă şi închinare, relaxare prin sport, creativitate, relaţionare, consiliere şi rugăciune, totul într-un loc cu totul aparte: staţiunea Dezna, la 10 km de Moneasa, judeţul Arad. Anul acesta, tabăra va avea loc în perioada 6 - 11 august 2012.

Tabara Quiver li se adresează tinerilor între 18 si 35 de ani, care vor să fie provocaţi să-si reconsidere tot ceea ce credeau că ştiu despre viaţa lor, celor care la anii bătrâneţii nu doresc să spună „Dacă aş fi ştiut asta acum 30 de ani, dar mai ales tinerilor care doresc să crească în umblarea personală cu Domnul. Citeste mai multe detalii
Tabara organizata de Grupul 25+ la Paltinis, jud. Sibiu

adaugat: 26/07/12 | sursa: organizatori

Tabara organizata de Grupul 25+ la Paltinis, jud. Sibiu
Grupul 25+ te invita in tabara organizata la Paltinis, judetul Sibiu. Tabara va avea loc in perioada 6 – 12 August 2012. Participantii sunt din mai multe locuri din tara si din diverse confesiuni evanghelice, si au peste 25 de ani.
Invitatii sunt: Octavian & Daniela Baban si Stuart & Dorothy Elford.
Cabana Alpinis are aproximativ 30 de locuri si se afla la 6 km inainte de intrarea in Paltinis. Costul este de 550 lei (fara cheltuielile de transport).

Asteptam inscrieri la adresa de email: grupul25plus@gmail.com, pana la data de 30 iulie. Avansul de 250 lei se va plati, dupa ce primiti confirmarea locului, pana la data de 2 august. Citeste mai multe detalii.
Tabara Noua Speranta: pentru famili si persoane necasatorite

adaugat: 26/07/12 | sursa: organizatori

Tabara Noua Speranta: pentru famili si persoane necasatorite
Asociatia Crestina Noua Speranta organizeaza o tabara pentru familii si pentru persoane necasatorite peste varsta de 25 de ani. Va fi o ocazie deosebita pentru orice familie, un timp de relaxare, crestere spirituala, activitati interesante si drumetii frumoase, intr-un cadru natural de o frumusete extraordinara. Detalii despre aceasta tabara puteti vedea pe pagina noastra de web.

Tabara va avea loc intre 15 si 24 August si va fi instalata pe Valea Cernei, la 21 de kilometri de Baile Herculane. Este o tabara de corturi (aici poti afla si alte lucruri despre cum este tabara Noua Speranta)

Tabara costa 350 de lei (pret in care sunt cuprinse: cazarea in corturi, trei mese pe zi, transportul de la Timisoara la tabara si inapoi, un DVD cu fotografii din tabara)
Evanghelizare pe stadionul Areni, la Suceava 11-12 august

adaugat: 26/07/12 | sursa: suceavaevanghelica

Evanghelizare pe stadionul Areni, la Suceava 11-12 august
Vă așteptăm pe stadionul Areni Suceava in zilele 11 – 12 august 2012, începând cu ora 18, la un timp de evanghelizare, laudă și închinare.

Vor sluji: Grupul Speranța, fratele Marius Livanu. Vor prezenta Cuvântul Domnului fratele Florin Ianovici, fratele Gabi Zagrean. Intrarea liberă!
Proiectul Radio Gifts Africa: Doneaza un aparat de radio solar

adaugat: 07/06/12 | sursa: www.tanarcrestin.net

Proiectul Radio Gifts Africa: Doneaza un aparat de radio solar
Una din marile dorinţe ale oamenilor din Africa a fost să aibă un post de radio creştin, „o dorinţă împlinită” putem spune şi, în mare parte, finalizată. Staţia de radio din Uganda a fost dusă la bun sfârşit în aşa fel încât deja poate fi pusă foarte curând în funcţiune.

în Kabale acum există o staţie creştină de radio denumită RADIO HOPE, gata echipată cu aparatura foarte modernă şi ale cărei programe (mesaje biblice, muzica de laudă şi închinare, mărturii) vor fi difuzate prin intermediul undelor radio pe o rază de până la 100 de km distanţă.
Majoritatea locuitorilor din Kabale sunt atât de săraci încât nu își pot permite un aparat de radio și nici baterii de schimb. Ne-am propus să le ducem noi aparate de radio care se încarcă solar și să pătrundem astfel cu Evanghelia în casele lor.
Finanțează și tu un mic aparat radio și contribuie la schimbarea vieții cuiva

Pentru donaţii vă rugăm să specificaţi: pentru proiectul ”radiogifts” sau “Radio Africa“; Fundaţia: Limanuri Bune – Olanda.
cont din Olanda: Rekeningnummer: 386880328
Cont international: IBAN: NL57RABO038 688 0328
Alte informaţii puteti obţine la: radiogifts@yahoo.com; 0040 766 806330 (România), 0031(0)644 907915 (Olanda), +1-704-607-8444 (America - North Carolina).
Tabara de vara MIA 2012, Sistarovat - jud. Arad

adaugat: 07/06/12 | sursa: www.tanarcrestin.net

Tabara de vara MIA 2012, Sistarovat - jud. Arad
Tabara MIA este o tabără ce se adresează copiilor şi tinerilor, organizată de către Asociaţia Creştină MIA.
LOCUL: În localitatea Şiştarovăţ, Jud.Arad.
PERIOADA: 2-7 Iulie (7-11 ani), 9-14 Iulie (12-15 ani), 16-21 Iulie (16-19 ani), 23-28 Iulie (20+ ani).
PREŢ:250 LEI (cazare şi masa)

PREŢ PROMOŢIONAL: cei care se înscriu până la data de 20 iunie, plătesc doar 200 lei. NUMĂR PARTICIPANŢI:120 persoane. Atenţie!! Anul acesta nu vom putea depăşi acest număr. Locurile se ocupă în ordinea înscrierii!

