TANARCRESTIN.ro

Libraria Micul Betleem Suceava

reclama pe tanarcrestin

libraria agape suceava
 
Resurse media

RVE Suceava
Radio Adonai
Elim Timisoara
Radio Filadelfia
Radio Armonia
Viata vesnica
AlfaOmega TV
Speranta TV
Credo TV

Camara Sufletului
Aercurat.com
Orizonturi eterne
Pasi.ro
Stiricrestine.ro

Arhiva stiri si evenimente crestine


Conferinta L.A.U.D. la Emanuel Bucuresti, 24-25 februarie

adaugat: 05/02/12 | sursa: www.emanuelbucuresti.ro

Conferinta L.A.U.D. la Emanuel Bucuresti, 24-25 februarie
Centrul Crestin Emanuel vă inviă în perioada 24-25 februarie 2012 la Conferinta L.A.U.D. (Lauda Autentică Unicului Dumnezeu). Conferinţa se va axa pe echiparea şi pregătirea spirituală a slujitorilor prin muzică (lideri de închinare, vocalişti, instrumentişti, ingineri de sunet), precum şi motivarea lor în vederea creşterii calităţii interpretative.

Scopul conferinţei este conştientizarea celor ce slujesc de importanţa lucrării şi responsabilizarea slujitorilor prin muzică, pentru a aduce o laudă autentică Unicului Dumnezeu (Deuteronom 6:4-5).
Confirmarea participării se va face, până pe data de 18 februarie, prin e-mail la adresa agnes.teodora@gmail.com, sau la numărul de telefon 0763-600080(Cătălin Popescu). Taxa de participare este de 20 ron. Sambata seara de la ora 18 va avea loc o evanghelizare la care sunt invitati: la timpul de Laudă şi închinare trupa Cristocentric, iar pentru Mesajul serii Pastor Biro Ştefan. Mai multe detalii.
Saptamana Casatoriei 2012 in perioada 7-14 februarie

adaugat: 22/01/12 | sursa: www.marriageweek.ro

Saptamana Casatoriei 2012 in perioada 7-14 februarie
Saptamana Casatoriei este o celebrare anuala in perioada 7-14 februarie care consta intr-o serie de evenimente si actiuni pentru cuplurile casatorite, o sarbatoare internationala dedicata relatiei de casatorie. O saptamana in care fiecare cuplu are posibilitatea de a-si imbunatati mariajul.

În perioada 7-14 februarie oportunitățile de celebrare şi de promovare a căsniciei sănătoase şi durabile pot îmbrăca o gamă foarte variată de forme și conținuturi.
Fie că sunteți persoană fizică, fie faceți parte dintr-o organizație, instituție a statului, biserică sau firmă, puteți organiza, găzdui ori susţine evenimente sau promoţii pentru cuplurile căsătorite. Puneți în practică o idee originală sau inspirați-vă din idei implementate deja în alte țări.

In 1997 la initiativa lui Richard Kane si a sotiei sale s-a celebrat prima data Marriage week in Marea Britanie. In ultimii ani evenimentul s-a extins iar in prezent se sarbatoreste si in tari precum Germania, Elvetia, Cehia, Ungaria, SUA, Australia iar din 2011 si in Romania.
Pentru mai multe detalii viziteaza www.marriageweek.ro
Lucrarea cu copiii. O joacă pentru oamenii mari?

adaugat: 22/01/12 | sursa: organizatori

Lucrarea cu copiii. O joacă pentru oamenii mari?
Departamentul Învăţătorilor de Şcoală Duminicală pentru Copii din cadrul Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România vă invită la conferinţa anuală cu tema: “Lucrarea cu copiii. O joacă pentru oamenii mari?”

Evenimentul, care va avea loc în perioada 16-18 februarie 2012 la Suceviţa – Hotel Dagida (Str. Bercheza, Nr. 190) va aduce împreună o serie de invitaţi speciali, din ţară şi străinătate. Ionel Ţuţac – Secretar General al UBCBR şi Dan Boingeanu – Preşedinte al Comunităţii Bisericilor Creştine Baptiste Suceava.

