TANARCRESTIN.ro

Libraria Micul Betleem Suceava

reclama pe tanarcrestin

libraria agape suceava
 
Resurse media

RVE Suceava
Radio Adonai
Elim Timisoara
Radio Filadelfia
Radio Armonia
Viata vesnica
AlfaOmega TV
Speranta TV
Credo TV

Camara Sufletului
Aercurat.com
Orizonturi eterne
Pasi.ro
Stiricrestine.ro

Arhiva stiri si evenimente crestine


Festivalul Gloria editia 3, Cluj-Napoca 9 decembrie

adaugat: 09/11/11 | sursa: www.contrastmedia.ro

Festivalul Gloria editia 3, Cluj-Napoca 9 decembrie
Aflat deja in al treilea an, Festivalul Gloria, organizat in Cluj Napoca ii are ca invitati, intr-un superconcert, pe Decean, Alin Timfote Band, Chris, Sunny, Cristian Cazacu, Ami& Crista, Skydive.

Esti invitat, cu ocazia Sarbatorilor, sa participi la un eveniment care-i aduce impreuna pe unii din cei mai apreciati artisti crestini ai momentului. La Casa Universitarilor din Cluj Napoca, pe 9 Decembrie ora 19. Detalii la www.festivalulgloria.ro
Conferinta UnLucru 2011, Timisoara 29-30 decembrie

adaugat: 07/11/11 | sursa: www.cortulluidavid.ro/unlucru

Conferinta UnLucru 2011, Timisoara 29-30 decembrie
UnLucru este manifestul unei generații neîmplinite într-o cultură creștină superficială. “UnLucru” cerem de la Domnul și-l dorim fierbinte: să fim găsiți stând înaintea Domnului ca preoți curați, sfințiți, consacrați Lui, umblând în identitatea conferită nouă (1 Petru 2.5,9, Apocalipsa 1.6). Viziunea conferinței UnLucru `11 este consacrarea credincioșilor din România pentru o trăire preoțească, binecunoscută înaintea Domnului și a oamenilor prin stilul de viață în sfințenie și slujbă înaintea Domnului.

Vedem credincioșii consacrându-și viața pentru Isus, urmărind o trăire diferită de mersul acestei lumi sau de cultura creștină obișnuită, inspirați de slava lui Dumnezeu având ca obsesie pentru noul an căutarea neîncetată a feței Celui Preaînalt.

Conferinta va avea loc in perioada 29 decembrie de la 18 – 30 decembrie la 06. Locaţia: Biserica Agape, Timișoara (Calea Aradului 15A).
Conferinta de tineret OraDeo 7, 18-21 noiembrie

adaugat: 07/11/11 | sursa: www.oradeo.ro

Conferinta de tineret OraDeo 7, 18-21 noiembrie
Oradeo 7 e un popas. O oprire… pentru a ne aminti, pentru a retrăi, pentru a ne bucura! Privind spre trecut, spre „pietrele de aducere aminte” ale vieţii, să consolidăm încrederea noastră de acum, şi să întămpinăm viitorul cu credinţa deplină.

Program conferință: Vineri 18 Noiembrie, ora 18 mesaj Vladimir Pustan, PaxDei. Sâmbătă 19 Noiembrie, ora 18
Mesaj Daniel Oprean (Oravița), Viorel Dejeu. Duminică seara 20 Noiembrie, ora 17 Mesaj: Moldovan Ioan,
Elim Harmony (Timișoara). Luni 21 Noiembrie, ora 18
Mesaj: Ghiță Mocan, Profides (București). Citeste mai multe detalii pe oradeo.ro
Conferinta Flacara Inchinarii 2011, 1 decembrie Alba Iulia

adaugat: 06/11/11 | sursa: www.flacarainchinarii.ro

Conferinta Flacara Inchinarii 2011, 1 decembrie Alba Iulia
Biserica Flacăra Închinării din Alba Iulia va organiza a XII-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Tineret Flacăra Închinării. Tema conferinţei din acest an este ”Trăiește pe bune!”. Motto: ”Eu am venit ca oile să aibă viața, și s-o aibă din belșug.” – Ioan 10:10b

VORBITORI: Christoph Scharnweber – pastor biserica Gospel Forum – Sttutgart Germania; Ionuț Dura – lider de Închinare și prezbiter al Bisericii Flacăra Închinării; Florin Lupean – lider Tineret al Bisericii Flacăra Închinării din Alba Iulia.