Tabăra noastră se axează pe 2 lucruri importante: STUDIUL BIBLIEI SI TEAM BUILDING (lucrul in echipa).
STUDIUL BIBLIEI: în fiecare zi, pe grupe vom parcurge un studiu provocator, cu aplicaţii practice din cartea Filipeni. Activitaţile noastre de TEAM BULDING ajută tinerii sa-şi dezvolte şi să aprofundeze o serie de concepte: încrederea, comunicarea între membri echipei, acceptarea de sine, credinta.
PROVOCĂRI: fiecare zi va avea povocarea ei. Toată tabăra se va desfaşura sub forma unui concurs- aventură.

Pentru mai multe informaţii vă invităm să vizitaţi site-ul nostru tabaramia.ro. Ne puteţi contacta la numarul de telefon: 0761377746 – Mardale Miriam, Asistent Administrativ.
Siguranta Vietii Eterne - turneu Speranta 2012 in Romania

adaugat: 04/06/12 | sursa: www.stiricrestine.ro

Siguranta Vietii Eterne - turneu Speranta 2012 in Romania
Cu ajutorul Domnului, Misiunea Speranţa va da startul unui nou turneu de evanghelizare sub genericul “Siguranţa Vieţii Eterne”. Turneul misionar va începe în data de 3 iunie şi se va incheia în 20 iulie 2012.

Într-un context al incertitudinilor de tot felul, într-o vreme marcată de probleme şi situaţii dificile, Misiunea Speranţa vine în întâmpinarea nevoilor sufleteşti ale românilor, aducând un mesaj de speranţă, de pace şi siguranţă.
Sunteţi invitaţi să susţineţi în rugăciune acest demers evanghelistic, care se doreşte a fi încă un pas spre extinderea Împărăţiei lui Dumnezeu! Dumnezeu să deschidă inimile românilor! Dumnezeu să binecuvânteze România! Turneul va fi transmis live pe www.speranta.ro
Librarie Crestina Maranatha salveaza vieti

adaugat: 04/06/12 | sursa: www.librariamaranatha.ro

Librarie Crestina Maranatha salveaza vieti
O librarie crestina deschisa la inceputul acestui an are ca principal scop salvarea de vieti si ajutorarea persoanelor aflate in dificultate. Este vorba de Librarie Crestina Maranatha.

Aceasta lucreaza impreuna in parteneriat cu Misiunea Slujire Crestina si Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania.

Noua librarie va ofera o gama completa de carti crestine, biblii, romane crestine, carti crestine pentru copii, etc. Din vanzarile de carti crestine se urmareste strangerea de fonduri pentru actiuni
caritabile. De exemplu, in aceasta perioada Librarie Crestina Maranatha este implicata in salvarea vietii lui Rares Basarab, un baietel de 3 anisori care are nevoie urgenta de un aparat de respirat pentru a putea trai. Acest aparat costa 7800 de euro. In momentul de
fata Rares este ajutat sa respire cu ajutorul unui aparat inchiriat de parintii lui, la costuri enorme pentru o familie care traieste dintr-un singur salariu. Speram ca intr-un timp cat mai scurt din vanzarea de carti crestine cat si din donatii si sponsorizari, sa
putem strange suma necesara si aparatul sa poata fi cumparat.

Multumim in avans celor care sunt si care vor fi clientii Librarie Crestina Maranatha. Cu ajutorul lor vor fi salvate vieti.
Conferinta de tineret la Linz: Fascinat de Dumnezeu

adaugat: 20/05/12 | sursa: www.stiricrestine.ro

Conferinta de tineret la Linz: Fascinat de Dumnezeu
Avem deosebita plăcere de-a vă invita la Conferinţa de tineret “Fascinat de Dumnezeu” care va avea loc pe data de 15 şi 16 iunie 2012, la Linz. Avem cu toţii acest minunat privilegiu de a ne lăsa fascinaţi de dragostea Celui care S-a jertfit pentru noi. Dă această şansă sufletului tău!
Invitaţi: CristoCentric – laudă şi închinare; Claudius Sămărtinean – mesaj biblic.

Adresa: VOLKSHAUS DORNACH-AUHOF, Niedermayrweg7, 4040 Linz. Perioada: 15 iunie (vineri) de la ora 18; 16 iunie (sâmbata) de la ora 11 şi după amiază de la ora 17. Pentru mai multe informaţii: info@bisericaphiladelphia.at, sau la nr. de tel. +43 676 5999176.


   pag: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12nume 
parola 
 

Promo muzica crestina

Tot ce iti ofer
kL
In liniste cu Tine
Alina M. Havrisciuc
Emanuel
Marius Spatacean
E sarbatoare
Alin si Emima Timofte

  Download muzica crestina

Link la schimb

  felicitaricrestine.ro
  crestin.ro
  agape.ro
  misiune.ro
  resursecrestine.ro
  kerigma.ro
  crestini.com
  asteapta.ro
  liferomania.ro
  cantari.ro
  cetatepemunte.ro
  intercer.net
  totulpentruhristos.us
  totalschimbat.ro
  contrastmedia.ro
  succeed.ro
  lifefm.ro
  oradeo.ro
  miculbetleem.ro

Romania Evanghelica

  Arges
  Bistrita
  Brasov
  Bucuresti
  Cluj
  Constanta
  Dambovita
  Dej
  Hunedoara
  Iasi
  Mures
  Oradea
  Suceava
  Sibiu
  Timisoara
  Valcea
 

Statistici site

  total membri: 1691
  membri online: 0
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net