Printre temele care vor fi abordate la conferinţa de anul acesta amintim: “Lecţia biblică pentru copii”, “Cum să lucrezi cu vocea copilului”, “Bursa Ideilor”, “Dificultăţi în lucrarea cu copiii”, şi încă alte teme-surpriză la care vă invităm să luaţi parte.
Data limită pentru înscriere: 10 februarie 2012. Plata taxei de participare (50 lei) vă rugăm să o achitaţi în contul deschis pe numele: Uniunea Bisericilor Creştine Baptiste, CF 4965683, IBAN : RO26 RNCB 0072 0497 1891 0001, BCR, Sector 1, Bucureşti.
ProLevit - cursuri de muzica crestina de la Scoala Proartis

adaugat: 22/01/12 | sursa: www.brasovulevanghelic.ro

ProLevit - cursuri de muzica crestina de la Scoala Proartis
Programul ProLevit vine în ajutorul Bisericilor Creștine neoprotestante pentru consolidarea departamentelor de muzică prin organizarea unor cursuri de muzică creștină.
Discipline: acordeon, pian, orgă, tobe, chitară electrică, armonie, bass și canto.

Scopul proiectului proLevit este de a pregăti un număr cât mai mare de instrumentiști sau soliști cu vârsta cuprinsă între 12 – 50 ani care doresc să învețe să acompanieze cântările din cadrul slujbelor religioase, cât și formarea unor grupuri de laudă și închinare prin muzică.
Cursurile se vor desfașura intensiv punându-se accentul pe ore de practică, astfel încât într-o perioadă de 6 luni să se poată implica în direcția dorită.

Detalii si inscrieri: LUCIAN OPRIȘ 0725 629002; DAN SURDUCAN 0725 124261, 0744 484898
Conferinta nationala AMEC 2012, Sibiu 9-10 martie

adaugat: 15/01/12 | sursa: organizatori

Conferinta nationala AMEC 2012, Sibiu 9-10 martie
Vă invităm să participați la Conferința Națională AMEC, ce va avea loc pe 9-10 martie 2012, la Sibiu.
Durata: de vineri, 9 martie, ora 18 până sâmbătă, 10 martie, ora 16. Locația: Biserica Creștină Baptistă “Betania”, Sibiu Str. Pielarilor 6-8.

Fiecare copil, fiecare județ, fiecare zi! Dacă ești învățător cu copiii, partener de rugăciune sau ești interesat să afli mai multe despre lucrarea cu copiii, te invităm să participi la Conferința Națională AMEC 2012! Vorbitor principal: Czeslaw Bassara – Czeslaw este vorbitor de talie internațională, cu experiență bogată în lucrarea cu copiii. El va predica din Cuvântul lui Dumnezeu și va susține și seminarul cu tema: Copiii, liderii de mâine.

Seminarii – sunt 6 seminarii dintre care vei putea alege 2 la care să participi în timpul conferinței. Pentru inscriere si mai multe informatii click aici.
Cantece de Craciun oferite gratuit pentru download

adaugat: 20/12/11 | sursa: admin

Cantece de Craciun oferite gratuit pentru download
Dorind sa raspandeasca Buna Veste a Nasterii lui Christos cativa artisti crestini ofera pentru download gratuit cateva colinde. Speram ca se vor adauga si altii acestei initiative. Click pe linkurile de mai jos pentru a descarca gratuit colinde de Craciun.

Marius Spatacean - In Betleem nascut nou!
Sunny Tranca - S-a nascut Mesia
Teodora Popescu - Intr-o noapte de vis
Alex Tascu si Hope Band - Pastorii din Rasarit
Domini - Dati de veste
David Lela - Copii canta in noapte
Alin si Emima Timofte - E sarbatoare
Sens - Colind pentru tine
Catalin si Ramona Lup - Cantece in Cer
Festivalul de Colinde Flacara Inchinarii, Alba Iulia

adaugat: 19/12/11 | sursa: www.flacarainchinarii.ro

Festivalul de Colinde Flacara Inchinarii, Alba Iulia
Centrul Creștin Alba Iulia vă invită să participați la a II-a ediție a Festivalului de Colinde Flacăra Închinării.
Vor concerta: Callatis Praise, Chris, Crista Căpușan și David Lela.