Lauda şi Închinarea va fi condusă de trupa Bisericii Flacăra Închinării, din Alba Iulia. Alte trupe invitate: Cristocentric, Forte și Callatis Praise. În cadrul conferinţei, veţi mai putea urmări trupa de pantomimă Flacăra Închinării.
Mai multe detalii gasiti pe aceasta pagina.
Conferinta pentru parinti cu Jim Burns, 11-12 noiembrie

adaugat: 22/10/11 | sursa: www.clujulevanghelic.ro

Conferinta pentru parinti cu Jim Burns, 11-12 noiembrie
Noua Speranță România vă propune, în premieră, o conferință pentru părinți, cu o tematică vitală pentru eternitatea copiilor noștri. Jim Burns, cunoscut cititorilor și liderilor din România, ne va conduce într-o călătorie practică și motivațională prin cinci domenii definitorii ale educației spirituale a copiilor.
Prizonieri ai trecutului: cum să ne eliberăm de tiparele negative moștenite în familiile noastre. Zestrea spirituală: cum să ne transmitem moștenirea spirituală copiilor noștri. Har și Disciplină: cum să ne disciplinăm cu înțelepciune copiii. Imaginea care subjugă: cum să creăm un cămin protejat de influența negativă a mass-media. Sex in the City: cum să ne educăm copiii în domeniul sexualității.

Conferinta va avea loc in zilele de 11 si 12 Noiembrie 2011 la Biserica Baptistă Mănăștur din Cluj Napoca. Jim Burns este președintele HomeWord și gazda programului de radio cu același nume. Dintre cărțile sale recente amintim Teaching Your Children Healthy Sexuality, Confident Parenting, and Creating an Intimate Marriage. Unele din acestea au fost traduse și în limba română: Supraviețuind Adolescenței și Dragostea Adevărată.
Atelier de Managementul Conflictelor la Cluj Napoca

adaugat: 22/10/11 | sursa: www.clujulevanghelic.ro

Atelier de Managementul Conflictelor la Cluj Napoca
Fundația de caritate Herald vă invită la atelierul de Management al Conflictelor între 28-29 octombrie la Bastionul Croitorilor (Cluj Napoca).

“Iti plac conflictele? Vrei sa afli cum poti scapa de ele?” Formator: Andrei Madly. Taxa: 90 ron (include platou de fructe si cafea, ceai, suc, apa; si suport de curs). Înscrieri la tel: 0743 168 942
BIG-Impact 5.4: Administrarea cresterii bisericii, Sovata

adaugat: 22/10/11 | sursa: www.big-impact.ro

BIG-Impact 5.4: Administrarea cresterii bisericii, Sovata
BIG 5.4 este conceput pentru mobilizarea bisericilor locale la împlinirea visului lui Dumnezeu: un pământ populat cu fii și fiice de Dumnezeu. Adesea însă focalizarea pe scop, mobilizarea la ucenicie ca mod de viață și împărtășirea conducerii facilitează împlinirea scopului pe speza relațiilor. Dacă fiecare problemă din lume este o problemă de relație, administrarea creșterii bisericii obligă printre altele și la administrarea biblică, în dragoste și în adevăr, a relațiilor.