Festivalul va avea loc în Alba Iulia la Centrul comercial Alba Mall – pe scena amplasată lângă scările rulante – în data de 23 Decembrie, ora 20. Mai multe detalii.
Concert umanitar Daruieste Speranta - Salveaza o viata!

adaugat: 17/12/11 | sursa: organizatori

Concert umanitar Daruieste Speranta - Salveaza o viata!
Asociația Studențească AMiCUS organizează în data de 19 Decembrie 2011, începând cu ora 19, la Teatrul Național din Cluj-Napoca un concert umanitar întitulat ”Dăruiește Speranță”. Orchestra AMiCUS va acompania colindele interpretate de corul format din 140 de studenti, membrii ai filialelor Asociației – AMiCUS Cluj-Napoca şi AMiCUS Bucureşti.
Din dorința de-a aduce o rază de lumină în viața copiilor care suferă de insuficiență renală cronică, tratată prin dializă și transplant renal, evenimentul organizat va avea ca scop, strângerea de fonduri pentru aceşti copii bolnavi.

Intrarea la acest concert caritabil se va face pe baza unei donații minime de 10 RON, sumă care va sprijini eforturile Asociaţiei pentru Solidaritate si Empatie Claudia Safta de ingrijire a acestor suferinzi.
În ziua concertului se va lansa o campanie de donare de sânge ”Salvează o viaţă”, care se va desfășura în perioada 19 decembrie 2011- 19 februarie 2012. Beneficiarii vor fi copiii internați la secţiile de oncopediatrie din Clinica de Pediatrie II si copiii internați la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca.
Daruieste o carte pentru tinerii din Republica Moldova

adaugat: 12/12/11 | sursa: www.stiricrestine.ro

Daruieste o carte pentru tinerii din Republica Moldova
Ați dori să investiți în viața unui tânăr din Moldova, donând o carte care v-a marcat pe dumneavoastră personal, și ați recomanda-o cu toată inima altor tineri? Pot fi carti creștine sau laice (în special literatură clasica), tematica poate fi de la relații de prietenie, misiune, biografii, române/beletristică, poezii viață de familie, dezvoltare personală, studiu biblic, devoționale/meditații biblice, sociologie/consiliere, creșterea copiilor, literatură pentru copii/școală duminicală, afaceri, leadership, ucenicie/evanghelizare, etc.

Autori pe care dorim să-i avem în biblioteca noastră din Cahul: Max Lucado, Philip Yancey, Loren Cunningham, Francis Shaeffer, S.C. Lewis, Richard Wurmbrand, Darrow Miller, Traian Dorz, Costache Ioanid, Iosif Țon, Cristian Bărbosu și alții. Mai multe detalii gasiti aici.
Un cadou deosebit: Agenda Barbatilor Crestini 2012

adaugat: 12/12/11 | sursa: www.abcr.ro

Un cadou deosebit: Agenda Barbatilor Crestini 2012
Vă anuntăm, cu bucurie, că Agenda ABC 2012 este disponibilă pentru vânzare! Tema generală a anului 2012 este „Rodirea”. Fiecare lună a anului are o virtute creștină – roadă corespunzătoare. Fiecare virtute are o prezentare introductivă, o atenționare, un îndemn, un test de gândire și un plan de acțiune. Formatul agendei este același: un planner trimestial pentru 2012, o săptămână la vedere pe două pagini și în a doua parte, file libere pentru completat.

Agenda 2012 costa 18 RON / bucată, iar dacă comandați 10 agende, veți primi una gratis! La acest preț se adaugă taxă poștală. Puteți comanda agenda 2012 direct de la biroul ABC, prin email la office@abcr.ro, sau prin telefon la 0356 416007 sau 0371 177011.
Proiectul O sacosa in dar, editia 2011

adaugat: 12/12/11 | sursa: organizatori

Proiectul O sacosa in dar, editia 2011
Cu ocazia Sarbatorilor de iarnă, când celebrăm Naşterea Mântuitorului, sacoşica doreşte să aducă zâmbete şi căldură în inimile unor micuţi, micuţi care sunt privaţi de bucuria unei sărbatori în sânul familiei, micuţi care nu ştiu cum e să te ţină mama pe braţe şi să îţi citească o poveste; este adevărat nu putem să suplinim prezenţa unei familii sau a unei mame, însă putem să oferim zâmbete şi putem să ne bucurăm alături de ei. Este vorba de Căsuţa de copii Ansaloni si Căsuţele de copii Sfântul Andrei şi Ioana din Giurgiu.

Avem nevoie de ajutorul vostru, puteţi oferi jucării, dulciuri, fructe, lapte, scutece de unică folosinţă PAMPERS, globuleţe, beteală, ciorăpei, maiouri, cărţi şi creioane de colorat, puteţi cumpăra o sacoşica pictată, puteţi chiar să ne însoţiţi când le vom duce cadourile şi când vom petrece câteva ore preţioase în compania lor. Vă veţi îndrăgosti de ei! Garantez. Mai multe detalii pe pagina de facebook sau la email osacosaindar@gmail.com
Craciun creativ - colectie de 500 idei de lucru manual pentru Craciun

adaugat: 07/12/11 | sursa: www.romediacrestin.info

Craciun creativ - colectie de 500 idei de lucru manual pentru Craciun
Lucrezi la Scoala Duminicala? Esti invatator sau educator intr-o scoala normala? Vrei idei de lucru manual de Craciun pentru activitatile cu copiii?
Te intereseaza materiale pentru a dezvolta creativitatea si a ocupa eficient timpul copiilor tai de acasa? Iti place arta si vrei sa afli cum poti confectiona decoratiuni de Craciun din materiale refolosibile sau cu costuri minime?

Pachetul Craciun Creativ cuprinde o colectie electronica impresionanta de peste 500 de idei si de modele, toate in limba romana, foarte bune calitativ, adunate pe parcursul mai multor ani de studiu si lucru cu copiii.

Termeni si conditii de achizitionare:
- toate materialele sunt pentru uz personal, in clasa, in proiectele dumenavoastra, materiale ale bisericii si alte publicatii interne. Nu le puteti publica/reproduce in carti, reviste si alte produse destinate vanzarii.
- nu aveti permisiunea de a le publica pe situri personale sau comerciale intregul pachet poate fi achizitionat in schimbul unei donatii de 35 RON destinate unui proiect pentru copiii in India.
- pachetul va fi primit prin email sub forma unui atasament arhivat in max 48 de ore de la anuntarea platii la adresa de email romediaweb@gmail.com, mai multe detalii gasiti pe acesta pagina.
Proiectul ShoeBox 2011 - Darul din cutia de pantofi

adaugat: 05/12/11 | sursa: www.shoebox.ro

Proiectul ShoeBox 2011 - Darul din cutia de pantofi
Pana pe data de 21 decembrie puteti participa la cea de-a cincea editie a proiectului ShoeBox, o campanie ce ne indeamna sa aducem zambetul pe chipul unui copil in acest sfarsit de an. Tot ce trebuie sa faci este sa iei o cutie de pantofi, sa o invelesti in hartie pentru cadouri (cutia si capacul) si sa o umpli cu diferite lucrusoare (dulciuri, articole scolare, o hainuta).
De cadouri vor beneficia copiii orfani, proveniti din familii dezorganizate sau prea sarace ca sa le poata oferi minimul de confort necesar. Copiii au varste intre 2-18 ani fete si baieti.
Locatii unde puteti aduce cadourile: Bucuresti, Constanta, Cluj-Napoca, Brasov, Ramnicu Valcea. Pentru mai multe detalii vizitati aceasta pagina.
Mesia coboara in Bucovina - Festival de colinde la Suceava

adaugat: 01/12/11 | sursa: suceavaevanghelica

Mesia coboara in Bucovina - Festival de colinde la Suceava
Miercuri 21 decembrie, incepand cu ora 18, la Iulius Mall Suceava va avea loc un festival de colinde crestine la care sunt invitati sa cante Alin si Emima Timofte, Catalin si Ramona Lup, surorile Onufrei, Lucian si Adelina Susanu, Emanuel Boca.
Mesajul despre nasterea Mantuitorului va fi transmis de catre Gabi Zagrean.
Invitatie la Seara bucuriei, seara de colinde la Brasov

adaugat: 01/12/11 | sursa: www.brasovulevanghelic.ro

Invitatie la Seara bucuriei, seara de colinde la Brasov
Tinerii bisericilor penticostale din Brasov va invita luni 19 decembrie incepand cu ora 18 la o seara speciala de colinde ce va avea loc la Biserica penticostala din Brasov (str. Branduselor nr.6).

O seara de colinde dedicata Mantuitorului nostru Isus Christos in care vor canta grupuri corale de tineri din bisericile din localitatile Brasov, Sacele, Codlea, Zarnesti si Fagaras.
Conferinta anuala pentru familii, Londra 2-4 decembrie

adaugat: 21/11/11 | sursa: www.biruinta.co.uk

Conferinta anuala pentru familii, Londra 2-4 decembrie
Sub genericul “Armonia in familie”, Biserica Baptista Biruinta, in colaborare cu Biserica Crestina dupa Evanghelie Betel, organizeaza trei seri dedicate familiei. Conferentiar: Samy Tutac, pastor la Biserica Baptistă Betel din Timisoara.