Scopul cursului este motivarea, echiparea și formarea echipelor de conducere ale bisericilor prezente, în vederea administrării biblice a creșterii bisericii locale. Cursul va avea loc la Sovata in perioada 26-29 octombrie. Vezi mai multe detalii.
Concurs foto organizat de Cetate pe Munte

adaugat: 12/10/11 | sursa: www.cetatepemunte.ro

Concurs foto organizat de Cetate pe Munte
Dorim să începem o nouă ediţie a concursului CPMW. Cele trei ediţii pe care le-am avut până acum ne-au oferit tuturor ocazia să ne încântăm privirea cu fotografii foarte frumoase, de aceea vă încurajez şi de această dată să participaţi cât mai mulţi. Prin sosirea toamnei nu numai în calendarul, dar şi în oraşul nostru, vor fi multe culori care se pot surprinde cu aparatul de fotografiat, de aceea tema acestei ediţii este, desigur, ”CULORI”.

Ca şi până acum, predarea fotografiilor se va face la adresa de mail cpmw@cetatepemunte.ro iar timpul de predare a acestora este din 1 Octombrie – 16 Octombrie orele 24. Regulile de trimitere a fotografiilor rămân aceleaşi. Citeste mai multe detalii.
Conferinta Torent 2011, Cluj Napoca 22-23 octombrie

adaugat: 09/10/11 | sursa: www.conferintatorent.ro

Conferinta Torent 2011, Cluj Napoca 22-23 octombrie
Tema de anul acesta este RE:GENERAT, inspirata din Ioan 15:4-5 si va avea loc la Casa de Cultura a studentilor in zilele de 22 si 23 octombrie incepand cu ora 18.

Conferinta Torent este un eveniment dedicat studentilor in primul rand, dar care este deschis tututor celor care vor sa petreaca doua zile impreuna, in inchinare, pentru a descoperi cum sa faca fata provocarilor specifice varstei studentesti. E timpul generatiei tinere sa se ridice pentru a implini lucrarea lui Dumnezeu. Torent te provoaca sa iesi din rutina zilnica si sa incerci sa o schimbi prin plantarea valorilor crestine adevarate in viata ta de zi cu zi, de dimineata pana seara. Te invita sa iei atitudine fata de ce se intampla in jurul tau, acum cand ai varsta la care deciziile sunt in propriile tale maini.
Ne dorim ca aceasta generatie care se ridica sa traiasca asa cum a trait Isus! Iar roadele credintei, adevarului, si ale dragostei sa fie raspandite In Intreaga Natiune! Alatura-te generatiei tale! Acum e timpul tau! Vino Impreuna cu alti tineri din Intreaga tara, si bucura-te de doua seri explozive cu muzica, vorbitori speciali si trupe noi invitate la conferinta.
Media Challenge 2011, in orasul Iasi, 14-15 octombrie

adaugat: 21/09/11 | sursa: www.cbee.ro

Media Challenge 2011, in orasul Iasi, 14-15 octombrie
Secţia de Jurnalism a Colegiului Biblic Est European din Oradea împreună cu Iași Evanghelic și Biserica Filocalia Iași, organizează workshop-uri interactive de specializare pe diferite domenii media și nu numai, în perioada 14-15 octombrie, la Iaşi (biserica Filocalia).

Video – editare și tehnici de filmare; Foto – fotografie, aparate și cum să fii freelancer; Radio – cum să vorbești la radio, cum să faci un interviu, cum să editezi pe gratis și cum să te promovezi la radio. Sunet – cum să faci un sunet clar și confortant, fără a distrage atenția și fără a crea momente penibile din motive tehnice. Care este cel mai potrivit microfon? Chiar nu se poate sonoriza o sală?
Comunicare – ce să spui atunci când ai de vorbit în public și cum să susții un discurs în așa fel încât să captezi audiența. Design – cum să îți faci site-ul, blogul, ce elemente să conțină logo-ul tău și ce fonți folosim? Vorbim și despre scrisorile de informare, buletinul bisericii, cum le scriem și ce trebuie să facem ca ele să fie citite.
Apologetică – te preocupă existența lui Dumnezeu. Vino să discutăm despre existența Lui și despre problema răului, ca să putem apoi răspunde argumentelor scepticilor.

Detalii despre seminarii și instructori găsiți pe site. mediachallenge.wordpress.com. Taxa de înscriere: 50 RON/seminar, dacă se achită până la data de 7 octombrie, după această dată taxa este de 75 RON.
Lansare: satanism.ro, eliberare de sub puterea intunericului

adaugat: 21/09/11 | sursa: www.satanisti.ro

Lansare: satanism.ro, eliberare de sub puterea intunericului
Dacă eşti satanist sau vrăjitor, vrem să ştii că Dumnezeu te iubeşte foarte mult! Dacă te afli īn căutarea adevărului spiritual, misiunea noastră este să te ajutăm să testezi alegerea pe care eşti tentat să o faci, īnainte de a te implica pe viaţă īntr-o spiritualitate care poate să te ducă īn direcţia greşită.

Dacă ai fost implicat īn satanism, vrăjitorie, magie, spiritism, New Age, mormonism, francmasonerie sau illuminism, suntem aici pentru tine. Oferim consiliere biblică, rugăciune, īncurajare şi resurse. Suntem dedicaţi Domnului Isus Hristos, care ne-a scos din īmpărăţia īntunericului şi ne-a adus la lumină, şi urmăm modelul Său, fiindcă Lui nu Īi era teamă să petreacă timp cu cei nedoriţi de societate, ca să le arate Calea, Adevărul şi Viaţa.

Orice ai fi sau orice ai fi făcut, există speranţă şi poţi fi salvat prin credinţa īn Isus Hristos. Satan este īnvins, Isus este viu. El este mai tare decāt īmpărăţia īntunericului. Nu mai este nevoie să duci viaţa pe care ai dus-o şi să trăieşti īn teamă. Te īncurajăm să renunţi la ocultism şi să Īi ceri lui Dumnezeu să īl īndepărteze din viaţa ta.
Vino la Isus Hristos chiar acum şi primeşte darul fără plată al salvării şi vieţii eterne. Mai multe informatii gasiti la adresa www.satanism.ro
Conferinta Nationala de Tineret Neemia 2011, Arad

adaugat: 08/09/11 | sursa: www.conferintaneemia.ro

Conferinta Nationala de Tineret Neemia 2011, Arad
Conferinta Nationala de Tineret Neemia 2011, editia 4, va avea loc in perioada 23-24 septembrie la biserica Raul Trezirii Arad.
Tema: credinta - cheia trezirii. Invitati: pastor Chad Bozarth, Pastor Nathan Headley, pastor Samuel Caba, pastor Florin Dan si altii. Inchinarea e condusa de Chris, Decean si echipa de inchinare Râul Trezirii.
E o conferinta a revarsarii gloriei Lui Dumnezeu care nu vrei sa o ratezi. www.conferintaneemia.ro

Inscrieri la Scoala Biblica Arad - o scoala a credintei, de un an de zile, care iti va transforma viata. Acum avem doua forme: zi si id. Detalii: www.scoalabiblica.org
2012: Sfarsit sau un nou inceput? - Conferinte regionale EGM

adaugat: 08/09/11 | sursa: www.fundatiaegm.org

2012: Sfarsit sau un nou inceput? - Conferinte regionale EGM
2012 este linia de sosire pentru noul an școlar. Cum va arăta acest an pentru tine, pentru echipa de invățători și mai ales pentru copiii din grupa pe care o conduci?
Fundaţia Echipare pentru Generaţia de Mâine te invită să primești o motivație proaspătă pentru slujire si să descoperim impreună noi idei si resurse care pot sa dea gust si culoare slujirii tale.

Iata câteva din tematicile abordate la sesiunile plenare si la ateliere: O viață cu Dumnezeu pusă la punct; Folosește trăsăturile personalității tale in folosul lucrării cu copiii; Stilurile de invățare – vorbește pe limba elevilor tăi; Activ versus pasiv – două opțiuni de predare cu finalitate diferită; Fix la țintă nu te multumii cu mai putin – cum sa fi sigur ca scopul lecței a fost atins.