Cum? Ce? şi De ce? Vino şi vom afla împreună răspunsurile vineri, sambata si duminica (2-4 decembrie) la Conferinta anuala pentru familii, Londra 2011. Toti cei ce doresc sa gaseasca implinirea in viata de familie sunt invitati. Intrarea este libera!!!
“Oferă-i familiei tale un timp de calitate şi atunci ea îţi va oferi în schimb pacea şi armonia de care ai nevoie.”

Pentru orice detalii si informatii suplimentare va stam la dispozitie si nu ezitati sa ne contactati la adresa biruintalondra@yahoo.co.uk sau pe site-ul nostru www.biruinta.co.uk
SperantaTV transmite de acum Live pe Facebook

adaugat: 21/11/11 | sursa: www.sperantatv.ro

SperantaTV transmite de acum Live pe Facebook
SperantaTV este singura televiziune din Romania care transmite LIVE pe facebook. Acesta facilitate este implementata pe pagina de facebook a televiziunii SperantaTV.

“Suntem foarte multumiti de aceasta realizare si speram ca prezenta noastra pe facebook va fi apreciata de un public tanar, activ, care in mod obisnuit nu petrece foarte mult timp in fata micului ecran, dar care este un utilizator fidel al retelelor de socializare”, a declarat Cristina Isvan, redactorul sef al postului de televiziune Speranta TV. “Prin intermediul paginii noastre de Facebook, utilizatorii pot urmari programele noastre, dar pot comunica direct cu realizatorii, pot pune intrebari si isi pot exprima opiniile cu privire la continutul emisiunilor.”

Pentru a putea urmari streamingul nostru in direct pe Facebook, va invitam sa apasati butonul LIKE. Apoi, in meniul din partea stanga, apasati butonul LIVE pentru a putea urmari programele noastre in direct.
Inaugurare Sala de conferinte Ciresarii, Beius 1 decembrie

adaugat: 21/11/11 | sursa: www.ciresarii.ro

Inaugurare Sala de conferinte Ciresarii, Beius 1 decembrie
6 ani de şantier, sute de inimi darnice, sute de rugăciuni, zeci de mâini harnice, nopţi nedormite şi totul pentru a duce la îndeplinire un vis sădit de Dumnezeu în inimile noastre. Pe scurt deschidem Sala de conferinţe Cireşarii!

Dacă ai ajutat într-un fel sau în altul ca acest vis să prindă conturul realităţii te aşteptăm să vii joi 1 decembrie 2011, începând cu ora 16 în Beiuş la deschiderea Sălii de conferinţe Cireşarii. Îl vom lăuda pe Dumnezeu şi Îi vom mulţumi pentru că a fost cu noi în fiecare clipă. Vă vom prezenta viziunea noastră măreaţă. O atmosferă de sărbătoare sub sigla Cireşarii la care vă invităm pe toţi să luaţi parte. Vă aşteptăm!

Pentru cei ce sunteţi departe şi nu reuşiţi să ajungeţi la Beiuş, puteţi fi împreună cu noi live pe Radio Cireşarii.


   pag: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12nume 
parola 
 

Promo muzica crestina

Vuietul cerului
4Motion
Cantec de iubire
Sunny
Numai cu tine
Alin Garlea
Tu ai valoare
BornAgain

  Download muzica crestina

Link la schimb

  felicitaricrestine.ro
  crestin.ro
  agape.ro
  misiune.ro
  resursecrestine.ro
  kerigma.ro
  crestini.com
  asteapta.ro
  liferomania.ro
  cantari.ro
  cetatepemunte.ro
  intercer.net
  totulpentruhristos.us
  totalschimbat.ro
  contrastmedia.ro
  succeed.ro
  lifefm.ro
  oradeo.ro
  miculbetleem.ro

Romania Evanghelica

  Arges
  Bistrita
  Brasov
  Bucuresti
  Cluj
  Constanta
  Dambovita
  Dej
  Hunedoara
  Iasi
  Mures
  Oradea
  Suceava
  Sibiu
  Timisoara
  Valcea
 

Statistici site

  total membri: 1691
  membri online: 0
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net