Tot cu ocazia acestei conferințe vei avea ocazia sa vezi o lecțe biblică demonstrativă prezentată in trei modalități distincte, adaptată la trei categorii de vârstă diferite (preșcolari, școlari mici si școlari mari). Echipează-te cu răspunsurile corecte pentru a avea parte de un inceput frumos. Antrenează-te ca să-ţi asiguri rezistenţa necesară pe tot parcursul anului şcolar. Vino să ne pregătim pentru această cursă alături de Oana Grigore, Irina Pîrvu și Daniel Bruda.

Conferintele regionale EGM 2012 Sfarsit sau un nou inceput vor avea loc in urmatoarele localitati: Suceava 17 septembrie - Biserica Baptista Maranatha, Bucuresti 24 septembrie - Biserica Baptista Harul Titan, Oradea 1 octombrie.
Proiect sponsorizare: Trimite un copil sarac la scoala

adaugat: 08/09/11 | sursa: www.sperantapentruromania.ro

Proiect sponsorizare: Trimite un copil sarac la scoala
Mii de copii din Romania raman nescolarizati sau abandoneaza scoala in fiecare an pe fondul lipsei fondurilor pentru rechizitele scolare. Situatia in una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, Valea Jiului, este similara.
Asoc. Speranta pentru Romania demareaza pentru al doilea an consecutiv proiectul Trimite un copil sarac la scoala prin care dorim sa ajutam cu rechizite, imbracaminte si incaltaminte, 100 de copii saraci din zona Valea Jiului. Pentru realizarea acestui proiect avem nevoie de ajutorul dvs.

Cei care doresc sa doneze imbracaminte si incaltaminte pentru copii intre 7-14 ani ii rugam sa ne contacteze (sa fie de buna calitate). De asemenea, cei care doresc sa doneze direct rechizite scolare ii rugam sa ne contacteze. Date de contact, email: misiuneasperantapentruromania@yahoo.com sau tel: 0766 365833 sau 0749402098. Pentru cei care doresc sa doneze fonduri pentru cumpararea de rechizite, o pot face direct cu cardul fara a se mai deplasa la banca, la meniul DONEAZA, prin PayPal sau folosind conturile de pe aceasta pagina.
Conferinta nationala EGM 2011, Brasov 21-23 octombrie

adaugat: 05/09/11 | sursa: www.fundatiaegm.ro

Conferinta nationala EGM 2011, Brasov 21-23 octombrie
Fundaţia Echipare pentru Generaţia de Mâine vă invită să participaţi la cea de-a șasea ediție a conferinței naţionale EGM, între 21-23 octombrie 2011, dedicată pregătirii lucrătorilor cu copiii.

Tematica abordată vine din precupările actuale şi frământările justificate ale multora dintre învăţători: cum să îi ajutăm pe copii să își dezvolte o gândire sănătoasă, cum pot deosebi aceștia voia lui Dumnezeu în contextul unei realitâți post moderne în care binele și răul sunt definite ca și opțiuni sau preferințe personale. Împreună cu aceste tematici, avem pregătite și sesiuni creative și practice adaptate nevoilor pe care le întâmpinăm în lucrarea cu copiii.

Perioada: 21 – 23 octombrie 2011
Locul: Brașov, Hotelul Excelsior (MIRA)
Invitaţi: Oana Grigore, Irina și Dan Pârvu, Cami și Alex Bruda, Răzvan Duminică, Emerich Hubert, Daniel Bruda și un invitat surpriză.
Born to be wild - seminar pentru tineri necasatoriti

adaugat: 29/08/11 | sursa: www.viata-in-isus.ro

Born to be wild - seminar pentru tineri necasatoriti
Dacă ești tânăr necăsătorit și ai vârsta cuprinsă între 16-30 de ani, Asociația ”Viața în Isus Hristos” te invită să iei parte la un sfârșit de săptămână special organizat pentru tine.
La acest seminar: vei fi provocat să îți formezi caracterul având ca model caracterul Domnului Isus,
vei fi provocat să trăiești la intensitate maximă cu Dumnezeu; să descoperi scopul pentru care ai fost creat; relaxare, distracție și adrenalină.

Perioada: 28.09 – 02.10.2011. Locația: Vâlcelele Bune, județul Hunedoara. Vorbitori: Stelian Baban, Florin Lupean. Mai multe detalii.
Concurs de tradus predici din Limba Engleza in Limba Romana

adaugat: 25/08/11 | sursa: www.resursecrestine.ro

Concurs de tradus predici din Limba Engleza in Limba Romana
Echipa resursecrestine.ro anunță cu bucurie organizarea unui nou concurs în perioada 23 august - 23 septembrie. Participarea la acest concurs implică trimiterea unui email către organizatori (alegând subiectul "Concursul de traduceri"), urmând să primiți predica pe care o veți traduce din limba ENGLEZĂ în limba ROMÂNĂ. Cu alte cuvinte, realizarea subtitrării.

Fișierul final va fi un document care va conține traducerea în format text sau în format video cu subtitrarea "lipită" (se acordă puncte bonus pentru aceasta). Deasemenea, la fiecare predică trimisă se va atașa și un CV.

Condițiile de participare: cunoașterea excelentă a limbii engleze și române; cunoașterea foarte bună a Bibliei și a limbajului biblic; seriozitate și punerea în practică a versetului: "...tot ce începe duce la bun sfârșit".
Criterii de corectare: ortografia, punctuația, folosirea diacriticelor, traducerea cât mai corectă și apropierea de textul original (desigur, expresiile biblice românești din versiunea Dumitru Cornilescu vor înlocui expresiile din limba engleză, acolo unde traducerea o cere).

Premiul 1 - colaborare cu echipa resursecrestine.ro pentru traducera contra-cost a mai multor predici (vor fi câteva luni de munca); Premiul 2 - cărți în valoare de 200 de lei de la Librăria Kerigma; Premiul 3 - cărți în valoare de 100 de lei de la Librăria Gramma.
Poeme pentru Viata - Concurs de poezie, in aceasta toamna

adaugat: 25/08/11 | sursa: www.tanarcrestin.net

Poeme pentru Viata - Concurs de poezie, in aceasta toamna
In perioada 1 septembrie – 2 octombrie 2011 iubitorii de poezie pot trimite versurile originale avand ca tema “Iubirea din Dumnezeu” la Concursul de poezie “Poeme pentru Viata”. La concurs se pot inscrie persoane din tara si strainatate. Acestia vor trimite de la una pana la trei poezii la adresa birouapv@yahoo.com pana in data de 2 octombrie 2011.
Se vor oferi Premiile I, II si III iar jurizarea se va face de o echipa specializata. Partener media: Radiofiladelfia.ro iar co-organizator este Centrul Arta pentru Viata.

Sambata, 8 octombrie, la Gherla, judetul Cluj, se va desfasura Serata “Poeme pentru Viata” la care sunt invitati iubitorii de frumos, poezii, cantece de suflet, un mesaj plin de speranta si noi prieteni. Participa Catalin Dupu si doua grupe muzicale din oras. In cadrul evenimentului se vor acorda premiile Concursului de poezie.


   pag: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12nume 
parola 
 

Promo muzica crestina

Iti multumesc
Rebeca Avram
Emanuel
Marius Spatacean
Nimic fara Dragoste
Dani Ilie
Pastorii din Rasarit
Alex Tascu si Hope Band

  Download muzica crestina

Link la schimb

  felicitaricrestine.ro
  crestin.ro
  agape.ro
  misiune.ro
  resursecrestine.ro
  kerigma.ro
  crestini.com
  asteapta.ro
  liferomania.ro
  cantari.ro
  cetatepemunte.ro
  intercer.net
  totulpentruhristos.us
  totalschimbat.ro
  contrastmedia.ro
  succeed.ro
  lifefm.ro
  oradeo.ro
  miculbetleem.ro

Romania Evanghelica

  Arges
  Bistrita
  Brasov
  Bucuresti
  Cluj
  Constanta
  Dambovita
  Dej
  Hunedoara
  Iasi
  Mures
  Oradea
  Suceava
  Sibiu
  Timisoara
  Valcea
 

Statistici site

  total membri: 1691
  membri online: 0
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net